- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.821
Iyi gelir cnm bebek olmasa da içini temizler başla hemenBende sogan suyuna baslayacam insallah iyi gelr
Offf neyse sıkma canını hayırlısı olsunSormadım Canm hastaneye geldim bekliyorum sonuç için benimde vala üzüldüm ya o değil eski sonucumla birebir aynı muane de olmadım direk kan verdim bilmemedin ya
Amin inşallah Allah razı olsun bitanrmOfff neyse sıkma canını hayırlısı olsun
Kacgun icmeliyim canım benimŞimdi baslayabilirsin aslında tam zamanı bende de yumurtalarimda tembellik var zaten o yüzden adetim duzensiz
15 gün ablacimmKacgun icmeliyim canım benim
Cnm doktor ne dicek bakalım bekle ultrasonlada baksınBu tam sonucum
Resim Yok Canm gönder bakalımKızlar ya test yaptım ben elime alınca daha çok görüyorum resimde pek belli değil gören var mi
Tamamdır canım benim bir hafta sonra adet adetliyken devam edeceğim inşallah şifa olsun olsun ..15 gün ablacimm
Bekliyorum Canm kafam almıyor vala yaCnm doktor ne dicek bakalım bekle ultrasonlada baksın
Bekle cnm ya hayırlısı olur inşallah sıkma canınıBekliyorum Canm kafam almıyor vala ya
Resim Yok Canm gönder bakalım
Gördün mu cnm ya resimde gözükmüyor elimde daha çok belli 4 gün gecikti cnm ya inşallah hayırlı haberler alirizÇok silik 2. Çizgi var canım adete kaç gün var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?