- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.721
Geçmiş olsun inşallah güzel haberler devam eder ben de kan verdim ama belki sonuç yarına kalır dedilerKızlar hastaneden geldim çok şükür kist mist kalmamis sogan suyu büyük mucize çok şükür. Şimdi bak corekotu kurune basladim hayırlısı inşallah. Bu arada adetimin 7.gunu hala kanamam devam ediyor
Ay valla çok sevindim kuzumKızlar hastaneden geldim çok şükür kist mist kalmamis sogan suyu büyük mucize çok şükür. Şimdi bak corekotu kurune basladim hayırlısı inşallah. Bu arada adetimin 7.gunu hala kanamam devam ediyor
Evet insan öyle zannediyor ama olmadigini anlayınca esekten dusmuse dönüyoruzAynen cnm ya daha önce bu hormanal bir durum çocuk isteği kendiliginden gelen bi his karşı konulmuyor diyorlardı olur mu ya öyle şey düşünürsün karar verip yaparsın diyordum ama olmadı mevzu büyükmüş ya bide korunmayı bırakır bırakmaz olur sanıyordum
Inşallah cnm hayırlısı olsun sen kur falan bisey yapiyonnuTurkuazKrampon yok az kaldı benimde kafamın atmasına bu ay cok kötü oldum zaten artık hislerimede güvenmiyorum bu ay güzel hissetmiştim oysa...inşlh bendede öyle olur ya bi an evvel
Benim hiç sasmaz kesin olurum :'(
ya yeni bat ne zaman? Neler yapiyon4 test yaptim hepsi negatif.civan percemi icmeye basladim adet olmak icin.bat 28 subatti bebek olsa simdiye kadar gorurdum cift cizgiyi heralde
Ayy cnm hadi hayırlı haberler alirsin takipteyizKan testini verdim hayırlı sonuçlar inşallah
Çabuk bitmiş cnm ya benimde ilk kez bu kadar uzun sürdüGünaydın kızlar ay anca okudum mesajlarıbenim adetim yine geçen ay ki gibi 1.gün çok yoğun oldu 2.gün azaldı 3.gün bicak gibi kesildi. Bu akşam tekrardan başlayalım diyoruz çalışmalara hayirlisiysa tutar inşallah bu ay
Ay hadi hayırlısı çok heyecanlıyım güzel haberler inşallah ya ❤Yok ben fazla beklemedim hamen kan a gönderdi İşte 13:30 da çıkar dedi bekliyorum
Tamam cnm not ediyorumevet cnm ben adet oldum artik sik sik girmiyorumda kk ne 2 aydir farkli adet oldugum icin yeni bat tam olarak kestirmeiyorum ama takvimde gsteren 13 nisan
Benim altı gün gecikti Canm çok heyecanlıyım dünde idrar testim böyle çıktıKızlar inşallah güzel haberler alırsınız merakla bekliyorum peki kaç gün gecikti sizlerin
Hastanede misin şimdi amin cnmGeçmiş olsun inşallah güzel haberler devam eder ben de kan verdim ama belki sonuç yarına kalır dediler
İdrar var gözüküyor canım ya hadi güzel haberler alırız inşallah benim de bugün 4 gün gecikti ama beklivem biraz daha :)Benim altı gün gecikti Canm çok heyecanlıyım dünde idrar testim böyle çıktı
Amin güzel arkadadim amin cümlemizin insAy valla çok sevindim kuzumhadi geçmiş olsun bidahaki denemeye bebiş doldurur inşallah orayı
Turkuazkrampon çok sevindim kistler gitmiş hayırlısı olsun Bebeğim dilerim diğer aya sağlıklısıyla alırsın kucağına bebişi bitanem ❤Tamam cnm not ediyorum
Anladım canm inşallah senin de hayırlısı olsun inşallah vardır Canm benim gecikme olduğu için diyorum Canm yoksa normal adet oluyor olsam çok gecikti yani en son 31 Ocak'ta adet oldum Canm benİdrar var gözüküyor canım ya hadi güzel haberler alırız inşallah benim de bugün 4 gün gecikti ama beklivem biraz daha :)
Ooo aynen cnm geçmiş bayağı inşallah yaaa bakalım senin sncz ne zaman çıkıyor birde muayne oldun mu ultrasonlaAnladım canm inşallah senin de hayırlısı olsun inşallah vardır Canm benim gecikme olduğu için diyorum Canm yoksa normal adet oluyor olsam çok gecikti yani en son 31 Ocak'ta adet oldum Canm ben
Amin cnm ya amin rabbim aratmasin kimseyiTurkuazkrampon çok sevindim kistler gitmiş hayırlısı olsun Bebeğim dilerim diğer aya sağlıklısıyla alırsın kucağına bebişi bitanem ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?