- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.901
bakalım canmYarın nasıl çıkacak çok merak ettim eğer çift cizgi çıkarsa kan testi yanlış demektir
Inşallah cnm senin yerinde olsam hemen yapardim herhalde dayanamazdimaynen benim arkadaşımda ekimde hamile kalmış adetten sonra test yaptı kan testi negatif 20 gün sonra test yaptı pozitif 1,5 aylık hamileymiş megerse yani inşallah benimde öyle olur
Diyet yapiyordum onu bile bıraktım hemen ya tutamıyorum kendimi garip bi durum ya ben yinede ne zaman heveslenecek gibi olsam doktorun söylediğini aklıma getiriyorum nasıl işlemişse içime adamın sesi gitmiyor kulaklarimdan (bu ay kesinlikle olmaz bekleme ) çok zoruma gitmiş bende biraz da inatlik vardır eğer hamileysem doktora inat etmiş olacağım resmentabi ki hevesli olacaksın kzum böyle bi durumda kim hevesli heyecanlı olmaz ki
Çok güvenilir bi programmis desenePregnan test diye bi uygulama indirdim parmağını koyuyorsun hamile olup olmadığına bakıyor hamile ciktim:)))))))))
Çok güvenilir bi programmis desene
Hadi hayırlısı ya bu ovulasyon testini yumurta takibi yaptirsak da beraberinde kullanmak garantisi mi olur acaba diye bi düşünüyorum yaniValla:)) bugün doktordan gelsin suan adetim bitmek üzere:))
Bende flo ovulasyon takvimi indirdim elimde ovulasyon testi de var 7 nisan ovulasyon zamanı diyor öyle olursa evde olucam bakalım doğru çıkacak mı
küfür edecegim o doktora aaa bna gelseydi ona sorardım böyle kabamı konuşulur canm doktorlar bilmiyorDiyet yapiyordum onu bile bıraktım hemen ya tutamıyorum kendimi garip bi durum ya ben yinede ne zaman heveslenecek gibi olsam doktorun söylediğini aklıma getiriyorum nasıl işlemişse içime adamın sesi gitmiyor kulaklarimdan (bu ay kesinlikle olmaz bekleme ) çok zoruma gitmiş bende biraz da inatlik vardır eğer hamileysem doktora inat etmiş olacağım resmen
amin inşallah hayırlısı olsun canmKızlar ya testi eşime gösterdim oda gördü çizgiyi çok heyecanliyim ...inşallah güzel mutlu haberler alırım da sizlerle paylasirim
hangisi bende yapayım moral olurPregnan test diye bi uygulama indirdim parmağını koyuyorsun hamile olup olmadığına bakıyor hamile ciktim:)))))))))
Ya cnm bide iyi diye yarım saat yol yapıp gidiyoruz yanına ben adama diyorum ki hasbel kader tutki hamile kaldım bu ilaç zarar verir mi sen hamile kalamazsin dedi bu ay kesinlikle olmaz bekleme dedi hem de eşim yanımda bi şok olduk eve gelene kadar ağzımızı bıçak açmadı bi moralimiz bozuldu ki sorma dün akşam test yaptım negatife çıktı doğrudan zaten olmaz demişti doktor dedik oturdukküfür edecegim o doktora aaa bna gelseydi ona sorardım böyle kabamı konuşulur canm doktorlar bilmiyor
hayırlısı olsun bu arada bi de geçmiş olsun canm inşallah saglıklı olurBende düşünüyorum gece başladık çalışmalara on ay önce Bebeğimi anne karnında kaybettim bi ümitle bu ay olsun diye umutlandim bakalım hamile olursam haber vereceğim
ay benim kocamın yanında bana doktor böyle dese hüngür hüngür aglarım şerefsiz doktor bayan mı bay mı bilmiyorum ama çok terbiyesizmiş insanın hevesini neden kırıyor böyle ya ayıp ya ok sinir oluyorum böyle doktorlara yaYa cnm bide iyi diye yarım saat yol yapıp gidiyoruz yanına ben adama diyorum ki hasbel kader tutki hamile kaldım bu ilaç zarar verir mi sen hamile kalamazsin dedi bu ay kesinlikle olmaz bekleme dedi hem de eşim yanımda bi şok olduk eve gelene kadar ağzımızı bıçak açmadı bi moralimiz bozuldu ki sorma dün akşam test yaptım negatife çıktı doğrudan zaten olmaz demişti doktor dedik oturduk
Öyle işte canım bakalım yarın doktor mu haklı benim inadim mı göreceğizay benim kocamın yanında bana doktor böyle dese hüngür hüngür aglarım şerefsiz doktor bayan mı bay mı bilmiyorum ama çok terbiyesizmiş insanın hevesini neden kırıyor böyle ya ayıp ya ok sinir oluyorum böyle doktorlara ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?