2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Eki Görüntüle 1956716
Kızlar allah aşkına bu testler mi bozuk?
Ben bu isten hic bisey anlamadim. Dikkatli bakin 4 günde de 2. Cizgi ayni
aynı benim testlerim gibi hiç tam koyu çizgi göremedim geçen ay gerçi bi süre sonra bakmayı da bıraktım sinirlendiğim için bence yumurtlamana daha var biraz daha koyu olmalı diye düşünüyorum
ya da çok mu idrar damlatıyoruz acaba ondan olabilir mi

ben dee şimdi okudum yazılanları 25 yaşındayım kızlar ne güzel çoğunuzun zaten bebişi var bi tane olunca yine olur gibi geliyo bana ama hiç olmayınca bundan sonra da olmaz sanki gibi geliyor...
Ayyy 25 nedir ki yahu... ben o yaşta evli bile değildim :) hiççç öyle düşünme en güzel yaştasın...

Ay ne bilim ya anlamadım. Ben 35 40 günde adet oluyorum.. bugün 29.gundeyim e ne zaman çatlayacak bu yumurta ben anlayamadim

Kizlarrr bugün adetimin son günü bana da dua edin inş yumurtlama zamanımı kacirmam denk getirebiliriz bugünden sonra gün aşırı çalışmalara devam
Inşallah. Bu arada o işi yaparken hamile kalacakmiyim acaba oldu mu? Olacak mı? Diye düşünür sen de olmuyormuş yani çocuk için birlikte oluyorsan hormonlar etkileniyormus. Ay valla bu hormonlar da ne hassas benim hep o düşünceyle oluyor:)

Hayırlısı olsun ablacim

Sorma cnm ya gerçekten bebiş istediğimizi akıldan çıkarmak lazım nasıl yapicaksak artık sen nasıl hissediyosun kendini inş hayırlı haberlerini alırız..

Kızlar bende 25 yaşındayım 7 ay önce hamile kaldım ve bebeğin kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım 3 ay korundum diyebiliriz 4 aydır gelen giden yok ilk bebekte çok kolay olmuştu o yüzden hep bu ay olur diye diye doktora gitmedim bu ay da olmayınca artık gitmeye karar verdim yarın randevum var inşallah kötü bir şey yoktur gerginim biraz

İnşallah kötü birşey yoktur canım. İlk bebeğini ne yüzünden kaybettin yani kalbinin durmasının bir sebebi varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…