- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.081
Canım diğer çocukların da tedavi felan gördün muKilo yüzünden mi bilmiyorum ama Dr yumurtlamaya olumlu etkisi var dedi
Rabbim evlatlarına hayrlı uzun ömür ihsan etsin canım karşılarına hayrlı insanlar çıkartsın hayrlı yazıları başarılı ömürleri olsun amin canım Rabbim tez vakitte kucaklarımızı doldursun inşallah
Canım diğer çocukların da tedavi felan gördün mu
Şu an kaç kilosun ki canım ne güzel süpriz olmuş size ya kaç yasindasin bu aradaValla cnm ilkinde de kilom şimdiki gibiydi ben hep kiloluydum zaten ilkinde bi yıl bekledim sadece yengem kasıklarımdan yukarı doğru adetimin ilk üç günü sabun ve suyla masaj yaptı ve maydanozlu sütkaynatıp üstüne oturdum bi sonraki ay gebe kaldım ama ikincide eşim askerdi ve izne geldi bi hafta biz de zaten olmaz diye korunmadık ve gebe olduğumu öğrendim
Canım hiç birimiz için kolay değil bu durum biliyorum ama omuzlarıma ağır geliyo artık bir sürü şey kuruyorum kafam da kursa gittim orda bile çocuk muhabbeti oldu yaşın gelmiş geçiyo çocuk yap falan sözleri insanlar o kadar acımasız ki düşünmeden doğur bi tane çocuk yap falan demeleri hiç düşünmüyolar inşallah bizler de anneliği tadarız Rabbim nasip eder hayrlısı ile bazen aman olmazsa olmaz ne var bunda diyorum sonra içime bi ağırlık çöküyo boğazıma bi düğüm bağlanıyo anne olmak istiyorum bende diyorum ama nasip Rabbim verirsecnm aynen bende senin gibiyim hele kisin iyice eve kapanmaktan psikoloji manyakligi yasiyordum isyerinde konusmuyordum hep suratim asik geziyordum kendime bakmiyordum makyaj yapmiyor giyinmiyor sacimi toplayip cikiyordum esimle ilgilenmiyor sadece virlikte oldugumuz zaman vakit geciriyordum onunla dusun yani o. vakitte ne kadar uzun olabilirse ama simdi havalar isindikca bu ayda cocuk olmayinca morali topladim sacimi yapiyorum makyajimi yapiyorum guzel guzel giyiniyorum esimle vakit geciriyorum hic olmadi uyuyup bedenimi kafami dinlendiriyorum ve nerdeyse buraya arada bir giriyorum artik ubutuyorum bile foruma bakmayi eve geliyorum temizligimi yapiyroum camasirimi yikiyorum hep kafa dagiticak seylerle ugrasiyorum hatta bu ay diyorum olmazsa olmasin yaa gezerim keyfime bakarim nasilsa havalarda guzel aksamlari esimle cikar bir kahve icerim en azindan bebek illa bigun gelicek ben bir ara karalara baglamistim yaaa menopoz falan baya bozulmustu psikolojim takma kafani dagitacak seyelr bul cnm hee doktor arayinsindayim suanda ama illa olur diye gitmiycem doktora sadece hormon testi yaptiricam bu kadar
Şu an kaç kilosun ki canım ne güzel süpriz olmuş size ya kaç yasindasin bu arada
Kizlar iyi aksamlar herkese ben bu ay klomen kullanmitim ve 11inde igne olmustum tet icin sabirsizlaniyorum yaa yaak mantikli mi bilemedim bat 24 aslinda ama aksamlari kasik agrilari fazla oluyo bacaklarim surekli agridi bu ay bi de agzimin icinde tarifsiz bi tat var ne yesem gecmiyo cok sacma yani
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin hepimize cnmCnm yaş 29 boy 168 kilo 88
Canım evlendim evleneli hiç korunmadık biz 7 aylık evliyim iki kimyasalım var iki ay üst üste maalesef :-( kafamı dağıtamıyorum evdeyim bütün gün mahalle arasında oturuyorum çocuklar oyun oynuyo dışarda sesleri geliyo okul sokak başında anneme gidiyorum yeğenim var canım acımıyo artık acıyacak can yürek kalmadı eşimin 40 yaşında amca kızı var bu ayın sonunda 3 çocuğunu doğuracak bana hamile kaldığımı öğrendim 2 gün ağladım aldırmayı çok düşündüm hiç kendimi korumadım her ay kalbi durmuştur diye kontrole gittim dedi cız etti yüreğim ertesi gün ben bütün gün evde mecnun gibi gezdim ağlamaktan içim dışıma çıktuCnm bu dusunceyi kafabdan atmalisin. Sen ne zamandir istiyorsun? Ben senin düşündüğün gibi hiç düşünmüyorum o da yeni istediğim içindir bu 2.ayim olacak bebek için. Çok kötü bi duygu biliyorum kızıma hamile kalmak için uğraşırken o sıra çalışıyordum servise bindiğimde hamile bi arkadaş vardı onun karnına bakardım ozenirdim benim de olsun benimde karnim büyüsün diye .. gözlerim dolardı eşim yanımda elimi tutardı moral verirdi. Kafanı başka şeylerle meşgul et
Canim benim bunlarla kafani yorma uzulme biliyorum elde degil aynilarini bende yasiyorummm ama bu ay hic takma mumkun mertebe dusunmemeye calis baska ugraslar bul mesela ibadet et tesbih cek cik disari temiz havada bolca yuru temizlik yap kitap oku nebileyim vs.vs. ama sakin takilma benimde 8ay bitti ve hic korunma nedir yasamadik rabbimin vardir bi bildigi bu arada hergun dua ediyorm ve ettigim duada sizlerde varsiniz yer gok dua uzerine insallah kabul olur en tez zamansaCanım evlendim evleneli hiç korunmadık biz 7 aylık evliyim iki kimyasalım var iki ay üst üste maalesef :-( kafamı dağıtamıyorum evdeyim bütün gün mahalle arasında oturuyorum çocuklar oyun oynuyo dışarda sesleri geliyo okul sokak başında anneme gidiyorum yeğenim var canım acımıyo artık acıyacak can yürek kalmadı eşimin 40 yaşında amca kızı var bu ayın sonunda 3 çocuğunu doğuracak bana hamile kaldığımı öğrendim 2 gün ağladım aldırmayı çok düşündüm hiç kendimi korumadım her ay kalbi durmuştur diye kontrole gittim dedi cız etti yüreğim ertesi gün ben bütün gün evde mecnun gibi gezdim ağlamaktan içim dışıma çıktu
Rabbim razı olsun canım Rabbim dualarını makbul ve kabul etsin inşallah tez zamanda Rabbim kucağını kucaklarımızı doldursun Rabbim acı gün göstermesin yar ve yardımcımız olsun inşallahCanim benim bunlarla kafani yorma uzulme biliyorum elde degil aynilarini bende yasiyorummm ama bu ay hic takma mumkun mertebe dusunmemeye calis baska ugraslar bul mesela ibadet et tesbih cek cik disari temiz havada bolca yuru temizlik yap kitap oku nebileyim vs.vs. ama sakin takilma benimde 8ay bitti ve hic korunma nedir yasamadik rabbimin vardir bi bildigi bu arada hergun dua ediyorm ve ettigim duada sizlerde varsiniz yer gok dua uzerine insallah kabul olur en tez zamansa
Adet oldum ben bidahaki bat 22 nisanSelam anne adaylari:)
Benim 2.5 yaşında bir kızım var. 2. Bebeği istiyorum kismetse inşallah mart ayında hepimiz hamis oluruz.
Heyecanimizi mutlulugumuzu paylasiriz. Birlikte büyütüruz:)))
Hepinizi bekliyorum
Bebis bekleyenler
TurkuazKrampon bat 12 nisan
@pinpirik90 bat 17 nisan
@suerol bat 25 mart
@meraklilarca bat 17 mart
S sngl cnsz bat 22 mart
@busraangell bat 10 nisan
@Tekirdagli4259 bat 31 mart
@tugsem_10 bat 4 nisan
@Busra-drnk( Topiğin ilk hamilesi:))
@Pembe Ada
@maviturna bat 24 mart
@berser34 bat 20 mart
@melikeecgl bat 13 nisan
@banukrc
@mmavi_21
@zehzeh2 bat 18 nisan
@Bebegimgelsene bat 21 mart
@Bejan19 bat 1 nisan
@abceee bat 28 subat
@esmer58 bat 16 nisan
@Ebrarr60 ara verdi
@Kelebek090 bat 28 mart
@denizyildizi00 bat 26 mart
Mucize2107 bat 28 mart
@bayanbilge bat 31 mart
@maviucurtma33 bat 15 nisan
@Yemyesilbirdeniz bat 10 nisan
@tulinkrc bat 30 mart
@Kismetim1234
@Elonee bat 9 nisan
@nefesimsin gokce bat 20 mart
@Whowiangirl bat 22 mart
@Mertege123 bat 18 mart
@ezott bat 19 mart
@Frdglr bat 25 mart
@Whiteandblue
@melindaaa01 bat 22 mart
@mervem-metem bat 11 nisan
@GorTuu bat 4 nisan
@yagmur_20 bat 13 nisan
@Nurnur71
@kapadokyam bat 27 mart
@maiiigokyuzu
@Tuma479 bat 22 mart
@GCA18 bat 24 subat
@Dykdyk bat 13 nisan
@Birumut55 bat 27 mart
Zeytin_yesili bat 5-10 nisan
G glry21 bat 20 nisan
@mervebil bat 27 mart
@mina retriever
@mathea bat 1 mart
@kkk91
@hasatvakti
@mtad2611
@hayatguzel2015 bat 25 mart
@Urkuttt bat
@Minnakbebis bat 3 nisan
@Sweetpeas bat 29 mart
@LeylaKaya bat 10 mart
@oglumunannesiyim1 belirsiz
@patate bat 24 mart
@Hayal Kocak
@Evlimutluanne mayis
@Caranzy
@TUBA48 bat 31 mart
@Babies16 bat 23 nisan
@cimrigelin bat 16 mart
@dcygs bat 12 mart
@Eylul41213 bat 14 mart
@Rabisscyln bat 28 subat
@mavi-hayal bat 5 mart
@osskem bat 22 mart
@kafamdasorular_ bat 8 nisan
@Prenseslerinannesiyim bat 6 mart
@Selbah bat 7 mart
@mmmerwe bat 5 nisan
@venuskelebek bat 1 nisan
@nakkash ..
@utkumuz
@juliate bat 18 mart
@leydii18 bat 21 nisan
@Bendenizdebirgemi bat 29 mart
@yesa1 bat 20 mart
@pinar_2885 bat 21 mart
@Zuzupink bat 12 mart
@mandarin123 bat 22 mart
@Yagmureylul bat 15 mart
@n-u-r06 bat 12 mart
@Korkmaz87 bat 23 nisan
@Zeze493 bat 15 mart
@ankmutsuz bat 15 nisan
@Burcummmmm123 bat 24 mart
@jeway bat 9 nisan
@seda7782
@merymm92
@Smydnzbeklemede
@novasa bat 4 nisan
@Sylvia PlathERKEK
@htc27 bat 19 mart
@Elifimm27 bat 26 mart
@Atabetul bat 22 mart
@parcalandim bat 10 nisan
@karayipkorsani
@LATAHZEN02 bat 22 mart
S_V_S_88 bat 24 mart
@Kelebekcikkk bat 14 nisan
@Sweet03 bat 14 nisan
@suleyagmur__ bat 17 nisan
@hepumutvar bat 11 nisan
@Semamelek bat 23 mart
@bebisimibeklerkenkalp bat 7 nisan
@just__married bat 1 nisan
@kizilcik26 bat 15 nisan
@Nilgunsonernaim bat 21 mart
@Mrsmelike bat 25 mart
@Melinx bat 28 mart
Detas09 bat 19 mart
@kainattt34 bat 19 mart
@fthdry bat
@gzmdncr33 bat 2 nisan
@Meri4141 bat 8 nisan
Aminnnn aminn aminnnnn kuzum benim lutfen sende uzulme yillardir bekleyenler var bazen kendime diyorum onlarin hasretinin yaninda seninkisi hasretmi yillarca bekleyenler var onlar neyapsin belki bizlerde bekleyecez ki allahim daha fazla aratmasn rabbimden gelene raziyiz ama gecinden vermesinRabbim razı olsun canım Rabbim dualarını makbul ve kabul etsin inşallah tez zamanda Rabbim kucağını kucaklarımızı doldursun Rabbim acı gün göstermesin yar ve yardımcımız olsun inşallah
Deneyecem cnm kendimi durdurmak icin zaten test birakmadim evde yapmiyim diyeCnm inşallah vardır bebişin ama dah çok erken varsa bile büyük ihtimalle negatif çıkar ve boşuna üzülmüş olursun durabilirsen bekle bence
Ağzına yüreğine sağlık canım Rabbim kabul ve makbul etsin amin amin aminArkadaşlarım meryem süresinin tamamini 70 istigfar 100 ya varis 100 la havle çekip okudum isimlerinize gönderdim hayırlı evlat sağlıklı evlat olması için rabbime dua ettim. Bu konuya yazan herkese de gönderdim rabbim kabul eylesin inşallah allah hepinize saglikli sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşallah amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?