2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar hastaneden geldim çok şükür kist mist kalmamis sogan suyu büyük mucize çok şükür. Şimdi bak corekotu kurune basladim hayırlısı inşallah. Bu arada adetimin 7.gunu hala kanamam devam ediyor
Geçmiş olsun inşallah güzel haberler devam eder ben de kan verdim ama belki sonuç yarına kalır dediler

Kızlar hastaneden geldim çok şükür kist mist kalmamis sogan suyu büyük mucize çok şükür. Şimdi bak corekotu kurune basladim hayırlısı inşallah. Bu arada adetimin 7.gunu hala kanamam devam ediyor
Ay valla çok sevindim kuzum hadi geçmiş olsun bidahaki denemeye bebiş doldurur inşallah orayı

Evet insan öyle zannediyor ama olmadigini anlayınca esekten dusmuse dönüyoruz

Çabuk bitmiş cnm ya benimde ilk kez bu kadar uzun sürdü

İdrar var gözüküyor canım ya hadi güzel haberler alırız inşallah benim de bugün 4 gün gecikti ama beklivem biraz daha :)
Anladım canm inşallah senin de hayırlısı olsun inşallah vardır Canm benim gecikme olduğu için diyorum Canm yoksa normal adet oluyor olsam çok gecikti yani en son 31 Ocak'ta adet oldum Canm ben

Anladım canm inşallah senin de hayırlısı olsun inşallah vardır Canm benim gecikme olduğu için diyorum Canm yoksa normal adet oluyor olsam çok gecikti yani en son 31 Ocak'ta adet oldum Canm ben
Ooo aynen cnm geçmiş bayağı inşallah yaaa bakalım senin sncz ne zaman çıkıyor birde muayne oldun mu ultrasonla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…