2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Amin canim inşallah Guldurebiliyorsam ben sana hep yazayim :)) ...Kuzum ben rahim filmi çektirdim iki ay önce İlac tuplerden gecmis fakat karın boşluğuna dökülmesi gerekirken dökülmemis Dr larda emin olamadılar diplerde tikaniklik olabilir diye o nedenle Laparoskopi olacağım Bu da bi sınav işte... Güzel bir hafta olsun. bol bol hamile haberi alalım güzel sağlık haberleri alalım inşallah....

Şuan adet döneminde değilsin anladığım kadarıyla canım belkide ovulasyonun yaklaşıyodur akıntıların sebebi budur takvime çok takılma yanıltabiliyo
Şuan adet döneminde değilsin anladığım kadarıyla canım belkide ovulasyonun yaklaşıyodur akıntıların sebebi budur takvime çok takılma yanıltabiliyo
cnm sende hic yumurtlama zamanlari gogus aggrisi olurmuyudu ben de var da

Teşekkür ederim canım hepimizin hakkında hayırlısı, yok canım kan verdim sabah şimdi sonuç bekliyorum hastanedeyim
Hayırlısı olsun inşallah Canm benim sırama daha çok var ya 26 Benim sıram keşke randevü alsaydım hemen çıkacak mı kan sonucun Canm

kızlar meb bi sorum olucak ilişkide bebe yağı kullanmak hamileliği önlermi acaba
Tam olarak bilmiyorum Canm ama bildiğim kadarıyla neden dolayıdır bilmiyorum ama kayganlaştırıcı falan kullanmayın yazıyorlar okuduğum ve aklımda kaldığı kadarıyla

Canım eğer sonuç olcaksa çekilsin bırak yeterki bebişini hızlandırsın gelişini

Günaydın kızlar ay anca okudum mesajları benim adetim yine geçen ay ki gibi 1.gün çok yoğun oldu 2.gün azaldı 3.gün bicak gibi kesildi. Bu akşam tekrardan başlayalım diyoruz çalışmalara hayirlisiysa tutar inşallah bu ay

evet cnm ben adet oldum artik sik sik girmiyorumda kk ne 2 aydir farkli adet oldugum icin yeni bat tam olarak kestirmeiyorum ama takvimde gsteren 13 nisan

evet cnm ben adet oldum artik sik sik girmiyorumda kk ne 2 aydir farkli adet oldugum icin yeni bat tam olarak kestirmeiyorum ama takvimde gsteren 13 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…