2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Insallah canim hayirlisi olsun hakkimizda ama benim iliskiden sonra birde hergün karin agrim oldu

benimde ağrılarım bir geliyor bir gidiyor çözemedim inşsllah bebekten dolayıdır. Hayırlısı olsun bu arada Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende de öyleydi canim birde iliskiden sonra hergün hemen hemen agrim oldu özellikle iki gündür bi sol bide sag tarafimda batma oldu

Insallah canim hayirlisi olsun hakkimizda ama benim iliskiden sonra birde hergün karin agrim oldu
Bende karın ağrısı yok canım bakalım göğüslerimde ağrı yok ve akıntım var bide anlamadığım ara ara baş dönmem oluyo arada da kasıklarım ağrıyo o kadar çok fazla takılmıyım diyorum ama bişey yaşadığım zamanda aklıma direk acaba hamile miyim diyorum

O kuru bende yapicam özel kestane balini bile aldım bu kur için. Ama sogan suyu yaptığım için bu adetimde baslayamadim maalesef adetimin 6.gunu ve artık çok geç hemde iki kur bir arada olmazdı. Zaten bu aydan umudum yok benim yumurta çatlama donemimde tam 1 hafta şehir dışında olucam ilişki olmucak. Diğer aya hem bu kuru denicem hemde isleri siki tutucam nasip bakalim

Cnm ben sürekli yeniliyorum batlari siz herzaman söyleyin bana.

Hangi kür öğrenebilir miyim bende yapmak istiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…