- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.881
Ayyy cnm hayırlı olsun güzel gunleriniz olsun inşallah bizlere de dua etEki Görüntüle 1970644 kızlar kesmizi gördük çok şükür daha minik bebek için 2 hafta sonra çagırdı dr.darısı size inşallah
bebegim öyle deme bak benimkinde ikinci çizgi göründü de ne oldu bana da negatif dedi doktor senin kaç gün geçikti adetin canmCnm bu ay doktorum pek umut vermedi ya sadece belirti üzerine ilaç kullanacağım diye test verdim tabi umitlenmedim desem yalan olur ama idrar testi yaptım negatife görünce ümit felan yalan oldu kız
ama test gerçekten belirgin degil mi ya normalde idrarda kolay kolay çıkmaz bana mı öyle geliyor
yarın sabah alacagım ilk idrarımla gene deneyecegim canm bana herkes doktorun verdigi ilacı kullanma diyor baya kişi de yanlış çıkmış kan testiCnm bi tane daha denesene bakalım o nasıl çıkıcak
Cnm benim normal zamanima göre 8 gün geçti ama düzenleyici ilaç kullanmıştım duphaston o biteli 11 gün oldu perşembe 3 damla kahverengi pembe leke geldi bitti şimdi akintim süt gibi oldu bakalım artık yarın bize neler denecek hayat ne getirecekbebegim öyle deme bak benimkinde ikinci çizgi göründü de ne oldu bana da negatif dedi doktor senin kaç gün geçikti adetin canm
herkes öyle diyor bebegim bekleyecegim ben bile sonca inanamıyorum ya birinden birinde var bi sıkıntı tamam adetim düzensiz ama bu kadr degil son adetim 31 ocak yani
aaaa bebegim tuttunma kanaması mı ALLLAHIM İNŞALLAH İNŞALLAH bence var cxanm hayırlısı olsun inşallahCnm benim normal zamanima göre 8 gün geçti ama düzenleyici ilaç kullanmıştım duphaston o biteli 11 gün oldu perşembe 3 damla kahverengi pembe leke geldi bitti şimdi akintim süt gibi oldu bakalım artık yarın bize neler denecek hayat ne getirecek
Senden de razı olsun cnm bekle bi dört beş gün daha tekrarla bakalım ne olacak zamanı gelince zaten hamile degilsen bile adetin kendiliğinden gelir biraz rahat bırak yeter ki kendiniinşallah allah razı olsun canm vala ümidim öyle kırıldı ki şuan hiç bişey yapasım yok
Ayyy cnm öyle deme çok umutlaniyorum doktor kesinlikle bu ay olmaz bekleme dedi bana ya bugün arkadaslarimda bizde de böyle oldu deyip durdu sonra negatif çıkınca çok kötü olurum zaten stresli biriyim hiç heveslenmek istemiyorum o yüzden . Bu arada senin çocuğun var mı ve ne kadar süredir deniyorsun yada tedavi felan görüyor musunaaaa bebegim tuttunma kanaması mı ALLLAHIM İNŞALLAH İNŞALLAH bence var cxanm hayırlısı olsun inşallah
Hımm anladım cnm hayırlısı olsun insallajbaktı canım ulturasyonlada bebek yok ilaç verdi adet olacakmışım onunla 6 günlük sonra adetli oraya gidecekmişim hormonlarıma bakacakmış doktor
Hımm anladım şimdiYok cnm o yanındaki sifirlari bazı hastaneler vermiyor oda 0.1 demek yani
Bu arada aminnnnnnn insallahhhh ıyi ki hevesli değilim dimiaaaa bebegim tuttunma kanaması mı ALLLAHIM İNŞALLAH İNŞALLAH bence var cxanm hayırlısı olsun inşallah
Benim eşim olsa o da öyle derdi eşini djnle derimaynen canm ama eşim ilacı kullanma diyor olmazsa başka bi hastaneye gideriz diyor ne yapayım bilemedim
Seninki benden iyimis ben 51 günde olduydum:)))
tabi ki hevesli olacaksın kzum böyle bi durumda kim hevesli heyecanlı olmaz kiBu arada aminnnnnnn insallahhhh ıyi ki hevesli değilim dimi
Yarın nasıl çıkacak çok merak ettim eğer çift cizgi çıkarsa kan testi yanlış demektiryarın sabah alacagım ilk idrarımla gene deneyecegim canm bana herkes doktorun verdigi ilacı kullanma diyor baya kişi de yanlış çıkmış kan testi
aynen benim arkadaşımda ekimde hamile kalmış adetten sonra test yaptı kan testi negatif 20 gün sonra test yaptı pozitif 1,5 aylık hamileymiş megerse yani inşallah benimde öyle olurBenim eşim olsa o da öyle derdi eşini djnle derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?