- 12 Mart 2017
- 174
- 230
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.461
Insallah canim hayirlisi olsun hakkimizda ama benim iliskiden sonra birde hergün karin agrim olduAnladım canım normalde benimde adete yakın göğüslerimde çok ağrı olurdu ağrı pek yok hele geçen ay patlıycam gibiydi ama adet olmuştum bide normalde benim yumurtlamadan sonra adete kadar kuru olurdum ama bu ay akıntım devam ediyo hastalandım zannediyorum ama yok akıntı bakalım hayırlısı ya inşaAllah bu ay bende çift çizgiyi görürüm ve sağlıklı hamileliğim olur isteyen herkesinn amiiinnnn
Bende de öyleydi canim birde iliskiden sonra hergün hemen hemen agrim oldu özellikle iki gündür bi sol bide sag tarafimda batma oldubenimde ağrılarım bir geliyor bir gidiyor çözemedim inşsllah bebekten dolayıdır. Hayırlısı olsun bu arada Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende de öyleydi canim birde iliskiden sonra hergün hemen hemen agrim oldu özellikle iki gündür bi sol bide sag tarafimda batma oldu
Yok canim hafta sonu oldugu icin pazartesiyi bekliycemİnşallah bizlerde güzel haber alırız cnm kan verdinmi sen
Ağrılarınız tek taraflı mı oluyor kızlar?Benim bat daha 27 martta ama ara ara ağrıları oluyor iki taraftada.Bu aradahayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın inşallahEvet benim bugün positif cikti
Sorduğum soruya cevap burada varmışBende de öyleydi canim birde iliskiden sonra hergün hemen hemen agrim oldu özellikle iki gündür bi sol bide sag tarafimda batma oldu
Bende karın ağrısı yok canım bakalım göğüslerimde ağrı yok ve akıntım var bide anlamadığım ara ara baş dönmem oluyo arada da kasıklarım ağrıyo o kadar çok fazla takılmıyım diyorum ama bişey yaşadığım zamanda aklıma direk acaba hamile miyim diyorumInsallah canim hayirlisi olsun hakkimizda ama benim iliskiden sonra birde hergün karin agrim oldu
Tmm tatlım bizi haberdar et günaydın hanimlarBen adet olmadım ama hamilelik içinde çok umutlu değilim. Bende gecikmeler hep olur. Biraz bekleyecegim bakalım. Geçen ay 10 gün gecikmisti
O kuru bende yapicam özel kestane balini bile aldım bu kur için. Ama sogan suyu yaptığım için bu adetimde baslayamadim maalesef adetimin 6.gunu ve artık çok geç hemde iki kur bir arada olmazdı. Zaten bu aydan umudum yok benim yumurta çatlama donemimde tam 1 hafta şehir dışında olucam ilişki olmucak. Diğer aya hem bu kuru denicem hemde isleri siki tutucam nasip bakalimAmiiinnnnn canım inşaAllah cümlemizinnnn bide dedim ya sana bal tarçın çörekotu kürü yedim diye ovulasyonda 2-3 gün önce akıntım başlamıştı ama o kadar fazlaydı ki bu sağlıklı yumurtlama olduğunun göstergesiymiş inşaAllah sanada iyi gelir bide benim bu ay akıntım hiç kesilmedi normalde yumurtlamadan sonra kuru olurdum adete yakın çok az olurdu ama bu ay hep ıslağım hatta bugün leke geldi sandım wc'ye gittim yine şeffaf akıntı dua edelim birbirimize bol bol dua'larda buluşmak dileğiyle
Hayırlı olsun cnm çok sevindimKızlar biraz önce test yaptım ikinci cizgi silik
Cnm ben sürekli yeniliyorum batlari siz herzaman söyleyin bana.Merhaba canlarTurkuazKrampon canim yeni batlari yaziyormusun ya da yazacak misin benim yeni bat 15 nisan Ama şöyle ki ben ameliyat olacağım bu hafta Laparoskopi.... pffff... bunun heyecanı sitresi sardı. Tanı amaçlı olacak ya düzenim bozulur mu bilmem Bir de burda bu ameliyatı olan arkadaşlar varsa tecrübelerini alabilir miyim teşekkürler
Günaydın adet oldum bile. Hamile değilim malesefTmm tatlım bizi haberdar et günaydın hanimlar
Hayırlısı olsun cnm yeni bat nedirGünaydın adet oldum bile. Hamile değilim malesef
Hangi kür öğrenebilir miyim bende yapmak istiyorum çünküO kuru bende yapicam özel kestane balini bile aldım bu kur için. Ama sogan suyu yaptığım için bu adetimde baslayamadim maalesef adetimin 6.gunu ve artık çok geç hemde iki kur bir arada olmazdı. Zaten bu aydan umudum yok benim yumurta çatlama donemimde tam 1 hafta şehir dışında olucam ilişki olmucak. Diğer aya hem bu kuru denicem hemde isleri siki tutucam nasip bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?