2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım diğer çocukların da tedavi felan gördün mu

Valla cnm ilkinde de kilom şimdiki gibiydi ben hep kiloluydum zaten ilkinde bi yıl bekledim sadece yengem kasıklarımdan yukarı doğru adetimin ilk üç günü sabun ve suyla masaj yaptı ve maydanozlu sütkaynatıp üstüne oturdum bi sonraki ay gebe kaldım ama ikincide eşim askerdi ve izne geldi bi hafta biz de zaten olmaz diye korunmadık ve gebe olduğumu öğrendim

Şu an kaç kilosun ki canım ne güzel süpriz olmuş size ya kaç yasindasin bu arada

Kizlar iyi aksamlar herkese ben bu ay klomen kullanmitim ve 11inde igne olmustum tet icin sabirsizlaniyorum yaa yaak mantikli mi bilemedim bat 24 aslinda ama aksamlari kasik agrilari fazla oluyo bacaklarim surekli agridi bu ay bi de agzimin icinde tarifsiz bi tat var ne yesem gecmiyo cok sacma yani

Canım hiç birimiz için kolay değil bu durum biliyorum ama omuzlarıma ağır geliyo artık bir sürü şey kuruyorum kafam da kursa gittim orda bile çocuk muhabbeti oldu yaşın gelmiş geçiyo çocuk yap falan sözleri insanlar o kadar acımasız ki düşünmeden doğur bi tane çocuk yap falan demeleri hiç düşünmüyolar inşallah bizler de anneliği tadarız Rabbim nasip eder hayrlısı ile bazen aman olmazsa olmaz ne var bunda diyorum sonra içime bi ağırlık çöküyo boğazıma bi düğüm bağlanıyo anne olmak istiyorum bende diyorum ama nasip Rabbim verirse

Cnm inşallah vardır bebişin ama dah çok erken varsa bile büyük ihtimalle negatif çıkar ve boşuna üzülmüş olursun durabilirsen bekle bence

Canım evlendim evleneli hiç korunmadık biz 7 aylık evliyim iki kimyasalım var iki ay üst üste maalesef :-( kafamı dağıtamıyorum evdeyim bütün gün mahalle arasında oturuyorum çocuklar oyun oynuyo dışarda sesleri geliyo okul sokak başında anneme gidiyorum yeğenim var canım acımıyo artık acıyacak can yürek kalmadı eşimin 40 yaşında amca kızı var bu ayın sonunda 3 çocuğunu doğuracak bana hamile kaldığımı öğrendim 2 gün ağladım aldırmayı çok düşündüm hiç kendimi korumadım her ay kalbi durmuştur diye kontrole gittim dedi cız etti yüreğim ertesi gün ben bütün gün evde mecnun gibi gezdim ağlamaktan içim dışıma çıktu

Canim benim bunlarla kafani yorma uzulme biliyorum elde degil aynilarini bende yasiyorummm ama bu ay hic takma mumkun mertebe dusunmemeye calis baska ugraslar bul mesela ibadet et tesbih cek cik disari temiz havada bolca yuru temizlik yap kitap oku nebileyim vs.vs. ama sakin takilma benimde 8ay bitti ve hic korunma nedir yasamadik rabbimin vardir bi bildigi bu arada hergun dua ediyorm ve ettigim duada sizlerde varsiniz yer gok dua uzerine insallah kabul olur en tez zamansa

Rabbim razı olsun canım Rabbim dualarını makbul ve kabul etsin inşallah tez zamanda Rabbim kucağını kucaklarımızı doldursun Rabbim acı gün göstermesin yar ve yardımcımız olsun inşallah

Adet oldum ben bidahaki bat 22 nisan
Sogan suyuna basladim ben kizlar 10 gun hergun icicem sabah aksam

Rabbim razı olsun canım Rabbim dualarını makbul ve kabul etsin inşallah tez zamanda Rabbim kucağını kucaklarımızı doldursun Rabbim acı gün göstermesin yar ve yardımcımız olsun inşallah
Aminnnn aminn aminnnnn kuzum benim lutfen sende uzulme yillardir bekleyenler var bazen kendime diyorum onlarin hasretinin yaninda seninkisi hasretmi yillarca bekleyenler var onlar neyapsin belki bizlerde bekleyecez ki allahim daha fazla aratmasn rabbimden gelene raziyiz ama gecinden vermesin

Arkadaşlarım meryem süresinin tamamini 70 istigfar 100 ya varis 100 la havle çekip okudum isimlerinize gönderdim hayırlı evlat sağlıklı evlat olması için rabbime dua ettim. Bu konuya yazan herkese de gönderdim rabbim kabul eylesin inşallah allah hepinize saglikli sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşallah amin.

Kuzular prof hoca için çok mu erken ne kadar beklemem lazım fakülteden randevu aldım ama aklım hep profta içim içimi kemiriyo bir an önce tedavi olmam gerekiyorsa olayım istiyorum

Ağzına yüreğine sağlık canım Rabbim kabul ve makbul etsin amin amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…