2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ooo aynen cnm geçmiş bayağı inşallah yaaa bakalım senin sncz ne zaman çıkıyor birde muayne oldun mu ultrasonla
Bebeğim Benim sıram çok geçti onun için ben dedim direk kan testi yaptırmak istiyorum yoksa öğleden sonraya kalacaktım aç beklemeyi sevmiyorum onun için kan verdim şuan sonucu bekliyorum internetten bakıyorum çıksın yazacağım hemen

Kızlar enfeksiyon umm varya regli olunca bendemi soğan kürünu yapsam nedersiniz nasıl içilir sabah akşam mı bende yapsam

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım.
Geçen ay klomen tedavisi gördüm ancak kistlerim olduğu için yumurtalarım hiç büyümedi ve duphaston verdi adet oldum.
Adetin 5. Günü tekrar klomene başladım bu sefer günde 3 tane içtim dün bitti sağ kasığım da çok sancım var yumurtalar mı büyüyor yoksa kistlerim mi bilmiyorum..

İnşallah öyledir yumlarin gelişmiştir rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Canım benim sende hamile misin bugün hamile haberleri bekliyorum umut olur bize benimde Umut bebeğim gelir inşallah
inşallah canm benim kan sonucum daha çıkmadı çıkar çıkmaz yazacagım canm idrar testine göre himelisin dediler ama nasip hayırlısıyla inşallah Allahım isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah

Ben önce soğan yapayım muhtemel bende enfeksiyon vardır enfeksiyon temizlensin bi öbür ayda çörekotı yaparım Allah ne verdiyse artık ...ama adetim bitsin şu maydonoz buhar olayını kesn yapcam bi arkadaş cok güzel yazmıştı onu ayrıntılı ekran görüntüsü almıştım

bende maydonozu duydum canm çokta öneriyorlar şifa olsun inşallah

Evet canım sabah akşam taze olarak yapıp iç ama yumurtaların gelişmiyosa bal tarçın çörek otu yap
Yumurtalık tembel infolik şansımı deneyecegim şimdi soğan kürünu yapsam illa regli olunca mı soğan kürünu yapılıyor 27 mart regli günüm şimdi icsem olmazmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…