- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.921
Allah seni kızaynen canım hayırlısıya olur inşallah o da g....t olur
anlamadım cnm:)Hadi hayırlısı ya bu ovulasyon testini yumurta takibi yaptirsak da beraberinde kullanmak garantisi mi olur acaba diye bi düşünüyorum yani
Pregnancy test indir yaz. Bende çift cizgiyi görünce bi sevindim:)hangisi bende yapayım moral olur
Canım ben doktor da yumurta geliştirici ve takibi yaptırıyorum ya acaba bu ovulasyon testini evde kendim de beraberinde mi kullansam dedim yarın ki sonuca göre tabianlamadım cnm:)
Bana da uygun geldi canımIyi almisin cnm
Allah allah ilk defa duyuyorum cnm sen bi git doktoraKızlar merhaba,
Yaa reglime 1 hafta var bugun saat 5 ten beri sağ kasıgımda zonklama şeklinde ağrı var böyle nabız atıyormuş gibi sanki. Acaba apandisit falan olabilir mi ya da ymurtam çatlamadı kist midir yoksa hamilelik mi ben hiç anlayamadım. Hastaneye gitmeyi bile düşünüyorum apandisit mi diye. Böyle olan var mı ya da bir fikri olan??
Allah allah ilk defa duyuyorum cnm sen bi git doktoraKızlar merhaba,
Yaa reglime 1 hafta var bugun saat 5 ten beri sağ kasıgımda zonklama şeklinde ağrı var böyle nabız atıyormuş gibi sanki. Acaba apandisit falan olabilir mi ya da ymurtam çatlamadı kist midir yoksa hamilelik mi ben hiç anlayamadım. Hastaneye gitmeyi bile düşünüyorum apandisit mi diye. Böyle olan var mı ya da bir fikri olan??
Evet deneyebilirsin tatlım iyi fikirCanım ben doktor da yumurta geliştirici ve takibi yaptırıyorum ya acaba bu ovulasyon testini evde kendim de beraberinde mi kullansam dedim yarın ki sonuca göre tabi
BakalımEvet deneyebilirsin tatlım iyi fikir
ben canım sag kasıgıma sanki bıçak saplıyorlar gibi bende hamilelik sandım ama kan testim negatif çıktıKızlar merhaba,
aynen canm senin herhangi bi sıkıntı yok zaten deme canmAllah seni kızolsun da umrumda değil doktorun söylediği
Adetm bugun bitti ne zmn baslamalym canmIyi gelir cnm bebek olmasa da içini temizler başla hemen
Hmm. Kaç gün var batına cnm? Gaz falandı o zmn seninki geçti mi pekiben canım sag kasıgıma sanki bıçak saplıyorlar gibi bende hamilelik sandım ama kan testim negatif çıktı
Adet oldum yeni bat 16 nisanPregnan test diye bi uygulama indirdim parmağını koyuyorsun hamile olup olmadığına bakıyor hamile ciktim:)))))))))
hayır geçmedi canm tuhaf olanda dün idrar testinde ikinci çizgimsilik çıktı ben baya tuhaflardanım ve çok hamilelik belirtim var bilemedim bugün beynim yandıHmm. Kaç gün var batına cnm? Gaz falandı o zmn seninki geçti mi peki
kıyamam canm ALLAH yardımcımız olsun ya hepimizin istegi bu inşallah hepimiz bir an önce oluruz canmKızlar yardım lütfen. En az şu gebeli için buraya 100 kere yazmışımdır :) kızlar son 1-2 haftadır fena şekilde akıntım var öyle böyle değil adetime de 1-2 gün kaldı onsan oluyordur diye düşünüyorum. Ama önceden hiç olmazdıBende bide prolaktin bar düşürmeye çalişiyorum ne durumdayım bilmiyorum ama artık hamile kalmak istiyorum yaa kızlar yardım edin lütfen artık beklemekten umutlarımın kırılmasından çok sıkıldım yinede Allah'a bırakıyorum ama lütfen yardım edin ilaç mi kullanmam lazım kürmü uygulamam lazım dualar mi okumam lazım söyleyin de yapayım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?