2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Terbiyesiz nasıl insanlar var ya

Ya benim annem bi ölü doğum yaptı ona bile bir yıl boyunca her gece ağladım ben ya
Bana kürtaj yapmadılar suni sancıyla ölü doğum yaptırdılar canım tabi annenin bebeği daha büyüktür cok zor cok.tabi sağlık için benim için daha iyi oldu ama manevi anlamda bittim.17 haftadaydım o sebepten doğum yaptırdılar

Canım annemin günü geçmişti yani dokuz ay taşıdı bebek artık annemi zehirliyormus vedalaşmak için götürdüler yanına bizi o kadar etkilenmistim ki hamd olsun annem iyi yeter o bana sende hayırlısı bu de cnm her şeyin hayırlısı olsun demkki zamanı varmış diye düşün

Şöyle bi okudum yine güzel haberler gördüm. Testler geçickenler inşallah güzel haberler alırız yarın. Adet olanlar bi sonraki ay ın yumurtlamasini bekleyenler Kelebekcikk34 en çok sana diyorum beni çok etkiledin Bu ay lütfen rahat olalım stres olmayalim stres ve hamile kalma hormonları aynı yerden beslendigi için hangisi baskın olursa o üste çıkıp diğerini bastırıyor. Ben yaşadım en rahat olduğum buralara girmediğim okumadigim yumurtlama testi yapmadığım belirti aramadığım ay hamile kaldım ama ne yazıkki hüsran Bugün annemler geldi içim çok acıyor inşallah toruunlarin doğum gününü kutlarız diyor :'( :'( Aşırı duygusalim devamlı ağlama halindeyim bugün. Ama sebebi adetli olmam ve bu hafta içi olacağım ameliyatın stresi sardı ondan... Rabbim yaşadığımız acının hüzünlerin mükafatını muhakkak verecektir inşallah hayırlısıyla Dualarda buluşmak dileğiyle... iyi geceler. ..

A ankmutsuz canım benim ya sen yazınca bana bi gülümseme geliyo vallahi :) tamam söz stresiz yazcam artık yaza hepimiz hamile kalcaz bak görürsünüz.Senin rahim filmide kanalları iyice açacak ki sen rahat hamile kalasın.Anneninde duaları kabul olucak

4 test yaptim hepsi negatif.civan percemi icmeye basladim adet olmak icin.bat 28 subatti bebek olsa simdiye kadar gorurdum cift cizgiyi heralde

A abceee canım ben bu otu eskiden adet ağrım olmasın diye içiyordum başka bilgim yok yanlış yönlendirmiş olmayım seni,ben uygulama indirdim telefona ordan takip ediyorum adet günlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…