2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Allah allah ilk defa duyuyorum cnm sen bi git doktora

Allah allah ilk defa duyuyorum cnm sen bi git doktora

ben canım sag kasıgıma sanki bıçak saplıyorlar gibi bende hamilelik sandım ama kan testim negatif çıktı

kızlar adetim bitmek üzere 7. günüm soğan kürü yapmaya başladım ama günde bir kere yapabilcem meryem suresini de abdest alınca artık. incir kürü ve adaçayı içmeyi de düşünüyorum çok mu yüklenmiş olurum ya

Kızlar yardım lütfen. En az şu gebeli için buraya 100 kere yazmışımdır :) kızlar son 1-2 haftadır fena şekilde akıntım var öyle böyle değil adetime de 1-2 gün kaldı onsan oluyordur diye düşünüyorum. Ama önceden hiç olmazdı Bende bide prolaktin bar düşürmeye çalişiyorum ne durumdayım bilmiyorum ama artık hamile kalmak istiyorum yaa kızlar yardım edin lütfen artık beklemekten umutlarımın kırılmasından çok sıkıldım yinede Allah'a bırakıyorum ama lütfen yardım edin ilaç mi kullanmam lazım kürmü uygulamam lazım dualar mi okumam lazım söyleyin de yapayım artık.

kıyamam canm ALLAH yardımcımız olsun ya hepimizin istegi bu inşallah hepimiz bir an önce oluruz canm

Evet canımm yaa hiç anlamıyorum bian hiç olmayacak gibi geliyor ama inşalah rabbim yardımcımız olur yüzümüzü güldürür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…