- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 36
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.841
Amin inşaAllah canım ben artık testler konusunda uzmanlaştım Normalde uzağı pek göremem ama bunlarda hassasım hayırlısı olsun canım kan testini ne zaman yaptırıcaksın?Gördün mu cnm ya resimde gözükmüyor elimde daha çok belli 4 gün gecikti cnm ya inşallah hayırlı haberler aliriz
Bilmiyorum cnm korkuyorum ya biraz daha beklicem sanırımAmin inşaAllah canım ben artık testler konusunda uzmanlaştım Normalde uzağı pek göremem ama bunlarda hassasım hayırlısı olsun canım kan testini ne zaman yaptırıcaksın?
İnşaAllah hayırlı haberler verirsin canım ya benimde kafam karıştı idrarda çıktığına göre hcg yükseliyo ve kanda daha net çıkar diyolar ama anlamadım kafam karıştı inşaAllah güzel haberler alırsınBekliyorum Canm kafam almıyor vala ya
Kız çıkmış ya idrarda bu çıktıysa kanda haydi haydi çıkarBilmiyorum cnm korkuyorum ya biraz daha beklicem sanırım
Cnm iki kere kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum eşimde acele etmeyelim diyo üzülürüm diye o yüzden biraz daha beklim diyorum çizgi var ama açık renk koyu degilki ama var çok şükür inşallah hayırlısı olsun cnm sağolKız çıkmış ya idrarda bu çıktıysa kanda haydi haydi çıkar
Öyle tabi canım ama kimyasal gebelik yaşadım diyosun ya belki önlem alınır yani ay inşaAllah bende hamileyimdir ya bat 24Cnm iki kere kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum eşimde acele etmeyelim diyo üzülürüm diye o yüzden biraz daha beklim diyorum çizgi var ama açık renk koyu degilki ama var çok şükür inşallah hayırlısı olsun cnm sağol
Canım adetin 5. günü başlatıyor 10.veya 11.gün ovulasyon oluyor ben 3.gün gidip kist falan var mı adet ile atıldı mı diye baktırıp ilaç yazdırıp geliyorum tekrar 10.gün gidiyorum yumurta takibi yapılıp iğne için gün saat veriliyor canım.canım 20 gebelik 2 erken gebelik 30 ovulasyon testi 50 tl ye aldımKlomen tedavisi için adetin kaçıncı bunu çağırıyor? Ne kadara aldın testleri
Bilmiyorum cnm biraz daha bekicem hayırlısı olur inşallah ayy inşallah cnmÖyle tabi canım ama kimyasal gebelik yaşadım diyosun ya belki önlem alınır yani ay inşaAllah bende hamileyimdir ya bat 24
Soyle bir yontem okudum. Faydasi olurmu bilmem denemektefayda var canim. Yumurtlama gununu biliyorsan o gunlerde olan iliskide esin temiz bir kaba bosalacak. Sende temiz bir siringayla igne kismi olmadan spermleri cekip ayaklarini havaya kaldirip vajinaya hizlica birakacaksin. Kadin kendi kendine asilama yapmis dr tup bebekle olur demir o ay hamile kalmis.
Yarın sabah yap canım benimde bat 24 ama ben fortest erken gebelik siparişi verdim 22'sinde 1 tanesini yapıcam tabi o zamana kadar adet olmazsam çünkü bu ay duphaston kullandım ve bu akşam son hapımı içicem eğer gebelik yoksa bu hap bitincede 1 kaç gün içinde hastalanıyomuşsun bakalımKizlar ben daha olmadim adet 2 gun oldu geceli daha ses yok adete 5 gun kala kan yaptim 2 cikti sabah idrar testi yapayim mi
AMİN inşallah Canm inşallah vardır hayırlısıyla
Amin ablacim noldu ban yedin sanirimTamamdır canım benim bir hafta sonra adet adetliyken devam edeceğim inşallah şifa olsun olsun ..
Rabbim tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlığıyla
Canım ben ilacım bitti 6. Gün adet oldum yani tam adet günümdeYarın sabah yap canım benimde bat 24 ama ben fortest erken gebelik siparişi verdim 22'sinde 1 tanesini yapıcam tabi o zamana kadar adet olmazsam çünkü bu ay duphaston kullandım ve bu akşam son hapımı içicem eğer gebelik yoksa bu hap bitincede 1 kaç gün içinde hastalanıyomuşsun bakalım
O daha güzel olur canim. Misafirlikte nasil olur bilmem ama yakalanma korkusu yasayaraktan birlikte olsanız keske....Ya canım ağzın bal börek yesin inşallah. Bilmiyorum şimdi bal kurune de bsladim ama catkama zamani sehir disinda olucam bu aydan umidim yok ama rabbim hayirlisini versin
İşte benimde ilaç bugün bitiyo 4 gün sonra normal şartlarda adet tarihim bakalım bekliycem hayırlısı olur inşaAllahCanım ben ilacım bitti 6. Gün adet oldum yani tam adet günümde
Ilac ne ilaci oluyo sanki daha once duymustum adiniYarın sabah yap canım benimde bat 24 ama ben fortest erken gebelik siparişi verdim 22'sinde 1 tanesini yapıcam tabi o zamana kadar adet olmazsam çünkü bu ay duphaston kullandım ve bu akşam son hapımı içicem eğer gebelik yoksa bu hap bitincede 1 kaç gün içinde hastalanıyomuşsun bakalım
hastaneden geliyorum doktor baktı yok dedi bebek alttan muane etti bide 6 günlük bi ilaç ver adet olacaksın ozaman adetliyken bir gel hormonlarına bakalım dediİnşaAllah hayırlı haberler verirsin canım ya benimde kafam karıştı idrarda çıktığına göre hcg yükseliyo ve kanda daha net çıkar diyolar ama anlamadım kafam karıştı inşaAllah güzel haberler alırsın
Normal adet tarihin geçtikten sonra test yap acele etme canımİşte benimde ilaç bugün bitiyo 4 gün sonra normal şartlarda adet tarihim bakalım bekliycem hayırlısı olur inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?