2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

9 marta adetim böğ geldi takip etmekten. bu ayda sanki rahmim daralmış gibi hissediyorum nedense.

herkese merhaba benım de 23 aylık bir kızım var çok uzun düşündükten sonra 2.bebek kararını aldık.ilk denemeyi bu ay düşünüyoruz.ovulasyon testi aldım bu ay deneyeceğim olmazsa diğer ay hem test yapıp hem incir kürü uygulayacağım.Henüz adetimin 3.günü.Bir deli cesareti geldi yoksa çalışan anne için 2.bebek kolay değil.33-34 günde bir regl oluyorum ve bence her ay yumurtlama olmuyor bende.Galiba bazı aylar büyümeden kalıyor adetle atılıyor yumurtam

Hosgeldiniz:)
Siz de benim gibi deli cesareti gelmiş bende bir anda aldım bu kararı ve yeni basladik calismalara

suerol Ay tatlim cok tesekkur ederim. Bende heyecan filan kalmadı korkudan. Persemve günü ultrasonda bakilacak yumurtaliklarda mi sorun diye adet de hala yok. Eger bebeğim varsa yavrum nelere maruz kaldı yazık

Çalıştığım için tüm mesajları bu saatte okudum... Topiğin en yaşlısı benim 34 yaşındayım, çocuk yok... yaş ilerledikçe olmayacak stresi artıyor, genç anne olmak bence en güzeli... hepinizden hayırlı haberler bekliyorum.

:) sizde istiyor musunuz bebis? Var mi yada?

Duzensizliginiz var mi?
Yok canım. Ben 3 yıl önce dış gebelik geçirdim. İğne ile sonlandırıldı. Poliplerim vardı. Gebeliğe engeldi değildi soruları doktor korkum ile birleşince bir türlü ameliyat olamadım. Tam ameliyata karar verdim, birde kist çıktı. Eylül ayında operasyon geçirdim, bunlardan kurtuldum doktor 3 ay süre verdi, tam bu dönemde eşimle iş dolayısı ile ayrı düştük 3 ay sonunda bir sonuç alamayınca rahim filmi istedi doktorum. Sonucu temiz çıktı tüplerde filan bir sıkıntı yok, eşimde sıkıntı yok. 3 ay daha süre verdi şimdi. Ama işte rahim filmi ile yumurtlama tarihim çakışınca (2gün perhiz vardı) bu ayı kaçırmış oldum otomatikman. Hayırlısı artık.

Canim ya bende dis gebelik gecirdim. Igneyle sonlandi. Bu ay basladik tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…