2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ya kızlar bende süt hormonu var nasıl düşürücem onu ben 1 hafta sonra doktora gidicem iyi haberler almak istiyorum çünkü doktor dedi süt hormonunu düşür daha sonra hamileliğe hazırlanacaz dedi düşürmem lazımmmm Lütfen Yardım

Bende 7 ay önce bebeğimi kaybettim süt hormonuna bakıldımı bilmiyorum genelde hormon tahlililimde bişey çıkmıyo ama 6 ay vücut kendini toplamıyor mu ama zaten

Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip Etsin inşallah idrarda pozitif çıkıp kanda negatif çıkma gibi bi durum olurmu acaba erken sevinmiyim yarın gidicem kan testine

Canım ben hamile değilmişim üzgünüm umarım sende vardır hayırlısı olsun hakkinda

Ve bu ayda düzen değişmedi negatif çıktı yıldım artık
Canım ben ocakta hsg çektirdim adetim 5gun geçti umitlendik ama malesef negatif bu ay da progestana başladım ama inanılmaz bi kasık ağrısı var ama bebis için sabredicez Rabbim herkese sağlıklı bebişler nasip edsin herşeyin başı bence sabır. :)

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm hiç fıkrım yok canım ben bundan 3-4 ay önce doktora gitmiştim ilaç verdi 2 ay sonra gel dedi fakat 2 ayı geçti ben Yen'i gidicem doktora bakalım nolucak sadece düşürmeye çalişiyorum gebe kalabilmek için. Sende de mi vardı süt hormonu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…