2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Doğrudur cnm kaç kilosun diyet falan yapıyor musun

Ben buayin 9unda oldum ama gelecek ayı tam tahmin edemiyorum progestan düzensizlik yapabiliyomus doktorum olursan gel olmazsa gozumz aydin deriz dedi bakalım inşallah gozumuz aydın olur hepimiz için :)
Himm tmm cnm listede eklisin subatta kalmış Batin o yüzden sordum o zaman belirsiz yazayim

Hiç test yaptın mı cnm ne hissediyorsun?
CUMARTESİ GÜNÜ YAPMISTIM BOZUK CIKTI TEST DAHADA YAPMADIM CANIM GARİPTİR BİŞEY HİSSEDEMİYORUM AMA KARIN ALTIMDA RAHİM ÜSTÜNDE ŞİLİK VE SERTLİK VAR O KADAR ARADA AGRI OLUYOR TESTİM COK GARİPTİ ÇİZGİNİN İLKİ OLDU AYNI ANDA DİĞER ÇİZGİNİN OLDUGU YERDE OK GİBİ BİŞEY GÖRÜNDÜ BULURSAM ATARIM DU

Allah allah.tmm at resim bakalim

Doğrudur cnm kaç kilosun diyet falan yapıyor musun
Cnm şu an 75 kiloyum ama daha düşük olduğum da da hep ver dediler bana bu arada boyum uzun olduğu için kimse bu kiloda olduğumu düşünmüyor 65 felan diyorlar diyet yapıyordum ama bir haftadır bozdum şimdi kaldığım yerden 10 kilo için devam edeceğim

Mrb kızlar Ben 2 yıllık evliyim. Bir yıl önce korunmayı bıraktık. Hamilelik öncesi yaptırılması gereken rutin kontrolleri yaptırdık ve herşey yolundaydı. Yumurtlama günüm adetimin 14. Ve 16. Günleri arasındaydı bizde bu şekilde düzenli gün aşırı birliktelik gerçekleştirdik. Bu şekilde bir yıl geçti fakat hamilelik gerçekleşmedi. Canımı sıkan başka bir olay ise adet sonrası 20. Günümde çok şiddetli kasık ağrılarım oluyor tıpkı adet sancısı gibi. Adet döngüm ise 27 günde bir çok düzenlidir. Acaba tüplerim mi tıkalı sorusu geliyor aklıma sizce ne yapmalıyız Tekrardan doktora mı gitsem

Bence de gitmelisin bir yıl denedikten sonra olmazsa gelin diyorlar eşine de bakarlar

Doğru söylüyorsun vala Canm ben içmiyorum dün adet söktürücü verdi bana içmeyeceğim Allah göstermesin ya bebek varsa yada Yen'i oluşuyorsa düşük mü yapacağım vala anlamadım kaşığım agrıyor dedim çok batma var hiç bişey demedi hiç açıklama yapmadı anlamadım gitti ya

Hayırlısı olsun Canm inşallah vardır bebiş ❤

Ya cnm onlar için belirtinin onemi yok ki sadece değerler neyi gösterirse ona bakıyorlar gerisi sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…