- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.961
tatlım korkuyorum artık yaniCanım evde yine yeni bi gebelik testi yapsaydın keşke
aynen bakalım canm şuan üzülmüyorum geçti şimdilik bakalım nasip bekleyecegim biraz daha adet olursam tamm derim olmazsam her şerde bir hayır vardır nasipBencede bi git canım böyle bırakma yani peşini
hayırlısı olsun canm inşallah vardır bebiş ne zamandır istiyorsunuz tatlımAdet düzenleyici canım ama hamileliğide kolaylaştırıyomuş ben bunu daha sonradan öğrendim normalde benim bu ay rahim filmi çektiricektim ama düzenli adetim düzensin olunca dr.bu ilacı verdi sonra öğrendim ki hamile kalmak içinde kullanılıyomuş kısırlık tedavisinde yada düşük tedavisinde falan bende bunda da vardır bi hayır dedim belkide vardır bunda da bir hayır bakalım bide üstüne bu ay ovulasyonumuda yakaladım
yarın sabah alacagım ilk idrarımla gene deneyecegim canm bana herkes doktorun verdigi ilacı kullanma diyor baya kişi de yanlış çıkmış kan testi
15 gun var cnm bata.5 nisan batBende çok fazla olmazdı canım yumurtlamadan sonra adete yakın başlardı ama bu ay oda yok bu ay bende yumurtlamadan sonra akıntı hiç kesilmedi bakalım hayırlısı senin bat ne zaman?
Canım al benden de o kadar benimde yumurtlamadan sonra kururdu bu ay hiç kesilmedi ay hadi inşaAllah gelmiştir meleklerimizBat 18 mart 3 gün geçti bata 1 hafta kala yaptım idrar testi negatifti 2 gün daha bekleyip test yapıcam inş tutunmuştur bebeğim reglimde normalde hiç şaşmaz saat gibidir ve yumurtlamadan sonra adete doğru hep kuruluk olurdu bu ay beyaz akıntı hiç kesilmedi hala devam ediyor inş umutlarım boşa çıkmaz Allah hepimize nasip eder inş
1,5 senelik evliyim canım ve en başından beri istiyoruz ekimde dış genelik yaşadım ondan sonra zaten tedavim devam etti bu ay bakalım inşaAllah bişeyler vesile olmuşturhayırlısı olsun canm inşallah vardır bebiş ne zamandır istiyorsunuz tatlım
Canım al benden de o kadar benimde yumurtlamadan sonra kururdu bu ay hiç kesilmedi ay hadi inşaAllah gelmiştir meleklerimiz
Ay benimde bugun 3.cu gunum adet olmayali test yaptim simdi negatiff ilk defa bole gecikiyorİnşallah canım ara arada gelip giden regl sancısı gibi bişeyler yaşıyorum ama sadece beyaz akıntım devam ediyor inş ben bekleyemicem 1 gün daha bugün yapçam idrar testi
Aynen canım bende öyleyim bugün sanki adet oldum olucam gibi karnım gurul gurul ellerim ayaklarım yanıyo ateş gibiyim ama adet olucam sanırım umudum bi geliyo bi gidiyo sen sonucu mutlaka bana söyle canım aynı şeyleri yaşıyoruz testinden sonra beni etiketlemeyi unutmaİnşallah canım ara arada gelip giden regl sancısı gibi bişeyler yaşıyorum ama sadece beyaz akıntım devam ediyor inş ben bekleyemicem 1 gün daha bugün yapçam idrar testi
incir kürü ve adaçayı nasıl cnm anlatabilir misin ne işe yarıyor ve nasıl yapılıyor?kızlar adetim bitmek üzere 7. günüm soğan kürü yapmaya başladım ama günde bir kere yapabilcemmeryem suresini de abdest alınca artık. incir kürü ve adaçayı içmeyi de düşünüyorum çok mu yüklenmiş olurum ya
Biraz fazla cnm tek kur yapkızlar adetim bitmek üzere 7. günüm soğan kürü yapmaya başladım ama günde bir kere yapabilcemmeryem suresini de abdest alınca artık. incir kürü ve adaçayı içmeyi de düşünüyorum çok mu yüklenmiş olurum ya
Ben adetimden önce baslamistim bilmiyorum bi arastir istersen şimdi de baslayabilirsin aslindaA
Adetm bugun bitti ne zmn baslamalym canm
Adetimin 6.gunu başladım sigan suyu yapiyordum çünkü onu bitirdim ara vermeden bala başladımCnm bu karışımı adetliyken 2. Günmü başladın yoksa adet bittikten sonramı 2.gün başladın
İNŞALLah Canm her şerde bir hayır vardır çok geçmiş olsun inşallah bu ay istediğine dileğine kavuşursun bitanem1,5 senelik evliyim canım ve en başından beri istiyoruz ekimde dış genelik yaşadım ondan sonra zaten tedavim devam etti bu ay bakalım inşaAllah bişeyler vesile olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?