- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
AslaSorma kocalarimizi da bunaltiyoruz akışına bırakmak lazım ama kadınlar dayanabilir mi?
:) insallah haber veririm tabi ki persembe gunu ne olacak bakalim. Ama bugun rahmi gördüm bomboş şekilde. Doktor ısrarla gebelik yok demem diyor tahmini 5 subatta baslamistir gebelik ufacik tir diyorCanım inşallah hamilesindir mutlaka haber ver bize de :)
İnsan kırmızıları görene kadar umut etmeye devam ediyor bende ilk hamile kaldığımda rüyamdada görmüştüm ama mesela bu ay da gördüm olmadı artık bilinç altimiza yerleşmiş bence. Sadece o hissiyat gerçekten çok farklıydı o ay değişik hissetmistim yoksa belirtiler filan hepsi boş geliyor bana adetle aynı çünkü hepsi.Ya biliyomusunuz bende sanki hamileymişim gibi hissediyorum negatifi gördüm testte ama bilemiyorum :/ Rüyamda da bir kız bebeğimin olduğunu görmüştüm eşimde diyoki iyice kafayı yedin sen kafana taktığın için görmüşsündür diyo.Bilmiyorum belkide öyle ama umut işte...
Tamam canım inşallah yazarımHayırlısı cnm sende yarın bizi haberdar et
Ovulasyon testi.ile gebelik testi yapanlar vardi sitede bir arattir bak. Gebe kaldiysa ov. Testi yumurtluyor gibi gostetiyor bulursam etiketlerim seni. İnsallah hamilesindir cnmEki Görüntüle 1956716
Kızlar allah aşkına bu testler mi bozuk?
Ben bu isten hic bisey anlamadim. Dikkatli bakin 4 günde de 2. Cizgi ayni
Ne güzel yazdınız. Rabbim inşallah ellerimizi boş çevirmez. Banada isteyenlere de ikiz annesi olmayı nasip etsin. Ve tüm bebek isteyenlereBirbirimize dua edelim bence bu gece teveccüh namazi kilalim. Duanin en makbul olduğu saatlerden birisi gece yarısıdır. Çünkü herkez tatli uykuyu secmisken siz Allah i zikretmek icin uyanik oluyorsunuz. Bunu yapalim kizlar bir gün . Muslumanin muslumana olan duasi reddolunmaz inşallah Allah in izniyle
Aaaa ne güzel olur ya etiketle mutlaka. Bir de ben ovu yapmadan bu gün önce ilişki oldu ilk. Zannetmiyorum hemen çıkmaz yaaOvulasyon testi.ile gebelik testi yapanlar vardi sitede bir arattir bak. Gebe kaldiysa ov. Testi yumurtluyor gibi gostetiyor bulursam etiketlerim seni. İnsallah hamilesindir cnm
İlk derken cnm daha oncesi korundunuz mu nasil anlamadim benAaaa ne güzel olur ya etiketle mutlaka. Bir de ben ovu yapmadan bu gün önce ilişki oldu ilk. Zannetmiyorum hemen çıkmaz yaa
Evet cnn hep korunduk korunmayı bıraktı ilişki oldu ve ben hemen ertesi gunu bu testleri yapmaya basladimİlk derken cnm daha oncesi korundunuz mu nasil anlamadim ben
Gec kalmissin cnm ziyan etme bence. Gerci adetten bi gun once iliski ile hamile kalan da gordum burda. Hakkinda hayirlisi olsun. Sen en guzeli bekle. İliskiden 12 gun sobra kanda belli oluyor.Evet cnn hep korunduk korunmayı bıraktı ilişki oldu ve ben hemen ertesi gunu bu testleri yapmaya basladim
Sabah ilk idrarla yap cnmKizlarrrr clear blue aldm adete 4 gn kalaya kadr gosterio dio artk benm 3 kalck sabah yapsammi diorm ne diosnz heycnlandm o kdar da para verdm bosa gtsn istemyrm bsi diin
Gebelik testini ne zaman yapmalıyımGec kalmissin cnm ziyan etme bence. Gerci adetten bi gun once iliski ile hamile kalan da gordum burda. Hakkinda hayirlisi olsun. Sen en guzeli bekle. İliskiden 12 gun sobra kanda belli oluyor.
Ne güzel yazdınız. Rabbim inşallah ellerimizi boş çevirmez. Banada isteyenlere de ikiz annesi olmayı nasip etsin. Ve tüm bebek isteyenlere
Canım bende bugün 20 tane ovulasyon testiyle 6 tane gebelik testi sipariş verdim heralde 2 güne ulaşır elimeGebelik testini ne zaman yapmalıyım
Aynen canım testle dene bakalım bi olur inşallah :)Adet olursam eğer bende ovulasyon testi sipariş edicem adetim düzensiz olduğu için tam kestiremiyorum yum zamanını test ile hic değilse tutturabilirim diye düşünüyorum
Hoşgeldin cnm aramıza. Ellerim tabiki kaç yıllık evlisin yas kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?