- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Bence sen testlere başlamadan önce çatladı yumurtan. Belkide o ilk gün olmuştur canım hadi hayırlısı :)Ay ne bilim ya anlamadım. Ben 35 40 günde adet oluyorum.. bugün 29.gundeyim e ne zaman çatlayacak bu yumurta ben anlayamadim
Anladim canım Allah kimseye yaşatmasın zor gerçekten çok zor hemde inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik geçirirsinTeşekkür ederim kızlar Hayır patolojiye gitti ama bir şey çıkmadı ilk bebek olduğu için pek onemsemediler 3 tane doktora gittim kürtaj da sonra ilk gebelikte normal dediler kalp atışlarıni duymuştuk sonra neden durdu bilemiyorum allah kimseye yaşatmasin zor bir durun..ona hemen hamile kalmıştım düşündüğüm ay bu da öyle olur sandım ama olmadı maalesef ve süre uzadıkca insan daha çok üzülüyor
Geçmiş olsun canım. Belkide vücudun alışmaya çalışıyordur ilk aylar sonuçta yakın zamanda olmuş. Rabbim birdaha yaşatmasın, hiçkimseye...Teşekkür ederim kızlar Hayır patolojiye gitti ama bir şey çıkmadı ilk bebek olduğu için pek onemsemediler 3 tane doktora gittim kürtaj da sonra ilk gebelikte normal dediler kalp atışlarıni duymuştuk sonra neden durdu bilemiyorum allah kimseye yaşatmasin zor bir durun..ona hemen hamile kalmıştım düşündüğüm ay bu da öyle olur sandım ama olmadı maalesef ve süre uzadıkca insan daha çok üzülüyor
Ben ilk testi yapmadan bi gun once iliski olmustu. Ben zaten yogun bi sekilde hissettim hamile kaldigimi ama biliyomusun su an o hissiyat yokBence sen testlere başlamadan önce çatladı yumurtan. Belkide o ilk gün olmuştur canım hadi hayırlısı :)
Hoşgeldin cnm aramıza. Ellerim tabiki kaç yıllık evlisin yas kaç?Mrb kızlar
beni de ekler misiniz bat 17 mart
1 yıldır istiyoruz 28 yaşındayım..
Şubat mart uğurlu gelsin inşallah herkese :)
TurkuazKrampon
İnşallah canım hepimiz insallahAnladim canım Allah kimseye yaşatmasın zor gerçekten çok zor hemde inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Amin canım inşallah. Bilmiyorum inşallah öyledir bakalım yarın ne diyecek hakkımızda hayırlısıGeçmiş olsun canım. Belkide vücudun alışmaya çalışıyordur ilk aylar sonuçta yakın zamanda olmuş. Rabbim birdaha yaşatmasın, hiçkimseye...
İnşallah hamilesindir canım bende hamile kaldığımda çok hissetmistim insan hissediyor sankiBen ilk testi yapmadan bi gun once iliski olmustu. Ben zaten yogun bi sekilde hissettim hamile kaldigimi ama biliyomusun su an o hissiyat yok
Canım sizce adetten hemen sonra hamile kalmak mümkün müdür biz biter bitmez ilişki yaşadık olmuş olabilir mi kiBen ilk testi yapmadan bi gun once iliski olmustu. Ben zaten yogun bi sekilde hissettim hamile kaldigimi ama biliyomusun su an o hissiyat yok
Ben çatlama zamanını akıntıdan anlıyorm sen de bu ay bi dinle izle kendini akıntın ne zaman çoğalıyor muhtemelen o zaman oluyo.. Ama ümidini yitirmeee geri gelsin o hissiyat :) Bak ben testte negatifi gördüm ama şimdide erken yaptım daha var bata diye kendimi avutuyorum. Kırmızıları görene kadar umut varBen ilk testi yapmadan bi gun once iliski olmustu. Ben zaten yogun bi sekilde hissettim hamile kaldigimi ama biliyomusun su an o hissiyat yok
Ya biliyomusunuz bende sanki hamileymişim gibi hissediyorum negatifi gördüm testte ama bilemiyorum :/ Rüyamda da bir kız bebeğimin olduğunu görmüştüm eşimde diyoki iyice kafayı yedin sen kafana taktığın için görmüşsündür diyo.Bilmiyorum belkide öyle ama umut işte...İnşallah hamilesindir canım bende hamile kaldığımda çok hissetmistim insan hissediyor sanki
Hayırlısı cnm sende yarın bizi haberdar etİnşallah hamilesindir canım bende hamile kaldığımda çok hissetmistim insan hissediyor sanki
Tabiki olabilir cnm hep ihtimal var. Bu işler belli olmazCanım sizce adetten hemen sonra hamile kalmak mümkün müdür biz biter bitmez ilişki yaşadık olmuş olabilir mi ki
Umut hiç bitmiyor de:) doğru.Ben çatlama zamanını akıntıdan anlıyorm sen de bu ay bi dinle izle kendini akıntın ne zaman çoğalıyor muhtemelen o zaman oluyo.. Ama ümidini yitirmeee geri gelsin o hissiyat :) Bak ben testte negatifi gördüm ama şimdide erken yaptım daha var bata diye kendimi avutuyorum. Kırmızıları görene kadar umut var
Kız sorma bende hergun eşime arastirdigim şeyleri anlatıyorum. Yok şimdi yapalım yok şöyle yokk böyle esimde valla beni strese sokuyosun ya yeter artık akışına bırak diyor kafayı yedik toptan:)Ya biliyomusunuz bende sanki hamileymişim gibi hissediyorum negatifi gördüm testte ama bilemiyorum :/ Rüyamda da bir kız bebeğimin olduğunu görmüştüm eşimde diyoki iyice kafayı yedin sen kafana taktığın için görmüşsündür diyo.Bilmiyorum belkide öyle ama umut işte...
İnşallah olmuştur hayirlisiysa tabiTabiki olabilir cnm hep ihtimal var. Bu işler belli olmaz
Sorma kocalarimizi da bunaltiyoruz akışına bırakmak lazım ama kadınlar dayanabilir mi?Demekki yalnız değilmişim eşim diyor 1 aydır telefon elinden düşmüyor hep araştırma peşindeyim geçen gün yeter artik olursa olur Allah nasip eder inşallah bu kadar takma kafana dedi azıcık atar yaptım kendisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?