2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

hayırlısı olsun canm inşallah vardır bebiş ne zamandır istiyorsunuz tatlım

Bat 18 mart 3 gün geçti bata 1 hafta kala yaptım idrar testi negatifti 2 gün daha bekleyip test yapıcam inş tutunmuştur bebeğim reglimde normalde hiç şaşmaz saat gibidir ve yumurtlamadan sonra adete doğru hep kuruluk olurdu bu ay beyaz akıntı hiç kesilmedi hala devam ediyor inş umutlarım boşa çıkmaz Allah hepimize nasip eder inş

1
Bende çok fazla olmazdı canım yumurtlamadan sonra adete yakın başlardı ama bu ay oda yok bu ay bende yumurtlamadan sonra akıntı hiç kesilmedi bakalım hayırlısı senin bat ne zaman?
15 gun var cnm bata.5 nisan bat
benim de bu ay gogus agrim coook etken basladi anlamadim.normalde adetten bi hafts once agrirdi.hayirlisi...

Canım al benden de o kadar benimde yumurtlamadan sonra kururdu bu ay hiç kesilmedi ay hadi inşaAllah gelmiştir meleklerimiz

Canım al benden de o kadar benimde yumurtlamadan sonra kururdu bu ay hiç kesilmedi ay hadi inşaAllah gelmiştir meleklerimiz

İnşallah canım ara arada gelip giden regl sancısı gibi bişeyler yaşıyorum ama sadece beyaz akıntım devam ediyor inş ben bekleyemicem 1 gün daha bugün yapçam idrar testi

İnşallah canım ara arada gelip giden regl sancısı gibi bişeyler yaşıyorum ama sadece beyaz akıntım devam ediyor inş ben bekleyemicem 1 gün daha bugün yapçam idrar testi
Ay benimde bugun 3.cu gunum adet olmayali test yaptim simdi negatiff ilk defa bole gecikiyor

Aynen canım bende öyleyim bugün sanki adet oldum olucam gibi karnım gurul gurul ellerim ayaklarım yanıyo ateş gibiyim ama adet olucam sanırım umudum bi geliyo bi gidiyo sen sonucu mutlaka bana söyle canım aynı şeyleri yaşıyoruz testinden sonra beni etiketlemeyi unutma

incir kürü ve adaçayı nasıl cnm anlatabilir misin ne işe yarıyor ve nasıl yapılıyor?

Biraz fazla cnm tek kur yap

1,5 senelik evliyim canım ve en başından beri istiyoruz ekimde dış genelik yaşadım ondan sonra zaten tedavim devam etti bu ay bakalım inşaAllah bişeyler vesile olmuştur
İNŞALLah Canm her şerde bir hayır vardır çok geçmiş olsun inşallah bu ay istediğine dileğine kavuşursun bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…