2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

BEbegim kendini üzeceksin hasta olacaksın vala bende üzüldüm dün şuan gayet rahatım rahat olmak zorundayım Allah'ın vardır bi bildiği inşallah gelecek aya olur
Ve inanır mısın Canm benim kuzenim 8 -9 ay adet olmuyordu doktorların hepsi tedavisiz olmaz diyordu Doğum kontrol hapı içmedi adetlerini düzenlemedi eclendi ilk ay hamile kaldı

BENİM BAT YARIN ALT KARINDA ŞİŞLİK VE SERTLİK VAR BİRDE GÖĞÜSLERİM HASAS ARA SIRA AGRI GİRİYOR O KADAR

Takvim de bügün gösteriyordu henüz olmadım ama eli kulağındadır her an olabilirim akıntım çok var çünkü bu ayda artık kürlere başlıcam tekrardan

Şu an kendi hikayemi okudum resmen kız mal ettiler beni ya tek fark bana her doktorum kilo ver demesi gerisi hepsini değiştirerek sana ne dendiyse bana da aynısı söylendi şaka gibi ya her şeyi bırakmak lazim sanırım akışına ilaç veriyorlar biri kilo aldırıyor biri kilo verdiriyor olan karaciğer ve bobrege oluyor zaten bu kadar ilaçla ileriki yaşlarda işim zor ben ki ağrı kesici bile içmeyen bir insanım ya yazık valla canımıza

Yanlış değil canım doğru görüyosun çok sevindim ya kan testi ne zaman yaptırıcaksın valla çok heycanlandım

bende çok heyecanlıyım o kadar alıştımki negatif test görmeye böyle görünce 2.çizgiyi bi değişik oluyor insan inanamadım yarın yaptırıcam cnm kısmetse sabah gidicem haber veririm size sonucu

incir kürü ve adaçayı nasıl cnm anlatabilir misin ne işe yarıyor ve nasıl yapılıyor?
incir kürü yumurtayı geliştiriyormuş kuru incirleri 15 dk kaynatıp suyunu içiyorsun sabah akşam adaçayı da bildiğin bitki çayı işte o da hamile kalmada etkiliymiş

bende çok heyecanlıyım o kadar alıştımki negatif test görmeye böyle görünce 2.çizgiyi bi değişik oluyor insan inanamadım yarın yaptırıcam cnm kısmetse sabah gidicem haber veririm size sonucu
Tamam canım mutlaka haber ver seninle belirtilerimiz aynıydı dimi yanlış hatırlamıyorum birde sendemi bu ay duphaston kullanmıştın?

Tövbe tövbe doktorlar ada guvenilmicek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…