- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.701
Onu yapicam bakalım :)Bence test yapabilirsin evde
Baya baya belli canim Hayirli olsun darısı başıma.. :)Bende cumartesi yaptım böyle çıktı testin ambalajında da yazıyor ikinci cizgi silik olunca positiv diye, bende gidecem bugün
Amin canim inşallah Guldurebiliyorsam ben sana hep yazayim :)) ...Kuzum ben rahim filmi çektirdim iki ay önce İlac tuplerden gecmis fakat karın boşluğuna dökülmesi gerekirken dökülmemis Dr larda emin olamadılar diplerde tikaniklik olabilir diye o nedenle Laparoskopi olacağım
Çok geçmiş olsun CanmYa benim annem bi ölü doğum yaptı ona bile bir yıl boyunca her gece ağladım ben ya
Dualarim seninle ve bebek isteyen herkesle bitanrm sende dua et ulturasyonla baktırdın mı tatlım ?Kızlar kan verdim sonuç bekliyorum dua edin
Şuan adet döneminde değilsin anladığım kadarıyla canım belkide ovulasyonun yaklaşıyodur akıntıların sebebi budur takvime çok takılma yanıltabiliyo
cnm sende hic yumurtlama zamanlari gogus aggrisi olurmuyudu ben de var daŞuan adet döneminde değilsin anladığım kadarıyla canım belkide ovulasyonun yaklaşıyodur akıntıların sebebi budur takvime çok takılma yanıltabiliyo
Teşekkür ederim canım hepimizin hakkında hayırlısı, yok canım kan verdim sabah şimdi sonuç bekliyorum hastanedeyimDualarim seninle ve bebek isteyen herkesle bitanrm sende dua et ulturasyonla baktırdın mı tatlım ?
Hayırlısı olsun inşallah Canm benim sırama daha çok var ya 26 Benim sıram keşke randevü alsaydım hemen çıkacak mı kan sonucun CanmTeşekkür ederim canım hepimizin hakkında hayırlısı, yok canım kan verdim sabah şimdi sonuç bekliyorum hastanedeyim
Tam olarak bilmiyorum Canm ama bildiğim kadarıyla neden dolayıdır bilmiyorum ama kayganlaştırıcı falan kullanmayın yazıyorlar okuduğum ve aklımda kaldığı kadarıylakızlar meb bi sorum olucak ilişkide bebe yağı kullanmak hamileliği önlermi acaba
Canım eğer sonuç olcaksa çekilsin bırak yeterki bebişini hızlandırsın gelişiniAmin canim inşallah Guldurebiliyorsam ben sana hep yazayim :)) ...Kuzum ben rahim filmi çektirdim iki ay önce İlac tuplerden gecmis fakat karın boşluğuna dökülmesi gerekirken dökülmemis Dr larda emin olamadılar diplerde tikaniklik olabilir diye o nedenle Laparoskopi olacağımBu da bi sınav işte... Güzel bir hafta olsun. bol bol hamile haberi alalım güzel sağlık haberleri alalım inşallah....
Yok ben fazla beklemedim hamen kan a gönderdi İşte 13:30 da çıkar dedi bekliyorumHayırlısı olsun inşallah Canm benim sırama daha çok var ya 26 Benim sıram keşke randevü alsaydım hemen çıkacak mı kan sonucun Canm
evet cnm ben adet oldum artik sik sik girmiyorumda kk ne 2 aydir farkli adet oldugum icin yeni bat tam olarak kestirmeiyorum ama takvimde gsteren 13 nisanKızlar sizin batlar geçmiş adet oldunuz mu meraktayim..
@tugsem_10 @meraklilarca @zehzeh2 @esmer58 @maviucurtma33 @Mertege123 @ezott @mervem-metem Y yagmur_20 @LeylaKaya @cimrigelin @dcygs @Eylul41213 @oglumunannesiyim1 @nakkash @Rabisscyln @juliate @leydii18 @Yagmureylul @Zuzupink @n-u-r06 @Zeze493 @novasa @htc27 @Detas09 @kainattt34
Ve yeni batlar lütfen..
evet cnm ben adet oldum artik sik sik girmiyorumda kk ne 2 aydir farkli adet oldugum icin yeni bat tam olarak kestirmeiyorum ama takvimde gsteren 13 nisanKızlar sizin batlar geçmiş adet oldunuz mu meraktayim..
@tugsem_10 @meraklilarca @zehzeh2 @esmer58 @maviucurtma33 @Mertege123 @ezott @mervem-metem Y yagmur_20 @LeylaKaya @cimrigelin @dcygs @Eylul41213 @oglumunannesiyim1 @nakkash @Rabisscyln @juliate @leydii18 @Yagmureylul @Zuzupink @n-u-r06 @Zeze493 @novasa @htc27 @Detas09 @kainattt34
Ve yeni batlar lütfen..
Teşekkürler tatlımÇok geçmiş olsun Canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?