- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
aynı benim testlerim gibi hiç tam koyu çizgi göremedim geçen ay gerçi bi süre sonra bakmayı da bıraktım sinirlendiğim için bence yumurtlamana daha var biraz daha koyu olmalı diye düşünüyorumEki Görüntüle 1956716
Kızlar allah aşkına bu testler mi bozuk?
Ben bu isten hic bisey anlamadim. Dikkatli bakin 4 günde de 2. Cizgi ayni
Bize 6 ay korunmalısınız demişti doktor en az o dönem. Biz biraz daha uzatmıştık. İnşallah bir an önce gebe kalırsınız :)Canim ya bende dis gebelik gecirdim. Igneyle sonlandi. Bu ay basladik tekrar
Ayyy 25 nedir ki yahu... ben o yaşta evli bile değildim :) hiççç öyle düşünme en güzel yaştasın...ben dee şimdi okudum yazılanları 25 yaşındayım kızlar ne güzel çoğunuzun zaten bebişi varbi tane olunca yine olur gibi geliyo bana ama hiç olmayınca bundan sonra da olmaz sanki gibi geliyor...
Ay ne bilim ya anlamadım. Ben 35 40 günde adet oluyorum.. bugün 29.gundeyim e ne zaman çatlayacak bu yumurta ben anlayamadimaynı benim testlerim gibi hiç tam koyu çizgi göremedim geçen ay gerçi bi süre sonra bakmayı da bıraktım sinirlendiğim için bence yumurtlamana daha var biraz daha koyu olmalı diye düşünüyorum
ya da çok mu idrar damlatıyoruz acaba ondan olabilir mi
Inşallah. Bu arada o işi yaparken hamile kalacakmiyim acaba oldu mu? Olacak mı? Diye düşünür sen de olmuyormuş yani çocuk için birlikte oluyorsan hormonlar etkileniyormus. Ay valla bu hormonlar da ne hassas benim hep o düşünceyle oluyor:)Kizlarrr bugün adetimin son günü bana da dua edin inş yumurtlama zamanımı kacirmam denk getirebiliriz bugünden sonra gün aşırı çalışmalara devam
Hayırlısı olsun ablacimYok canım. Ben 3 yıl önce dış gebelik geçirdim. İğne ile sonlandırıldı. Poliplerim vardı. Gebeliğe engeldi değildi soruları doktor korkum ile birleşince bir türlü ameliyat olamadım. Tam ameliyata karar verdim, birde kist çıktı. Eylül ayında operasyon geçirdim, bunlardan kurtuldum doktor 3 ay süre verdi, tam bu dönemde eşimle iş dolayısı ile ayrı düştük3 ay sonunda bir sonuç alamayınca rahim filmi istedi doktorum. Sonucu temiz çıktı tüplerde filan bir sıkıntı yok, eşimde sıkıntı yok. 3 ay daha süre verdi şimdi. Ama işte rahim filmi ile yumurtlama tarihim çakışınca (2gün perhiz vardı) bu ayı kaçırmış oldum otomatikman. Hayırlısı artık.
Şimdi yazdım cnm geri sayımlar başladı:)Sorma cnm ya gerçekten bebiş istediğimizi akıldan çıkarmak lazım nasıl yapicaksak artık sen nasıl hissediyosun kendini inş hayırlı haberlerini alırız..
Ne güzel 9 günün kaldı canım benim son 25 günKızlar size demiştim ya ilk korunmadan ilişki olduğunda hamile hissediyorum 14 gün sonra test yapicam diye son 9 gün
Bizim batlar aynı gün cnm inş hep beraberNe güzel 9 günün kaldı canım benim son 25 gün
Ne güzel 9 günün kaldı canım benim son 25 gün
Sen adet misinNe güzel 9 günün kaldı canım benim son 25 gün
İnşallah canım ya :)Bizim batlar aynı gün cnm inş hep beraberhayırlı haberleri veririz birbirimize
Yok canım 15inde adet oldum ben 17sinde bitti nedense 18 19 ilişki oldu bakalım hemen olmaz heralde bebişSen adet misin
İnşallah kötü birşey yoktur canım. İlk bebeğini ne yüzünden kaybettin yani kalbinin durmasının bir sebebi varmıydıKızlar bende 25 yaşındayım 7 ay önce hamile kaldım ve bebeğin kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım 3 ay korundum diyebiliriz 4 aydır gelen giden yok ilk bebekte çok kolay olmuştu o yüzden hep bu ay olur diye diye doktora gitmedim bu ay da olmayınca artık gitmeye karar verdim yarın randevum var inşallah kötü bir şey yoktur gerginim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?