2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Merhaba bayanlar nasılsınız düşük moddayım bugün kendime sarmaya başladım homurdanıyorum rtük başkanı olsam diye sinirlerim iyice zıpladı hangi kanala zaping yapsam ya bolca hamile var ya da hamile kaldığını kocasına sevgilisine söyleyen kadınlar ağlamak istemiyorum ama iyice düşünmeye başladım çocuğu olmayanlar için rahatlatıcı bi kurum varsa gideyim kurtulayım bu psikolojiden diye olmuyorsa demek ki olmasından daha hayrlıdır böylesi olursa da Rabbimin ihsanıdır başım gözüm üstüne diyorum rahatlıyorum ama bolca ağlamaklıyım anlamadım sanırım mevsim değişimi bana iyi gelmedi bu ay hiç umudum yok hamilelikten yana bu yaptığım son kürdü bir daha kür yapmayı düşünmüyorum yoruldum artık kürlerle uğraşmaktan hep çaba sarfetmekten gamsız insanlara hayranım bende GAMSIZ olmak istiyorum her şeyi salam çayıra Mevlam kayıra ama olmuyo kalkar kalkmaz başlıyo düşünceler yemek yerken çay içerken tv izlerken yatarken aklımda olan tek şey çocuk Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah tez zamanda kucaklarımızı doldursun hayrlısı ile

Çok haklısın cnm bu dönem hepimizde var sanırım bu rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba bugün Dr gittim adetliyken gel demişti yine pko dedi klomen ve glifor başlayalım dedi inofolic sordum onun etkisi kanıtlanmamış bi ilaç dedi yumurtaların yavaş çalışıyor dedi eşim hipertroidi tedavisi görüyor onun da olumsuz etkisi olurmuş off karman çorman bi iş eşimin tsh çok düşük bu durumda klomen kullansam mı bilemedim

Canım fazla kilon var mı senin ?

Azimli olursan verirsin cnm çok bi kilon yok yaş kaç?

Doktora gitme nde fayda var. 1 sene olmus bi araştırılsın derim

Cnm bende de o düşünce olmuştu doktordan geldikten sonra bile kanlı
test yaptım sen yine de önlemini al nolur nolmaz

cnm aynen bende senin gibiyim hele kisin iyice eve kapanmaktan psikoloji manyakligi yasiyordum isyerinde konusmuyordum hep suratim asik geziyordum kendime bakmiyordum makyaj yapmiyor giyinmiyor sacimi toplayip cikiyordum esimle ilgilenmiyor sadece virlikte oldugumuz zaman vakit geciriyordum onunla dusun yani o. vakitte ne kadar uzun olabilirse ama simdi havalar isindikca bu ayda cocuk olmayinca morali topladim sacimi yapiyorum makyajimi yapiyorum guzel guzel giyiniyorum esimle vakit geciriyorum hic olmadi uyuyup bedenimi kafami dinlendiriyorum ve nerdeyse buraya arada bir giriyorum artik ubutuyorum bile foruma bakmayi eve geliyorum temizligimi yapiyroum camasirimi yikiyorum hep kafa dagiticak seylerle ugrasiyorum hatta bu ay diyorum olmazsa olmasin yaa gezerim keyfime bakarim nasilsa havalarda guzel aksamlari esimle cikar bir kahve icerim en azindan bebek illa bigun gelicek ben bir ara karalara baglamistim yaaa menopoz falan baya bozulmustu psikolojim takma kafani dagitacak seyelr bul cnm hee doktor arayinsindayim suanda ama illa olur diye gitmiycem doktora sadece hormon testi yaptiricam bu kadar

Rabbim tüm çocuğu olmayanları sevindirsin kucaklarını doldursun inşallah bnm kızlarım var ve her regl olduğumda yıkılıyorsam Allah olmayanlar sabır ve bebiş versin inşallah seni anlayabiliyorum kendini üzmemeye çalış bnm kuzenimin eşi kemoterapi görmüştü ve Dr tüp bebek bile yapmadı olmaz diye artık bunu kabullenip durdular ve bi ay kuzenim regli olmayınca Dr gitti niye olmuyorum diye pat diye gebesin demişler Rabbim o kadar büyük ki en ummadığımız anda açar kapılarını

27 yaşındayım cnm boyum da 172 anneme diyet yapmam gerek doktor dedi diyorum bana dönüp senden çok çok kilolu insanlar hamile kalıyor saçmalama diyo kadın
Evet cnm benim bi arkadaşım 100 kiloydu üzülüyordum hamile kalamaz diye hamile kaldı . Normal doğum yaptığını ogrenince şok olmustum

Evet cnm malesef 25 kg verdim ama diyeti bıraktığım gibi hızla geri aldım zor verip çoook kolay alıyorum
Anladım canım hayırlısı olsun hakkinda bana da glifor verilmişti o yuzden sana da mı kilo mevzusu yüzünden mi verildi diye merak ettim

Rabbim evlatlarına hayrlı uzun ömür ihsan etsin canım karşılarına hayrlı insanlar çıkartsın hayrlı yazıları başarılı ömürleri olsun amin canım Rabbim tez vakitte kucaklarımızı doldursun inşallah

Cnm bu dusunceyi kafabdan atmalisin. Sen ne zamandir istiyorsun? Ben senin düşündüğün gibi hiç düşünmüyorum o da yeni istediğim içindir bu 2.ayim olacak bebek için. Çok kötü bi duygu biliyorum kızıma hamile kalmak için uğraşırken o sıra çalışıyordum servise bindiğimde hamile bi arkadaş vardı onun karnına bakardım ozenirdim benim de olsun benimde karnim büyüsün diye .. gözlerim dolardı eşim yanımda elimi tutardı moral verirdi. Kafanı başka şeylerle meşgul et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…