- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.801
amin canm inşallah hayırlısıyla hepimizGerçekten bende şok oldum cnm ama psikolojikmanda hormonlar çok etkileniyor inş hakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim inş bi dahaki aylarda alırız güzel haberlerini
Kaç gün geçmişti senin cnm.ya üzülme geç döllenme olabilirbeta hgc 0.100 diyo canm
6 gün oldu bitanemKaç gün geçmişti senin cnm.ya üzülme geç döllenme olabilir
Hımm bence afet olmadığın sürece ümit var cnm benim arkadaşında böyle olmuştu 1 hafta gecikince test yaptı negatif üzerinden tekrar 1 hafta daha geçince hamile çıktı ve şimdi 5 aylık bebisi var sen sıkma canını güzel düşün bende idrar testi yaptım ışıkta anca görüyorum çizgiyi ama anlamdım bisey yaa bakalım bekliycem hayırlısı olsun hepimiz icin6 gün oldu bitanem
Klomen tedavisi için adetin kaçıncı bunu çağırıyor? Ne kadara aldın testleriKızlar bugün ovulasyon testi gebelik testi erken gebelik testi ne varsa sipariş ettim yeni ay için hazırlık başladı yarın da doktora gideceğim klomen tedavisine başlayacağım Nisan ayı bizlere uğurlu gelir inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize
Corekotuna başla bence cnm adetinin kacinci gunu?Hiç bişey yapmıyorum canım tek eşim keçiboynuzu pekmesi yiyo, yapayım bu ay hangisini yapayım sence soğan mı? Çörekotu mu sence?
Basla cnm hemen sabah aksam taze hazirlayip iciceksinKızlar enfeksiyon umm varya regli olunca bendemi soğan kürünu yapsam nedersiniz nasıl içilir sabah akşam mı bende yapsam
3 canımCorekotuna başla bence cnm adetinin kacinci gunu?
Cnm bende öyle yaptım sogan suyunu 12 gün yaptım dun de bal corekotuna başladımBen önce soğan yapayım muhtemel bende enfeksiyon vardır enfeksiyon temizlensin bi öbür ayda çörekotı yaparım Allah ne verdiyse artık ...ama adetim bitsin şu maydonoz buhar olayını kesn yapcam bi arkadaş cok güzel yazmıştı onu ayrıntılı ekran görüntüsü almıştım
Şimdi baslayabilirsin aslında tam zamanı bende de yumurtalarimda tembellik var zaten o yüzden adetim duzensizYumurtalık tembel infolik şansımı deneyecegim şimdi soğan kürünu yapsam illa regli olunca mı soğan kürünu yapılıyor 27 mart regli günüm şimdi icsem olmazmiki
Bende sogan suyuna baslayacam insallah iyi gelrCnm bende öyle yaptım sogan suyunu 12 gün yaptım dun de bal corekotuna başladım
Ya canım ağzın bal börek yesin inşallah. Bilmiyorum şimdi bal kurune de bsladim ama catkama zamani sehir disinda olucam bu aydan umidim yok ama rabbim hayirlisini versinHamileleri tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah..TurkuazKrampon canım sana da geçmiş olsun Allah bidaha göstermesin İçinde iyice temizlendi Ben bu ay senden umutluyum inşallah
Cnm doktor ne dedi sormadin mi ayy moralim bozuldu simdiyok tatlım yanlış anlanacak bişey degil kan testinde çıkmadıgına göre yok demekki
Tamamdır canım benim çok teşekkür ederim harikasınBasla cnm hemen sabah aksam taze hazirlayip iciceksin
AMİN inşallah Canm inşallah vardır hayırlısıylaHımm bence afet olmadığın sürece ümit var cnm benim arkadaşında böyle olmuştu 1 hafta gecikince test yaptı negatif üzerinden tekrar 1 hafta daha geçince hamile çıktı ve şimdi 5 aylık bebisi var sen sıkma canını güzel düşün bende idrar testi yaptım ışıkta anca görüyorum çizgiyi ama anlamdım bisey yaa bakalım bekliycem hayırlısı olsun hepimiz icin
Tam zamanı baslayabilirsin sende bi arastirda3 canım
Sormadım Canm hastaneye geldim bekliyorum sonuç için benimde vala üzüldüm ya o değil eski sonucumla birebir aynı muane de olmadım direk kan verdim bilmemedin yaCnm doktor ne dedi sormadin mi ayy moralim bozuldu simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?