- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 36
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.001
Canım benim bat 24 bakalım 3 günüm kaldı ama son günler ya stres oldum acaba varmı yokmu diye ama adete dair hiç bir belirtim yok bugün sadece hastalandım sandım ama olmamışım hakkımızda hayırlısı ya olacağın önüne geçemeyiz1
15 gun var cnm bata.5 nisan bat
benim de bu ay gogus agrim coook etken basladi anlamadim.normalde adetten bi hafts once agrirdi.hayirlisi...
Anlıyorum seni hemde çok iyi anlıyorum çünkü 1,5 senedir bende bunları yaşıyorum ama olsun napalım kaderimizde bunlar varmış her güzel şeyde sabırdan sonra gelirmiş sabredicez tevekkül edicez bu arada bugünmü hastalandın?Ya yıldım artık cnm açıkçası belki şu an ki durum yüzünden böyle hissediyorum ama baya kötü oldum saçma belki ama doktoru bile aramak gelmiyor içimden
Doğru söylüyorsun cnm hayırlısı artık ya rabbim hepimize yardım etsin hayırlısıni versinCanım ben ocakta hsg çektirdim adetim 5gun geçti umitlendik ama malesef negatif bu ay da progestana başladım ama inanılmaz bi kasık ağrısı var ama bebis için sabredicez Rabbim herkese sağlıklı bebişler nasip edsin herşeyin başı bence sabır. :)
Hayır işin kötü tarafı hasta olmadım cnm vücudum oyun oynuyor benimle kan testim negatif geldi duphaston kullandım ve biteli 12 gün oldu lekem geldi kesildi bitti gelmiyor her şey de negatif bu nedir ya anlamıyorum tamam negatif olsun ama en azından zamanın da gelsin adetim yaAnlıyorum seni hemde çok iyi anlıyorum çünkü 1,5 senedir bende bunları yaşıyorum ama olsun napalım kaderimizde bunlar varmış her güzel şeyde sabırdan sonra gelirmiş sabredicez tevekkül edicez bu arada bugünmü hastalandın?
Hayırlısı olsun Canm bence hamilesin Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Iste yanlış çıktı tatlım:)Canım sen hasta değilmiydin nasıl hamile çıktı
Ay cnm ne güzel maşallah.masallah çoook.sevindim:)))Testtim
Cnm yeni bat ne zaman?Canım ben ocakta hsg çektirdim adetim 5gun geçti umitlendik ama malesef negatif bu ay da progestana başladım ama inanılmaz bi kasık ağrısı var ama bebis için sabredicez Rabbim herkese sağlıklı bebişler nasip edsin herşeyin başı bence sabır. :)
KIyamam bitanem üzülme hayırlısı olsun hakkımız da inşallah vala dün hastanenin önünde duruyordum ya ben inşallah vardır diye diye hatim indirdim kadının bi tanesinin 4 çocuğu var geçen ay hamile kalmış aldırmış bu ayda hamileymiş aldıracakmış o kadar tuhaf ki çok sinir oldum bide yaşlılar vardır orta yaşta ben inşallah hamileymişim diyorum onlarda bıktık artık inşallah değilimdir diyor Allahım onların istemeyen şansını bizim isteyen şansımızla değiştir inşallah bizim olsun Allah'ım söz çok güzel bakacağız bütün isteyen arkadaşlarıma bekleyenlerin hayalleri gerçek olsun boş çıkmasın ne olur ❤❤Ve bu ayda düzen değişmedi negatif çıktı yıldım artık
Ya yıldım artık cnm açıkçası belki şu an ki durum yüzünden böyle hissediyorum ama baya kötü oldum saçma belki ama doktoru bile aramak gelmiyor içimden
aynısı bende de var Canm sende de düzensizlik var bak bekle bende bekliyorum adet olana kadar bi şansımız var denektir benim arkadaşımın ilk kan testi negatif çıktı bi de hamileyken sonra bi öğrendi 20 gün sonra bi daha test yaptı meğerse 1,5 aylık hamile bana da sesi bekle geç döllenme olmuş olabilir diyeHayır işin kötü tarafı hasta olmadım cnm vücudum oyun oynuyor benimle kan testim negatif geldi duphaston kullandım ve biteli 12 gün oldu lekem geldi kesildi bitti gelmiyor her şey de negatif bu nedir ya anlamıyorum tamam negatif olsun ama en azından zamanın da gelsin adetim ya
Doktor haklı çıktı kız bu konuları düşünmemek lazım istemeyenin neden olur diye düşününce iyice sarpa sarıyor şu an fena bi aglayasim var ama elimde olmayan bir şey sonuçta çok çalış yaparsın azmet denilecek bir olay değil ki arkadaş rabbim nasip etmeden olacak bi şey değil cnm elimiz kolumuz bağlı bekleyeceğiz mecburKIyamam bitanem üzülme hayırlısı olsun hakkımız da inşallah vala dün hastanenin önünde duruyordum ya ben inşallah vardır diye diye hatim indirdim kadının bi tanesinin 4 çocuğu var geçen ay hamile kalmış aldırmış bu ayda hamileymiş aldıracakmış o kadar tuhaf ki çok sinir oldum bide yaşlılar vardır orta yaşta ben inşallah hamileymişim diyorum onlarda bıktık artık inşallah değilimdir diyor Allahım onların istemeyen şansını bizim isteyen şansımızla değiştir inşallah bizim olsun Allah'ım söz çok güzel bakacağız bütün isteyen arkadaşlarıma bekleyenlerin hayalleri gerçek olsun boş çıkmasın ne olur ❤❤
Canım hamile misin?Kizlarrr olmadim ben regl
Test yaptim idrar silik cizgi cikti
Nasip Canm belki de düşünmememiz gerekiyordurDoktor haklı çıktı kız bu konuları düşünmemek lazım istemeyenin neden olur diye düşününce iyice sarpa sarıyor şu an fena bi aglayasim var ama elimde olmayan bir şey sonuçta çok çalış yaparsın azmet denilecek bir olay değil ki arkadaş rabbim nasip etmeden olacak bi şey değil cnm elimiz kolumuz bağlı bekleyeceğiz mecbur
Cnm.sende duzensizlik mi var en son şubatta adet olmusun4 test yaptim hepsi negatif.civan percemi icmeye basladim adet olmak icin.bat 28 subatti bebek olsa simdiye kadar gorurdum cift cizgiyi heralde
Ay canım hiç bilmiyorum ama içimde zerre kadar umut yok kalmadı sadece ağlama hissi yaşıyorum esim akşam gelecek onun üzüntüsünü görmek hiç istemiyorumaynısı bende de var Canm sende de düzensizlik var bak bekle bende bekliyorum adet olana kadar bi şansımız var denektir benim arkadaşımın ilk kan testi negatif çıktı bi de hamileyken sonra bi öğrendi 20 gün sonra bi daha test yaptı meğerse 1,5 aylık hamile bana da sesi bekle geç döllenme olmuş olabilir diye
Öğleden sonra doktoru arayacağım bakalım ne diyecekNasip Canm belki de düşünmememiz gerekiyordur
BEbegim kendini üzeceksin hasta olacaksın vala bende üzüldüm dün şuan gayet rahatım rahat olmak zorundayım Allah'ın vardır bi bildiği inşallah gelecek aya olurAy canım hiç bilmiyorum ama içimde zerre kadar umut yok kalmadı sadece ağlama hissi yaşıyorum esim akşam gelecek onun üzüntüsünü görmek hiç istemiyorum
Ara bakalım tatlım ben ilaçları da gerekli bulmuyorum 3 ay Doğum kontrol hapı kullAndım bekarken adetlerim düzensiz diye doktora gittim kendisi iyi yapmışsın dedi ve o kadar ayrı doktora gittim hepsi farklı konuşuyor ilk gittim pko dedi ama kist Yok yumurtların geç çatlıyor dedi hormon testi yaptı ooo çok iyi istediğin zaman hamile kalırsın dedi ilaca başlattı 3 ay sonra başka bi doktora gittim sana pko diyen doktor değildir dedi senin yumurtalarının görünümü doğuştan böyle dedi gayet sağlıklı istediğinde bebek yaparsın dedi sonuncuya gittim sen pko sun dedi gitti bana gebelik testi yaptırdı korunurlarmış çıkmadı istediğin zaman bebek yapalirsib dedi dünde dedi seni kanatalım gel hormonlarına bakalım yani doktorlarda ne yaptığını bilmiyor benceÖğleden sonra doktoru arayacağım bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?