- 2 Mart 2017
- 81
- 103
- 8
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.981
Geçmiş olsun Canm benim uyuma hiç kalkmama isteğim var her zaman ki gibi ne çok seviyorum uykuyu yaGünaydın hanımlar biraz üşüttüm galiba çok halsizim sizde ne var ne yok
Hayırlısı olsun Canm bence hamilesin Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤Testtim
Hayırlısı olsun Canm bence hamilesin Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Hayırlı olsun canımm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahTesttim
Bende 7 ay önce bebeğimi kaybettim süt hormonuna bakıldımı bilmiyorum genelde hormon tahlililimde bişey çıkmıyo ama 6 ay vücut kendini toplamıyor mu ama zatenYa kızlar bende süt hormonu var nasıl düşürücem onu ben 1 hafta sonra doktora gidicem iyi haberler almak istiyorum çünkü doktor dedi süt hormonunu düşür daha sonra hamileliğe hazırlanacaz dedi düşürmem lazımmmmLütfen Yardım
Testtim[/QUOTE
Hayirli olsun cnm darisi bizlere ins kizlar
Cnm gunun gecmis miydi yoksa erken test mi yaptinTesttim
Cnm gunun gecmis miydi yoksa erken test mi yaptin
Canım ben hamile değilmişim üzgünüm umarım sende vardır hayırlısı olsun hakkindaAyyy canım benimde bu ay akıntım yumurtlamadan sonra hiç kesilmedi bende duphaston kullandım seninde akıntın böylemi ilaçtan olabilirmi acaba yoksa hamilelik belirtisimi çünkü normalde benim hep kuru olurdu adet olana kadar
Ya üzülme canım benim inşaAllah bir dahaki aya hayırlısıylaVe bu ayda düzen değişmedi negatif çıktı yıldım artık
Aa canım hayırlı uğurlu olsun Alah kucağına almayı nasip etsinTesttim
Yanlış değil canım doğru görüyosun çok sevindim ya kan testi ne zaman yaptırıcaksın valla çok heycanlandımBurcummmmm123 kızlar test yaptım bu gerçekmi benim gördüğüm yanlış değil dimi Allah'ım inşallah ya
Amiiinnnnnn canım benim inşaAllah cümlemizinİNŞALLah Canm her şerde bir hayır vardır çok geçmiş olsun inşallah bu ay istediğine dileğine kavuşursun bitanem
Ya yıldım artık cnm açıkçası belki şu an ki durum yüzünden böyle hissediyorum ama baya kötü oldum saçma belki ama doktoru bile aramak gelmiyor içimdenYa üzülme canım benim inşaAllah bir dahaki aya hayırlısıyla
Canım ben ocakta hsg çektirdim adetim 5gun geçti umitlendik ama malesef negatif bu ay da progestana başladım ama inanılmaz bi kasık ağrısı var ama bebis için sabredicez Rabbim herkese sağlıklı bebişler nasip edsin herşeyin başı bence sabır. :)Ve bu ayda düzen değişmedi negatif çıktı yıldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?