- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.421
Amiiinnnnn canım inşaAllah cümlemizinnnn bide dedim ya sana bal tarçın çörekotu kürü yedim diye ovulasyonda 2-3 gün önce akıntım başlamıştı ama o kadar fazlaydı ki bu sağlıklı yumurtlama olduğunun göstergesiymiş inşaAllah sanada iyi gelir bide benim bu ay akıntım hiç kesilmedi normalde yumurtlamadan sonra kuru olurdum adete yakın çok az olurdu ama bu ay hep ıslağım hatta bugün leke geldi sandım wc'ye gittim yine şeffaf akıntı dua edelim birbirimize bol bol dua'larda buluşmak dileğiyleCanım duygu değişimi hamilelikte oluyor kimisi her şeye ağlıyo kimisi asabi oluyo duygular tamamen birbirine karışıyor inşallah senin ki bebiştendir sımsıkı tutunur meleğin sana sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik yaşarsın sağlıkla hayrla yavrunu kucağına alırsın inşallah
Çok şükür bugün adet oldum hafif ağrıdan baska bir sıkıntım yok hayırlısıyla bitsinde kürlere basliycm duanizi eksik etmeyinAnladım canm benim çok artti da merak ettim
Gozun aydin canm Allahim tamamini erdirsin insallahKızlar biraz önce test yaptım ikinci cizgi silik
Canım gecikmen oldumuKızlar biraz önce test yaptım ikinci cizgi silik
Bu arada hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamını erdirsinKızlar biraz önce test yaptım ikinci cizgi silik
Amin canım inşallahAminnnn canım inşaAllah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlısını versin amiiiiinnnnnnn
Amin canım inşallah rabbim aratmadan kendiliğinden nasip etsin inşallah sende bebiş vardır hayrlı müjdeni alırsın inşallah sağlıklı hayrlı sorunsuz yaşarsın hamileliğiniAmiiinnnnn canım inşaAllah cümlemizinnnn bide dedim ya sana bal tarçın çörekotu kürü yedim diye ovulasyonda 2-3 gün önce akıntım başlamıştı ama o kadar fazlaydı ki bu sağlıklı yumurtlama olduğunun göstergesiymiş inşaAllah sanada iyi gelir bide benim bu ay akıntım hiç kesilmedi normalde yumurtlamadan sonra kuru olurdum adete yakın çok az olurdu ama bu ay hep ıslağım hatta bugün leke geldi sandım wc'ye gittim yine şeffaf akıntı dua edelim birbirimize bol bol dua'larda buluşmak dileğiyle
Adetleriniz normalde düzenli mı peki?Herkese merhaba, bugün adetimin üzerinden 11 gün geçmiş durumda, gecikmenin 7. günü test yaptım, negatif çıktı. hala gelen giden yok. Test yapıp negatif çıktığı halde hamile olan var mıdır aranızda ? Pazartesi kan testine gideceğim fakat endişeliyim.
olmadı perşembe günü yaptım testi negatifti döllenme gerçekleşti hesabıma göre positiv çıktıCanım gecikmen oldumu
Çok teşekkür ederim canım darısı bütün arkadaşlara olsunBu arada hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamını erdirsin
Teşekkür ederim darısı bütün bekleyen arkadaşlara olsunGozun aydin canm Allahim tamamini erdirsin insallah
Canım genelde üniversite ve özeller yapıyo ama hemen yapmıyorlar diye duydum devlette 3 düşükten sonra yapıldığını da duydum bu testlerin ben ısrar ettim öyle yaptırdım üniversite hastanesinde 40 gün ile 60 gün arası cıkıyo,canım illa herkeste var diye bişey yok sen neden takıldın sende varsa diyeCanlar kan pıhtılaşması tahlili ücreti ne kadar bilen var mı fakülte hastanesi yapar mı bu tahlili bir de kaç günde çıkar sonuçlar birde ben ameliyat oldum kan tahlilleri falan yapılıyo o tahliller de kan pıhtılaşması olsa çıkar mı
Az önce bi ablamla konuştum canım iki kimyasal düşük varya ben de anlattım eğer pıhtılaşma varsa rahim bebeği atar ne kadar hamile kalsan da o kadar düşer çaresine bak rahmini iki de bir düşükle hasta etme dedi sonra çocuğu borakıp rahim hastalığına çare ararsın dedi onun bi arkadaşında varmış 7-8 ay her gün iğne olmuş düşük olmasın diyeCanım genelde üniversite ve özeller yapıyo ama hemen yapmıyorlar diye duydum devlette 3 düşükten sonra yapıldığını da duydum bu testlerin ben ısrar ettim öyle yaptırdım üniversite hastanesinde 40 gün ile 60 gün arası cıkıyo,canım illa herkeste var diye bişey yok sen neden takıldın sende varsa diye
Canım kan pıhtılaşması düşükleri kimyasallar kadar çabuk atmıyo ama ben hiç duymadım öyle genelde sen yinedr bir araştır madem kafan rahat olsun.insanlar kan pıhtılaşmasıyla 30. Haftaya geliyorlar sanmıyorum ben çat diye atacağını ama doktorlar daha iyi bilir tabiki.Az önce bi ablamla konuştum canım iki kimyasal düşük varya ben de anlattım eğer pıhtılaşma varsa rahim bebeği atar ne kadar hamile kalsan da o kadar düşer çaresine bak rahmini iki de bir düşükle hasta etme dedi sonra çocuğu borakıp rahim hastalığına çare ararsın dedi onun bi arkadaşında varmış 7-8 ay her gün iğne olmuş düşük olmasın diye
Hesaplamama derken nasıl hesapladın canım anlamadım? Benim bat 24 dayanamayıp bugün test yaptım erken olanlardan ama negatif çıktı sen adete kaç gün kala yaptın?olmadı perşembe günü yaptım testi negatifti döllenme gerçekleşti hesabıma göre positiv çıktı
Hangisi acabaha kızlar bide bi takvim var yumurtlama gününü belirliyor o günde ilişki yasarsanız %75 gebe kalıorsunuz.. güzel bi uygulma bence indirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?