2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar hastaneden geldim çok şükür kist mist kalmamis sogan suyu büyük mucize çok şükür. Şimdi bak corekotu kurune basladim hayırlısı inşallah. Bu arada adetimin 7.gunu hala kanamam devam ediyor
Canım dün ben sana ne dedim bütün herşeyin temizleniyodur o yüzden adetin devam ediyo demedim mi bak gördün mü Rabbim ne kadar büyük senin adına çok sevindim valla

Canım dün ben sana ne dedim bütün herşeyin temizleniyodur o yüzden adetin devam ediyo demedim mi bak gördün mü Rabbim ne kadar büyük senin adına çok sevindim valla
Cnm bende çok mutlu oldum valla ama belliydi zaten adetimdencok agrili oldu ve lop lop kan pihtisi çıktı hep

Kızlar merak içindeyim hamişş varmı inşallah vardır inşallah bizde oluruz hamişş rabbimden dilerim inşallah hamislerimiz kucağıniza almay nasıp olur
Bizde inşallah güzel haberler vereceğizz

Kızlar bugün ovulasyon testi gebelik testi erken gebelik testi ne varsa sipariş ettim yeni ay için hazırlık başladı yarın da doktora gideceğim klomen tedavisine başlayacağım Nisan ayı bizlere uğurlu gelir inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize

Kızlar hastaneden geldim çok şükür kist mist kalmamis sogan suyu büyük mucize çok şükür. Şimdi bak corekotu kurune basladim hayırlısı inşallah. Bu arada adetimin 7.gunu hala kanamam devam ediyor
Demistim sana canm sogan bi mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…