- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.681
Kıymam Canm ben görmedim inşallah diğer aya olur hayırlısıyla inşallahOldum tabiki 2 gün önce topikte isyan ettim görmedin mi arkadaşlar sağ olsun destek verdi çok ,çok üzüldüm cok kötü oldum ya arkdşm her geçen ay dahada üzücü oluyo
Terbiyesiz nasıl insanlar var yaBi tane yaşlı teyze var bizim mahallede ben bebeğimi kaybettiğimde berbat haldeyim insanlar geçmiş olsuna geliyorlar annemde kalıyorum o ara,kadın geldi bana dedi ki aman ne üzülüyosun bi kova suya bakar dedi ben şok cinnet geçircektim az daha! Dedim sen ne diyosun benim çocuğum gitmiş o geri gelir mi!
bende ilk kez duydum anladım ki eskiler cok daha rahatTövbe tövbe o nasıl laf ya
Ya benim annem bi ölü doğum yaptı ona bile bir yıl boyunca her gece ağladım ben yabende ilk kez duydum anladım ki eskiler cok daha rahat
Bana kürtaj yapmadılar suni sancıyla ölü doğum yaptırdılar canım tabi annenin bebeği daha büyüktür cok zor cok.tabi sağlık için benim için daha iyi oldu ama manevi anlamda bittim.17 haftadaydım o sebepten doğum yaptırdılarYa benim annem bi ölü doğum yaptı ona bile bir yıl boyunca her gece ağladım ben ya
Canım annemin günü geçmişti yani dokuz ay taşıdı bebek artık annemi zehirliyormus vedalaşmak için götürdüler yanına bizi o kadar etkilenmistim ki hamd olsun annem iyi yeter o bana sende hayırlısı bu de cnm her şeyin hayırlısı olsun demkki zamanı varmış diye düşünBana kürtaj yapmadılar suni sancıyla ölü doğum yaptırdılar canım tabi annenin bebeği daha büyüktür cok zor cok.tabi sağlık için benim için daha iyi oldu ama manevi anlamda bittim.17 haftadaydım o sebepten doğum yaptırdılar
Ya ben yanlışlık hesapladım yanlış yazdım sanırım adet olmadan civanperçemi içme bence canım4 test yaptim hepsi negatif.civan percemi icmeye basladim adet olmak icin.bat 28 subatti bebek olsa simdiye kadar gorurdum cift cizgiyi heralde
Sagol canim bu arada bu otu biliyomusun ne zamana adet baslar acaba.cok fena sistim hamile gibi karnin o dereceEvet arkdşm hoşgeldin nisanda aramıza herşey güzel olsun inşallah
Tmm canım haberlesirizİnşallah bir sıkıntı yoktur canım haberleşelim bakalım ne diyecek doktorlar
Gebelik testi dimi buAyyy ne guzel emin konustun
Yarin kan testi yaptircam canim insallah vardır. Ovulasyon testlerine cok güvenemiyorum gebelik testi de kalmadi elimde
Bende cumartesi yaptım böyle çıktı testin ambalajında da yazıyor ikinci cizgi silik olunca positiv diye, bende gidecem bugünGebelik testi dimi bu
Bence test yapabilirsin evdeKızlar benimde adetim 3 gün geçti yarın 4.gün ama kan vermicem biraz daha geçsin isiyorum tabi inşallah :))hayırlısıyla güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?