- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.021
Ve inanır mısın Canm benim kuzenim 8 -9 ay adet olmuyordu doktorların hepsi tedavisiz olmaz diyordu Doğum kontrol hapı içmedi adetlerini düzenlemedi eclendi ilk ay hamile kaldıBEbegim kendini üzeceksin hasta olacaksın vala bende üzüldüm dün şuan gayet rahatım rahat olmak zorundayım Allah'ın vardır bi bildiği inşallah gelecek aya olur
Şu an kendi hikayemi okudum resmen kız mal ettiler beni ya tek fark bana her doktorum kilo ver demesi gerisi hepsini değiştirerek sana ne dendiyse bana da aynısı söylendi şaka gibi ya her şeyi bırakmak lazim sanırım akışına ilaç veriyorlar biri kilo aldırıyor biri kilo verdiriyor olan karaciğer ve bobrege oluyor zaten bu kadar ilaçla ileriki yaşlarda işim zor ben ki ağrı kesici bile içmeyen bir insanım ya yazık valla canımızaAra bakalım tatlım ben ilaçları da gerekli bulmuyorum 3 ay Doğum kontrol hapı kullAndım bekarken adetlerim düzensiz diye doktora gittim kendisi iyi yapmışsın dedi ve o kadar ayrı doktora gittim hepsi farklı konuşuyor ilk gittim pko dedi ama kist Yok yumurtların geç çatlıyor dedi hormon testi yaptı ooo çok iyi istediğin zaman hamile kalırsın dedi ilaca başlattı 3 ay sonra başka bi doktora gittim sana pko diyen doktor değildir dedi senin yumurtalarının görünümü doğuştan böyle dedi gayet sağlıklı istediğinde bebek yaparsın dedi sonuncuya gittim sen pko sun dedi gitti bana gebelik testi yaptırdı korunurlarmış çıkmadı istediğin zaman bebek yapalirsib dedi dünde dedi seni kanatalım gel hormonlarına bakalım yani doktorlarda ne yaptığını bilmiyor bence
Aa canım hayırlı uğurlu olsun Alah kucağına almayı nasip etsin
Yanlış değil canım doğru görüyosun çok sevindim ya kan testi ne zaman yaptırıcaksın valla çok heycanlandım
incir kürü yumurtayı geliştiriyormuş kuru incirleri 15 dk kaynatıp suyunu içiyorsun sabah akşam adaçayı da bildiğin bitki çayı işte o da hamile kalmada etkiliymişincir kürü ve adaçayı nasıl cnm anlatabilir misin ne işe yarıyor ve nasıl yapılıyor?
Tamam canım mutlaka haber ver seninle belirtilerimiz aynıydı dimi yanlış hatırlamıyorum birde sendemi bu ay duphaston kullanmıştın?bende çok heyecanlıyım o kadar alıştımki negatif test görmeye böyle görünce 2.çizgiyi bi değişik oluyor insan inanamadım yarın yaptırıcam cnm kısmetse sabah gidicem haber veririm size sonucu
Aminnnnnnnteşekkür ederim cnm allah sanada nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Kız meraktan yükledim yaptım hep sonuç aynı ultrason görüntüsünde bebek var bunlar bile bizimle oyun oynuyoIste yanlış çıktı tatlım:)
Pardon canım sen değildin diğer arkadaştı oda hamile değilmiş seninle karıştırdımTamam canım mutlaka haber ver seninle belirtilerimiz aynıydı dimi yanlış hatırlamıyorum birde sendemi bu ay duphaston kullanmıştın?
Ben buayin 9unda oldum ama gelecek ayı tam tahmin edemiyorum progestan düzensizlik yapabiliyomus doktorum olursan gel olmazsa gozumz aydin deriz dedi bakalım inşallah gozumuz aydın olur hepimiz için :)Cnm yeni bat ne zaman?
Üzülme canım Allah ne derse o olur inşallah olacak sabır lazım dua edelim yeterSonuç çıktı kızlar beta hcg 1,7tum hayaller suya
Tövbe tövbe doktorlar ada guvenilmicek artıkAra bakalım tatlım ben ilaçları da gerekli bulmuyorum 3 ay Doğum kontrol hapı kullAndım bekarken adetlerim düzensiz diye doktora gittim kendisi iyi yapmışsın dedi ve o kadar ayrı doktora gittim hepsi farklı konuşuyor ilk gittim pko dedi ama kist Yok yumurtların geç çatlıyor dedi hormon testi yaptı ooo çok iyi istediğin zaman hamile kalırsın dedi ilaca başlattı 3 ay sonra başka bi doktora gittim sana pko diyen doktor değildir dedi senin yumurtalarının görünümü doğuştan böyle dedi gayet sağlıklı istediğinde bebek yaparsın dedi sonuncuya gittim sen pko sun dedi gitti bana gebelik testi yaptırdı korunurlarmış çıkmadı istediğin zaman bebek yapalirsib dedi dünde dedi seni kanatalım gel hormonlarına bakalım yani doktorlarda ne yaptığını bilmiyor bence
Hiç test yaptın mı cnm ne hissediyorsun?BENİM BAT YARIN ALT KARINDA ŞİŞLİK VE SERTLİK VAR BİRDE GÖĞÜSLERİM HASAS ARA SIRA AGRI GİRİYOR O KADAR
Hangi kuru yapacaksın ?Takvim de bügün gösteriyordu henüz olmadım ama eli kulağındadır her an olabilirim akıntım çok var çünkübu ayda artık kürlere başlıcam tekrardan
Sağol canım Allah razi olsunÜzülme canım Allah ne derse o olur inşallah olacak sabır lazım dua edelim yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?