- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.781
Ooo harika haber inşallah kesemizi pıt pıt karı alır kucağıniza da alırsınız inşallah güzel haberler alırız inşallahinşallah canm benim kan sonucum daha çıkmadı çıkar çıkmaz yazacagım canm idrar testine göre himelisin dediler ama nasip hayırlısıyla inşallah Allahım isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah
Tatlı heycan bunlar keyfini çıkar kuzuminşallah öyledir bitanem şuan çok heyecanlıyım 11.3o da verdim kan internetten bakıyorum sonuçlara çıkmasını zaman nasıl geçecek bilmiyorum
aminnnnnnnn inşallah Allah razı olsun agızınızdan bal damlıyor inşallah güzel dileklerinizin 10 katı sizi bulsunOoo harika haber inşallah kesemizi pıt pıt karı alır kucağıniza da alırsınız inşallah güzel haberler alırız inşallah
bebegim şuan tam sonucu ögrenemedim ya hayal kırıklıgı da yaşayabilirim diye çok stres oldum yani inşallah herşeyin hayırlısı olsunTatlı heycan bunlar keyfini çıkar kuzum
Şu güzel sonucu alalım sen sevin bi kutla sonra bize el at nasıl oldu bu iş :)bebegim şuan tam sonucu ögrenemedim ya hayal kırıklıgı da yaşayabilirim diye çok stres oldum yani inşallah herşeyin hayırlısı olsun
amin inşallah bebegim eger öyleyse bol bol dua edecegim şuanda ediyorum zaten ama o zman daha da çok edecegim bebegim .Şu güzel sonucu alalım sen sevin bi kutla sonra bize el at nasıl oldu bu iş :)
Canım ben soğan kürünü adetimin son günü yapmıştım şuan yapma adetin kaç gün sürüyo bilmiyorum sonuna doğru başla benceYumurtalık tembel infolik şansımı deneyecegim şimdi soğan kürünu yapsam illa regli olunca mı soğan kürünu yapılıyor 27 mart regli günüm şimdi icsem olmazmiki
Sonuç ne çıktı canımSonuç böyle çıktı hamile değilim sanırım
benim 4 nisan.Kızlar sizin batlar geçmiş adet oldunuz mu meraktayim..
T tugsem_10 @meraklilarca @zehzeh2 @esmer58 @maviucurtma33 @Mertege123 @ezott @mervem-metem @yagmur_20 @LeylaKaya @cimrigelin @dcygs @Eylul41213 @oglumunannesiyim1 @nakkash @Rabisscyln @juliate @leydii18 @Yagmureylul @Zuzupink @n-u-r06 @Zeze493 @novasa @htc27 @Detas09 @kainattt34
Ve yeni batlar lütfen..
Canım yanlış anlama ama şimdi baktım testinede tam harfin altında değil çizgi bozukta olabilirdi belkişok oldum vala
yok tatlım yanlış anlanacak bişey degil kan testinde çıkmadıgına göre yok demekkiCanım yanlış anlama ama şimdi baktım testinede tam harfin altında değil çizgi bozukta olabilirdi belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?