- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.741
ay canım çok teşekkür ederim bende böyle olsun diye dua ediyordum :) herşeyden önemlisi sağlıklı olsun da birde gelsin artık :) inşallah seninki de böyle olur Allah gönlüne göre versinChester15 ya senin profil resmini yesinler inş böyle güzel cocugun olur seninde
bence de var hayırlı olsunBenim altı gün gecikti Canm çok heyecanlıyım dünde idrar testim böyle çıktı
Bende çok fazla olmazdı canım yumurtlamadan sonra adete yakın başlardı ama bu ay oda yok bu ay bende yumurtlamadan sonra akıntı hiç kesilmedi bakalım hayırlısı senin bat ne zaman?cnm sende hic yumurtlama zamanlari gogus aggrisi olurmuyudu ben de var da
Canım dün ben sana ne dedim bütün herşeyin temizleniyodur o yüzden adetin devam ediyo demedim mi bak gördün mü Rabbim ne kadar büyük senin adına çok sevindim vallaKızlar hastaneden geldim çok şükür kist mist kalmamis sogan suyu büyük mucize çok şükür. Şimdi bak corekotu kurune basladim hayırlısı inşallah. Bu arada adetimin 7.gunu hala kanamam devam ediyor
Canım ne yaptın, ben sekreterden öğrendim betahcg 300 ün biraz üstünde çıkmış hamilesin dedi doktoru bekliyorum öğle arasındaAy hadi hayırlısı çok heyecanlıyım güzel haberler inşallah ya ❤
Ayy canım çok sevindim hadi hayırlı olsunnnnCanım ne yaptın, ben sekreterden öğrendim betahcg 300 ün biraz üstünde çıkmış hamilesin dedi doktoru bekliyorum öğle arasında
Hayırlı olsun yaa çok sevindimmCanım ne yaptın, ben sekreterden öğrendim betahcg 300 ün biraz üstünde çıkmış hamilesin dedi doktoru bekliyorum öğle arasında
Canım senin kaç gün gecikmen olmuştuCanım ne yaptın, ben sekreterden öğrendim betahcg 300 ün biraz üstünde çıkmış hamilesin dedi doktoru bekliyorum öğle arasında
canım ben gecikme olmadan test yapmıştım En son 22 şubatta adet olmuştum, bu ay 19-20.3. Olmam lazımdı cumartesi test yaptım positivdiCanım senin kaç gün gecikmen olmuştu
Çok teşekkür ederim canım darısı bütün bekleyenlere olsun inşallahHayırlı olsun yaa çok sevindimm
İnşallah cnm.yaaÇok teşekkür ederim canım darısı bütün bekleyenlere olsun inşallah
Cnm bende çok mutlu oldum valla ama belliydi zaten adetimdencok agrili oldu ve lop lop kan pihtisi çıktı hepCanım dün ben sana ne dedim bütün herşeyin temizleniyodur o yüzden adetin devam ediyo demedim mi bak gördün mü Rabbim ne kadar büyük senin adına çok sevindim valla
Hadi hayırlı olsun cnm bizlere de dua etCanım ne yaptın, ben sekreterden öğrendim betahcg 300 ün biraz üstünde çıkmış hamilesin dedi doktoru bekliyorum öğle arasında
Çabuk çıkmış cnmC
canım ben gecikme olmadan test yapmıştım En son 22 şubatta adet olmuştum, bu ay 19-20.3. Olmam lazımdı cumartesi test yaptım positivdi
Eki Görüntüle 1970011
Kızlar ben şimdi karisimi yaptım 8 yemek kaşığı kestane bali 5 tatlı kasigi corek otu 5 cay kasigi tarcin ekleyip karistiedim böyle mi olması gerekiyor nasıl görünüyor. Adetimin 6.gunu 6 gün yapıp birakicam.
Hergun 1 yemek kaşığı mi te sen yoksa sabah ve akşam 1er tatlı kaşığı mi?
Demistim sana canm sogan bi mucizeKızlar hastaneden geldim çok şükür kist mist kalmamis sogan suyu büyük mucize çok şükür. Şimdi bak corekotu kurune basladim hayırlısı inşallah. Bu arada adetimin 7.gunu hala kanamam devam ediyor
Hiç bişey yapmıyorum canım tek eşim keçiboynuzu pekmesi yiyo, yapayım bu ay hangisini yapayım sence soğan mı? Çörekotu mu sence?Inşallah cnm hayırlısı olsun sen kur falan bisey yapiyonnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?