- 18 Mart 2017
- 587
- 746
- 18
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.401
Kafama takmayı bıraktıktan sonra hamile kaldım diyen kişilere inanmayın diyenler gelip de okusun.. tebrikler arkadaşımbencede her seyin başı sabır inanç ve moral inanin her ay sıkılmıstım acaba adet görecekmiyim karnım ağrısa adet olcakmısım gibi korkardım kendimi kasardım hep adet olduğum zamnda başlardım ağlamaya benim çocuğum olmayacak diye sonra bir yazı okudum gazetede her sey inanmakla ve moralle baslar die. sonra hamilelikfikrini çıkardım kafamdan kaynanam her gün eşimi arar cocuk var mı tedavi olun diye baskılar yapardı ( ama benim eşim çok anlayışlı bi adamdır ) ki hiç çocuğumuz ne zamn olacak veya bi çocuk reklamı görse ben üzülmeyim diye kanalı değiştirirdi. sonra adet tarıhımı takip etmemeye basladım ve baktım ki adet olmuyorum bir bucuk aydır bi test yaptırdım sonuç : bebiş varrrrrrrr:)))
Canım bu uygulamayı indirsem de bende işe yaramaz çünkü 7 gün kavhe rengi akıntım 7 gün kanamam oluyo toplamda 14-15 günü buluyo yumurtlama hesaplayıcıları ile benim yumurtlamam arasında fark oluyoha kızlar bide bi takvim var yumurtlama gününü belirliyor o günde ilişki yasarsanız %75 gebe kalıorsunuz.. güzel bi uygulma bence indirin
Bazen çok yoğun bazen damla damla geliyor canım sonra kanamaya çeviriyo bazı drlar gelen kahve rengini adet sayıyo bazıları ise adetten saymıyoakıntıdın adet gibi mi oluyo akıntı bende de cok oluyodu ama adetim farklıydı tabi
Kuzum torba değil ki büzesin yani evlerden ırak kanser hastalarına bile stres sıkıntı yasak hep moral motivasyon diyor drlar her şeyin başı stres sıkıntı sonrasında çorap söküğü gibi geliyo hastalıklar Biz moralimizi yüksek tutalım dualarımızı eksik etmeyelim inşallah devamız vesilemiz olsunKafama takmayı bıraktıktan sonra hamile kaldım diyen kişilere inanmayın diyenler gelip de okusun.. tebrikler arkadaşım
Kesinlikle katılıyorum benim 6 haftalık düşükte hiç kafama takmamistim o jadar rahattim ki dedim bi cocuk tedavisiz olmayacak diye ...ama bunu hiç kafama takmiyacagim diye değil başka bi uğraş bulup onunla oyalanmak gibi dusunun....zihni beyni başka yöne kaydırmak diyet yapmak spor yapmak dantel örmek eli işi yapmak vsvsvKafama takmayı bıraktıktan sonra hamile kaldım diyen kişilere inanmayın diyenler gelip de okusun.. tebrikler arkadaşım
O zaman ben her halükarda 24'üne kadar bekliyim çünkü bu hap hamileliğide kolaylaştırıyomuş eğer ilaç bittikte 1 kaç gün sonra adet olmazsam test yaparımGecikme olmaz cnm genelde ilaç bitince 2 3 gün sonra adet oluyorlarmis. Ama benim ilacı kullanırken 8.gunde oldum
Canım bugün nedense bende öyleyim benim ovulasyon falan değil bat 24 mart acaba ondanmı diyorum bakalım gün geçtikçe stres yaptımBugün çok farklı uyandım salya sümük ağlıyorum yumurtlama gününe yakın bu gibi durumlar olur mu hanımlar genelde hafif mide bulantısı ve şeffaf akıntı yaşarım
Canım bende seninle aynıyım 1,5 senedir en başından beri istiyorum fakat 1 dış gebelik yaşadım ondan sonra hala bişey yok herşeyin vakti saati var isyanlar olmaz dua et bol bol@juliate 1,5 senedir bekliyorum canım
Canım benim bi arkadaşımda da kan pıhtılaşması vardı ve düşük yapıyodu doktor ona asprin verdi kan sulandırıcı ve sonra hamile kaldı şuanda da sağlıklı bir hamileliği var bencede doktora bi git bununla ilgili detaylı bilgi alDoktor son kontrol de rahmin kendini toplamış korunmayı bırakabilirsin dedi sadece folic asit verdi bu ay tekrar giderim belki kontrolle caymassam canım
Ben adet olmadım ama hamilelik içinde çok umutlu değilim. Bende gecikmeler hep olur. Biraz bekleyecegim bakalım. Geçen ay 10 gün gecikmistiBugün bat bekleyenler..
@maviucurtma33
@Mertege123
@Dykdyk
@juliate
K Korkmaz87
Kelebekcikk34
@suleyagmur__
Bencede yaptırma düşük riski varsa doktorlar söylüyolar ama doğumdan sonra sapa sağlam olan o kadar çok hikaye duydum ki tabikide yine karar seninne bilim ya kafam karıstı ben zaten bebişimi ne olursa olsun doğuracağım o bnim 3 yıl sonra gelen mutluluğum insallah bi sorun çıkmaz
Canım bende onu yaptım bu ay bu 2.yapışım kadında yumurtalıklar için süper bi kür bana çok iyi geldi onuda ovulasyon zamanında akıntımdan anladım ve 1.kullandığım ayın peşine hamile kalmıştım tabi dış gebelin yaşadım ama işe yarıyo bu ayda kullandım bakalım bat 24Kuzular herkes bal tarçın çörek otu kürünü biliyo tarçın erkeklere de iyi geliyomuş" Erkeklerde sperm sayısı ve kalitesini göze çarpar derecede etkilemektedir. Tarçın aynı zamanda bayanlar üzerinde de etkilidir. Gebe kalma güçlükleri ve rahmi güçlendirmek isteyen bayanlara şiddetle tavsiye ediyoruz. Kullanımı ise bir miktar toz tarçın ve yarım tatlı kaşığı balı gün boyunca bir sakız üzerine koyup çiğnemeniz yeterli." Nette buldum yazıyı bu ay bal tarçın çörek otu kürünü yaptım bugün son defa yicem akşama inşallah bu ay hayrlı sonuç alırım dualarınızı esirgemeyin lütfen iki ay üst üste kimyasal yaşadım üçüncü ay istemiyorum düşük yapmak çok zor bi durum Rabbim kimseye yaşatmasın herkesin evladını kendine bağışlasın
Canım duygu değişimi hamilelikte oluyor kimisi her şeye ağlıyo kimisi asabi oluyo duygular tamamen birbirine karışıyor inşallah senin ki bebiştendir sımsıkı tutunur meleğin sana sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik yaşarsın sağlıkla hayrla yavrunu kucağına alırsın inşallahCanım bugün nedense bende öyleyim benim ovulasyon falan değil bat 24 mart acaba ondanmı diyorum bakalım gün geçtikçe stres yaptım
Canım benim bugün 13. günüm çok az şefaf akıntım geldi normalde ben 16 ya da 21 günü yumurtluyorum ara sıra sol tarafıma ara sıra da kasıklarıma ağrı giriyo bi kaç saniye sonra geçiyo inşallah sağlıklı yumurta olmuştur iki kimyasalım var ikisi de üst üste Rabbim aratmadan versin inşallah cümlemizeCanım bende onu yaptım bu ay bu 2.yapışım kadında yumurtalıklar için süper bi kür bana çok iyi geldi onuda ovulasyon zamanında akıntımdan anladım ve 1.kullandığım ayın peşine hamile kalmıştım tabi dış gebelin yaşadım ama işe yarıyo bu ayda kullandım bakalım bat 24
Aminnnn canım inşaAllah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlısını versin amiiiiinnnnnnnCanım benim bugün 13. günüm çok az şefaf akıntım geldi normalde ben 16 ya da 21 günü yumurtluyorum ara sıra sol tarafıma ara sıra da kasıklarıma ağrı giriyo bi kaç saniye sonra geçiyo inşallah sağlıklı yumurta olmuştur iki kimyasalım var ikisi de üst üste Rabbim aratmadan versin inşallah cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?