- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.441
Bilmiyorum canım kafam allak bullak oldu resmen uyandım uyanalı bi duygusal bi huzursuzum dengem kaydı yakında mazhar osmandan yer ayırtırım kendime herhaldeCanım kan pıhtılaşması düşükleri kimyasallar kadar çabuk atmıyo ama ben hiç duymadım öyle genelde sen yinedr bir araştır madem kafan rahat olsun.insanlar kan pıhtılaşmasıyla 30. Haftaya geliyorlar sanmıyorum ben çat diye atacağını ama doktorlar daha iyi bilir tabiki.
Ben evdeki testlere inanmıyorum canım ya erken gebelik testini de normal testi de yaptım negatif çıktı ama kanda pozitif çıkmıştı evdeki testler beni sevmiyolar resmen ama her ay 2-3 tane yapmadan da kendimi alıkoyamıyorum her defasında zaten yok negatif çıkacak diyorum hiçte yanıltmıyo sağolsunlar testler deHesaplamama derken nasıl hesapladın canım anlamadım? Benim bat 24 dayanamayıp bugün test yaptım erken olanlardan ama negatif çıktı sen adete kaç gün kala yaptın?
Hayrlısı olsun canım inşallah güzel sonuç alırsınMerhaba canlarTurkuazKrampon canim yeni batlari yaziyormusun ya da yazacak misin benim yeni bat 15 nisan Ama şöyle ki ben ameliyat olacağım bu hafta Laparoskopi.... pffff... bunun heyecanı sitresi sardı. Tanı amaçlı olacak ya düzenim bozulur mu bilmem Bir de burda bu ameliyatı olan arkadaşlar varsa tecrübelerini alabilir miyim teşekkürler
Cnm ben yeni gordum gunluk bende 707 ya varis cekip 100 kerede ALLAHUMME YA EVVELU cekiyodum sizlere bende katilip benim tesbihatlarima ek sizinkileri de cekip sayisini sana her persembe bildirim cnm ama ben ozelden nasil msj atacami da bilmiyom ismim icin ozelden msj atmayi tarif edebilir misin cnmRabbim kabul etsin canım not alıyorum seni de ismini özelden yazarsan
İnşallah canım hayırlısıyla bakalimHayrlısı olsun canım inşallah güzel sonuç alırsın
Bende öyleyim hiç ama hiç iyi değilim herkes cok kızıyo hiç iyiye gitmediğimi eşim ailem farkında bu durum benim panikatağımıda tetikliyo iyice manyaklaştımBilmiyorum canım kafam allak bullak oldu resmen uyandım uyanalı bi duygusal bi huzursuzum dengem kaydı yakında mazhar osmandan yer ayırtırım kendime herhaldesonumu hiç iyi görmüyorum
Canım internetten hamilelik hesaplama var en son adet tarihinin ilk gününden bugüne kadar hamileliginin haftası çıkıyor, 3. hafta da döllenme gerceklesiyormus, benim adetime 2 gün vardi 22 Subatta oldum en son, bugün 3 hafta 3 gün gözüküyor persembe günü yaptim negatifti bugün yaptim positiftiHesaplamama derken nasıl hesapladın canım anlamadım? Benim bat 24 dayanamayıp bugün test yaptım erken olanlardan ama negatif çıktı sen adete kaç gün kala yaptın?
He anladım canım yani adete 2 gün kala yaptın ben çok erken yaptım aslında bununda farkındayım ama gaza geldim yaptım işteCanım internetten hamilelik hesaplama var en son adet tarihinin ilk gününden bugüne kadar hamileliginin haftası çıkıyor, 3. hafta da döllenme gerceklesiyormus, benim adetime 2 gün vardi 22 Subatta oldum en son, bugün 3 hafta 3 gün gözüküyor persembe günü yaptim negatifti bugün yaptim positifti
Benide sevmiyolar galiba canım nolurdu 1 hafta kala öğreneydim de mutlu olaydım ama yoookkkkBen evdeki testlere inanmıyorum canım ya erken gebelik testini de normal testi de yaptım negatif çıktı ama kanda pozitif çıkmıştı evdeki testler beni sevmiyolar resmen ama her ay 2-3 tane yapmadan da kendimi alıkoyamıyorum her defasında zaten yok negatif çıkacak diyorum hiçte yanıltmıyo sağolsunlar testler de
Canim ama öyle oluyor insan ümitleniyor hemen ben iliskiden hemen 1 hafta sonrada test yapmistim negatifti, persembede negatifti, dün cok sancim oldu, bugün de test aldim iki tane adetim gecerse yaparim diye birini eve gelince bi yapayim dedi positif cikti birde ben hemen bildim hamile oldugumu cünkü gögüslerim normalden cok agrimisti ve hissetmisrinHe anladım canım yani adete 2 gün kala yaptın ben çok erken yaptım aslında bununda farkındayım ama gaza geldim yaptım işteneyse şu 5 gün daha geçsinde bide o zaman yaparım
Ben öğrenmiştim kuzum ilkinde pet bile taktım geliyo diye bildiğin adetli gibiydim ama kan hiç gelmedi ama hep ha geldi ha gelcek diyodum ağrıdan ilk 2 ay ağrıyo zaten yerleşirkenHamile arkadaşlar adetinize yakın adet sancısı çekip hamile olduğunu öğrenen varmı
Anladım canım normalde benimde adete yakın göğüslerimde çok ağrı olurdu ağrı pek yok hele geçen ay patlıycam gibiydi ama adet olmuştum bide normalde benim yumurtlamadan sonra adete kadar kuru olurdum ama bu ay akıntım devam ediyo hastalandım zannediyorum ama yok akıntı bakalım hayırlısı ya inşaAllah bu ay bende çift çizgiyi görürüm ve sağlıklı hamileliğim olur isteyen herkesinn amiiinnnnCanim ama öyle oluyor insan ümitleniyor hemen ben iliskiden hemen 1 hafta sonrada test yapmistim negatifti, persembede negatifti, dün cok sancim oldu, bugün de test aldim iki tane adetim gecerse yaparim diye birini eve gelince bi yapayim dedi positif cikti birde ben hemen bildim hamile oldugumu cünkü gögüslerim normalden cok agrimisti ve hissetmisrin
Ben öğrenmiştim kuzum ilkinde pet bile taktım geliyo diye bildiğin adetli gibiydim ama kan hiç gelmedi ama hep ha geldi ha gelcek diyodum ağrıdan ilk 2 ay ağrıyo zaten yerleşirken
Canım kırmızı olduğu için epey açık pembe bir çizgi varda bunu göremeyiz ben göremedim o sebepten...cünkü genelde çift çizgi çıkanlarda diğer çizgi zaten cok açık renk oluyor o yüzden belli olmuyor olabilir ama ilk çift çıktıysa daha sağlıklı bir test yap istersen daha sonra.Anladım kuzum ya ben bu ay erken yumurtladım o yüzden adetim 19 mart diuordum ama 6-7 mart çift çizgi gördüm yani 21 mart oluyor adetim bugün böyle bir test yaptım sence yorumu ne olabilir çizgi görüyormusun sende
Canım kırmızı olduğu için epey açık pembe bir çizgi varda bunu göremeyiz ben göremedim o sebepten...cünkü genelde çift çizgi çıkanlarda diğer çizgi zaten cok açık renk oluyor o yüzden belli olmuyor olabilir ama ilk çift çıktıysa daha sağlıklı bir test yap istersen daha sonra.
Evet benim bugün positif ciktiHamile arkadaşlar adetinize yakın adet sancısı çekip hamile olduğunu öğrenen varmı
Evet benim bugün positif cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?