- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.941
Bende pko vardı cnm ama yok diyorlar geçmiş hamd olsun adet düzensizliğim var sadece cnm yumurtam gelişmiyoraynen canm senin herhangi bi sıkıntı yok zaten deme canm
Cnm valla çok benziyor birbiri ne kusura bakma:)
Ne kadar süredir deniyorsun cnmEvet canımm yaa hiç anlamıyorum bian hiç olmayacak gibi geliyor ama inşalah rabbim yardımcımız olur yüzümüzü güldürür inşallah
benimde yumurtalarım polikistik over görümünün de canm normalinden daha büyük adet düzensizligim var hormonlarım düzenli ama senin ne kadar oluyor düzensizliginBende pko vardı cnm ama yok diyorlar geçmiş hamd olsun adet düzensizliğim var sadece cnm yumurtam gelişmiyor
Ya daha çok erken ama sıkıntı yapman için anlıyorum durumunu ben de hemen olacak sanıyordum ama daha yeni ya insanlar yillarca deniyor ne acılar çekiyor ne işlemler görüyor bence bunları düşün belki rahatlatır seni deYaaa canım 3 aydır istiyoruz fakat ben ilk zamanlar hiç birşey bilmiyordum burayada üye olmamiştim, o yüzden o kadar üstüne düşmüyorum son 1-2 aydır sadece araştırdım takvim uygulaması indirdim sonra birlikte oldumuzda birime yastık koydum yani kısaca son 1-2 aydır düzenli şekilde deniyoruz olmayacak diye çok korkuyorum
Bende de hormonlarim felan düzenli çok şükür cnm bi tek yumurtam gelişmiyor işte ona da bi çözüm bulursak her şey kolay olacakbenimde yumurtalarım polikistik over görümünün de canm normalinden daha büyük adet düzensizligim var hormonlarım düzenli ama senin ne kadar oluyor düzensizligin
Maşallah cnm ya Rabbim kalp atışlarını duymayı da nasip etsin ınş benim randevuma daha 9 gün var ilk o zaman gidicem ınş bizde hayırlı haberleri alırız.Eki Görüntüle 1970644 kızlar kesmizi gördük çok şükür daha minik bebek için 2 hafta sonra çagırdı dr.darısı size inşallah
anladım tatlım hayırlısı olsun inşallahBende de hormonlarim felan düzenli çok şükür cnm bi tek yumurtam gelişmiyor işte ona da bi çözüm bulursak her şey kolay olacak
Yok cnm ben de bir yılı geçti isteyeli rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah. Emin ol hepimiz bu duyguları yaşıyoruz ister istemez illa ki eşin ailen eşinin ailesi cevren mutlaka beklentide oluyor bu daha da stres yapıyor ama ancak rabbim dileyince olucak bu senin veya bizim elimizde olan bir şey değil kesinlikleEvet canım haklısın. Ne bilim yanımda ki insanların hemen olunca benim de olmayınca çok kötü oluyorum Allah yardımcımız olsun sizin var mı çocuk
Ya şimdiden heycanlıyım bilmiyorum ki bakalım bu ay oldumu eğer olduysa rahim filmine gerek kalmıycak belkide bu ilaçlar falan vesile oldu çünkü normalde bu ay dr.gittiğimde rahim filmim çekilicekti ama düzenli olan adet kısa sürdüğü için nisana ertelendi bakalım herşeyde vardır bir hayırNormal adet tarihin geçtikten sonra test yap acele etme canım
Adet düzenleyici canım ama hamileliğide kolaylaştırıyomuş ben bunu daha sonradan öğrendim normalde benim bu ay rahim filmi çektiricektim ama düzenli adetim düzensin olunca dr.bu ilacı verdi sonra öğrendim ki hamile kalmak içinde kullanılıyomuş kısırlık tedavisinde yada düşük tedavisinde falan bende bunda da vardır bi hayır dedim belkide vardır bunda da bir hayır bakalım bide üstüne bu ay ovulasyonumuda yakaladımIlac ne ilaci oluyo sanki daha once duymustum adini
Yaa olsun canım ya hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır üzülmehastaneden geliyorum doktor baktı yok dedi bebek alttan muane etti bide 6 günlük bi ilaç ver adet olacaksın ozaman adetliyken bir gel hormonlarına bakalım dedi
Bencede bi git canım böyle bırakma yani peşinieşimde aynısını diyor canm bi cde doktor bana adet görmem için ilaç verdi eşimde kulanma olmazsa yarın iyi bir hastaneye gideriz dedi
Canım evde yine yeni bi gebelik testi yapsaydın keşke
Ayyy canım benimde bu ay akıntım yumurtlamadan sonra hiç kesilmedi bende duphaston kullandım seninde akıntın böylemi ilaçtan olabilirmi acaba yoksa hamilelik belirtisimi çünkü normalde benim hep kuru olurdu adet olana kadarCnm benim normal zamanima göre 8 gün geçti ama düzenleyici ilaç kullanmıştım duphaston o biteli 11 gün oldu perşembe 3 damla kahverengi pembe leke geldi bitti şimdi akintim süt gibi oldu bakalım artık yarın bize neler denecek hayat ne getirecek
Canımmm bak yarın mutlaka haber ver ve benide etiketle merak ettimaynen benim arkadaşımda ekimde hamile kalmış adetten sonra test yaptı kan testi negatif 20 gün sonra test yaptı pozitif 1,5 aylık hamileymiş megerse yani inşallah benimde öyle olur
Canım sen hasta değilmiydin nasıl hamile çıktıPregnan test diye bi uygulama indirdim parmağını koyuyorsun hamile olup olmadığına bakıyor hamile ciktim:)))))))))
yarın test yaparsam mutlaka haber veririm canmCanımmm bak yarın mutlaka haber ver ve benide etiketle merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?