- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.761
Bebeğim Benim sıram çok geçti onun için ben dedim direk kan testi yaptırmak istiyorum yoksa öğleden sonraya kalacaktım aç beklemeyi sevmiyorum onun için kan verdim şuan sonucu bekliyorum internetten bakıyorum çıksın yazacağım hemenOoo aynen cnm geçmiş bayağı inşallah yaaa bakalım senin sncz ne zaman çıkıyor birde muayne oldun mu ultrasonla
Çok teşekkür ederim böyle cevaplar gelince daha da heyecanlanıyorum inşallah vardır darısı tüm isteyenlerin başına çok heyecanlandım ya ❤bence de var hayırlı olsun
Amin inşallah Canm inşallah hepimizin duası kabul olur ❤Kızlar merak içindeyim hamişş varmı inşallah vardır inşallah bizde oluruz hamişş rabbimden dilerim inşallah hamislerimiz kucağıniza almay nasıp olur
Bizde inşallah güzel haberler vereceğizz
Hayırlısı olsun inşallah bitanem sanırım hamilesin çok Mutlu oldum Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤Yok ben fazla beklemedim hamen kan a gönderdi İşte 13:30 da çıkar dedi bekliyorum
Canım benim sende hamile misin bugün hamile haberleri bekliyorum umut olur bize benimde Umut bebeğim gelir inşallahAmin inşallah Canm inşallah hepimizin duası kabul olur ❤
He sen galiba kendi hesabına göre yaptım demiştin dimi hesaplamaya göre 3 hafta 3 günlükkenC
canım ben gecikme olmadan test yapmıştım En son 22 şubatta adet olmuştum, bu ay 19-20.3. Olmam lazımdı cumartesi test yaptım positivdi
İnşallah öyledir yumlarin gelişmiştir rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım.
Geçen ay klomen tedavisi gördüm ancak kistlerim olduğu için yumurtalarım hiç büyümedi ve duphaston verdi adet oldum.
Adetin 5. Günü tekrar klomene başladım bu sefer günde 3 tane içtim dün bitti sağ kasığım da çok sandım yumurtalar mı büyüyor yoksa kistlerim mi bilmiyorum..
Evet canım sabah akşam taze olarak yapıp iç ama yumurtaların gelişmiyosa bal tarçın çörek otu yapKızlar enfeksiyon umm varya regli olunca bendemi soğan kürünu yapsam nedersiniz nasıl içilir sabah akşam mı bende yapsam
Ne güzel iite bak hepsi temizlenmişCnm bende çok mutlu oldum valla ama belliydi zaten adetimdencok agrili oldu ve lop lop kan pihtisi çıktı hep
Amib inşalllah canım dün evlilik yıldönümümüzdü bir yıl oldu artık Rabbim lnşaaşşallah verecek bir günİnşallah öyledir yumlarin gelişmiştir rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
inşallah canm benim kan sonucum daha çıkmadı çıkar çıkmaz yazacagım canm idrar testine göre himelisin dediler ama nasip hayırlısıyla inşallah Allahım isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallahCanım benim sende hamile misin bugün hamile haberleri bekliyorum umut olur bize benimde Umut bebeğim gelir inşallah
nice uzun ömürlere inşallah inşallah bir an önce bebişine kavuşursunAm
Amib inşalllah canım dün evlilik yıldönümümüzdü bir yıl oldu artık Rabbim lnşaaşşallah verecek bir gün
bende maydonozu duydum canm çokta öneriyorlar şifa olsun inşallahBen önce soğan yapayım muhtemel bende enfeksiyon vardır enfeksiyon temizlensin bi öbür ayda çörekotı yaparım Allah ne verdiyse artık ...ama adetim bitsin şu maydonoz buhar olayını kesn yapcam bi arkadaş cok güzel yazmıştı onu ayrıntılı ekran görüntüsü almıştım
Yumurtalık tembel infolik şansımı deneyecegim şimdi soğan kürünu yapsam illa regli olunca mı soğan kürünu yapılıyor 27 mart regli günüm şimdi icsem olmazmikiEvet canım sabah akşam taze olarak yapıp iç ama yumurtaların gelişmiyosa bal tarçın çörek otu yap
Amin inşaallah canım herkese versin rabbimnice uzun ömürlere inşallah inşallah bir an önce bebişine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?