- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.861
Iyi almisin cnmCanım adetin 5. günü başlatıyor 10.veya 11.gün ovulasyon oluyor ben 3.gün gidip kist falan var mı adet ile atıldı mı diye baktırıp ilaç yazdırıp geliyorum tekrar 10.gün gidiyorum yumurta takibi yapılıp iğne için gün saat veriliyor canım.canım 20 gebelik 2 erken gebelik 30 ovulasyon testi 50 tl ye aldım
hayırlısı oldun canm maşallah Allah kucagına almayı nasip etsinEki Görüntüle 1970644 kızlar kesmizi gördük çok şükür daha minik bebek için 2 hafta sonra çagırdı dr.darısı size inşallah
Ahh kuzum ya maşallah maşallah sizeEki Görüntüle 1970644 kızlar kesmizi gördük çok şükür daha minik bebek için 2 hafta sonra çagırdı dr.darısı size inşallah
baktı canım ulturasyonlada bebek yok ilaç verdi adet olacakmışım onunla 6 günlük sonra adetli oraya gidecekmişim hormonlarıma bakacakmış doktorCnm doktor ne dicek bakalım bekle ultrasonlada baksın
:):) ay cnm ben utanirim yaa olmaz oyle:)O daha güzel olur canim. Misafirlikte nasil olur bilmem ama yakalanma korkusu yasayaraktan birlikte olsanız keske....
Off cnm uzuldum inan hakkında hayirlisi buymuş demekhastaneden geliyorum doktor baktı yok dedi bebek alttan muane etti bide 6 günlük bi ilaç ver adet olacaksın ozaman adetliyken bir gel hormonlarına bakalım dedi
eşimde aynısını diyor canm bi cde doktor bana adet görmem için ilaç verdi eşimde kulanma olmazsa yarın iyi bir hastaneye gideriz dediCnm seni boşa umutlandırmak istemem bi akrabam 12 yıllık evli ve bebeği olmuyor aylarca adet görmediği oluyor geçen ay adeti için Dr gitti kanda gebe göründü nasıl mutlu oldu anlatamam idrar testinde negatif çıkınca odaya kitledi kendini yıkım oldu resmen başka hastanede tekrar kan verince gebe olmadığı çıktı yani yanlış sonuç vermişler onun adına sen yine bi iki gün bekle olmazsan idrar yap koyulaşma varsa tekrar kan ver derim acizane
aynen canm ama eşim ilacı kullanma diyor olmazsa başka bi hastaneye gideriz diyor ne yapayım bilemedimOff cnm uzuldum inan hakkında hayirlisi buymuş demek
Aynen cnm ya hayat hiç de düşündüğün gibi olmuyor biz plan yaparken onun da planları oluyor yinede şükür halimize yaEvet insan öyle zannediyor ama olmadigini anlayınca esekten dusmuse dönüyoruz
çok sagol canm hayırlısı olsun daha yaşım küçük o degil baya ümitlenmiştim hayır idrar testi hala aynı duruyor nyani onu anlayamadım sonunda 5.ci testim bu ya
Cnm ben sağlık ocağına verdim kan oda yarın çıkacakmış sonuç beklemede kaldım yani hayırlısı hakkımızda ama sakin tutmaya çalışıyorum artık kendimi o kadar alıştım ki negatif olmasına pozitif görsem sasarim zaten cnmHastanede misin şimdi amin cnm
öyle deme canm her işte vardır hayır inşallah vardıfr bu sefer hayırlısıylaCnm ben sağlık ocağına verdim kan oda yarın çıkacakmış sonuç beklemede kaldım yani hayırlısı hakkımızda ama sakin tutmaya çalışıyorum artık kendimi o kadar alıştım ki negatif olmasına pozitif görsem sasarim zaten cnm
Kuzum durumun garipmis ama bence de bi kısa dönem bekle tekrarla annem bazı kadınların önce idrar da belli olur bazisinin kanda diyordu nasibin de varsa çıkacaktır sabret biraz
inşallah allah razı olsun canm vala ümidim öyle kırıldı ki şuan hiç bişey yapasım yokKuzum durumun garipmis ama bence de bi kısa dönem bekle tekrarla annem bazı kadınların önce idrar da belli olur bazisinin kanda diyordu nasibin de varsa çıkacaktır sabret biraz
Cnm bu ay doktorum pek umut vermedi ya sadece belirti üzerine ilaç kullanacağım diye test verdim tabi umitlenmedim desem yalan olur ama idrar testi yaptım negatife görünce ümit felan yalan oldu kızöyle deme canm her işte vardır hayır inşallah vardıfr bu sefer hayırlısıyla
Sakince bekle bence yok muş gibi davran heyecan yapma ama ilaç konusunda yorulma konusunda dikkatli ol yeter bence nasip işi yainşallah allah razı olsun canm vala ümidim öyle kırıldı ki şuan hiç bişey yapasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?