2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Gördün mu cnm ya resimde gözükmüyor elimde daha çok belli 4 gün gecikti cnm ya inşallah hayırlı haberler aliriz
Amin inşaAllah canım ben artık testler konusunda uzmanlaştım Normalde uzağı pek göremem ama bunlarda hassasım hayırlısı olsun canım kan testini ne zaman yaptırıcaksın?

Kız çıkmış ya idrarda bu çıktıysa kanda haydi haydi çıkar
Cnm iki kere kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum eşimde acele etmeyelim diyo üzülürüm diye o yüzden biraz daha beklim diyorum çizgi var ama açık renk koyu degilki ama var çok şükür inşallah hayırlısı olsun cnm sağol

Öyle tabi canım ama kimyasal gebelik yaşadım diyosun ya belki önlem alınır yani ay inşaAllah bende hamileyimdir ya bat 24

Klomen tedavisi için adetin kaçıncı bunu çağırıyor? Ne kadara aldın testleri
Canım adetin 5. günü başlatıyor 10.veya 11.gün ovulasyon oluyor ben 3.gün gidip kist falan var mı adet ile atıldı mı diye baktırıp ilaç yazdırıp geliyorum tekrar 10.gün gidiyorum yumurta takibi yapılıp iğne için gün saat veriliyor canım.canım 20 gebelik 2 erken gebelik 30 ovulasyon testi 50 tl ye aldım

Kizlar ben daha olmadim adet 2 gun oldu geceli daha ses yok adete 5 gun kala kan yaptim 2 cikti sabah idrar testi yapayim mi

2 kez aşılama oldum ztn ilk kez duyuyorm öyle bi yöntem olmadı ilerde onuda deneriz

Kizlar ben daha olmadim adet 2 gun oldu geceli daha ses yok adete 5 gun kala kan yaptim 2 cikti sabah idrar testi yapayim mi
Yarın sabah yap canım benimde bat 24 ama ben fortest erken gebelik siparişi verdim 22'sinde 1 tanesini yapıcam tabi o zamana kadar adet olmazsam çünkü bu ay duphaston kullandım ve bu akşam son hapımı içicem eğer gebelik yoksa bu hap bitincede 1 kaç gün içinde hastalanıyomuşsun bakalım

AMİN inşallah Canm inşallah vardır hayırlısıyla

Cnm seni boşa umutlandırmak istemem bi akrabam 12 yıllık evli ve bebeği olmuyor aylarca adet görmediği oluyor geçen ay adeti için Dr gitti kanda gebe göründü nasıl mutlu oldu anlatamam idrar testinde negatif çıkınca odaya kitledi kendini yıkım oldu resmen başka hastanede tekrar kan verince gebe olmadığı çıktı yani yanlış sonuç vermişler onun adına sen yine bi iki gün bekle olmazsan idrar yap koyulaşma varsa tekrar kan ver derim acizane

Canım ben ilacım bitti 6. Gün adet oldum yani tam adet günümde

Ilac ne ilaci oluyo sanki daha once duymustum adini

hastaneden geliyorum doktor baktı yok dedi bebek alttan muane etti bide 6 günlük bi ilaç ver adet olacaksın ozaman adetliyken bir gel hormonlarına bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…