- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.101
Allah bin defa razi olsunnn sendende herkestende kuzum benimmmm bende her gun cekip sizlere dua ediyorumArkadaşlarım meryem süresinin tamamini 70 istigfar 100 ya varis 100 la havle çekip okudum isimlerinize gönderdim hayırlı evlat sağlıklı evlat olması için rabbime dua ettim. Bu konuya yazan herkese de gönderdim rabbim kabul eylesin inşallah allah hepinize saglikli sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşallah amin.
Daha once gorundunmu kuzum bence bir yili beklememek lazim heleki yas problemi var ise bende5.ayimda gorunmustum ama her biri farkli seyler soyledi aklim iyice bulandi esine de baktir kuzum bizim ikimizdede problem cikti hem esimde hem bende kimisi olur zamana birakin dedi kimiside fazla beklemeyin tup bebek yaptirin dedi verdigim paralarami bozulan psikolojimemi yanayim bilemedim artik hic birine inanmiyorumama gideceksende alaninda iyi birine git derim zamana biraktim bi kac ay daha deneyecegim insallah tez zamanda olurKuzular prof hoca için çok mu erken ne kadar beklemem lazım fakülteden randevu aldım ama aklım hep profta içim içimi kemiriyo bir an önce tedavi olmam gerekiyorsa olayım istiyorum
Kuzular prof hoca için çok mu erken ne kadar beklemem lazım fakülteden randevu aldım ama aklım hep profta içim içimi kemiriyo bir an önce tedavi olmam gerekiyorsa olayım istiyorum
BEnde başlarım yakında merak etme Canm senin yaş kaç ve nerde oturuyorsunBen kaç doktor gezdim ozelinden tut da araştırma hastanesine kadar
kuzum erken daha senin bu kadar umutsuzluğa kapılman için 1 seneye kadar normal kabul ediyorlar 9. Ayda olmuştu benim ilk gebeliğim diğer arkadaşlarımın cogununda 1 seneyi buldu.Kuzular prof hoca için çok mu erken ne kadar beklemem lazım fakülteden randevu aldım ama aklım hep profta içim içimi kemiriyo bir an önce tedavi olmam gerekiyorsa olayım istiyorum
Yarın bat bekleyenler.. 22 mart
@pinpirik90 @sngl cnsz @Whowiangirl @melindaaa01 @Tuma479 @osskemmandarin123 @Atabetul @LATAHZEN02
Kıyamam Canm bu gidişle kafayı kırmasak aynı benimde rüyalarıma girdi dün negatif çıktı ya kanda benim rüyama girdi inanma ben sana inanıyorum hamilesin diyor bi ses allahım dedim sen mukayyet ol kafayı kırdım galiba bide kasıklarım nasıl agrıyor adette olmuyorum sıkıntıdan iyice kaçtı sanırım inşallah bizimse hemen olur bebeklerimizMerhaba bayanlar nasılsınız düşük moddayım bugün kendime sarmaya başladım homurdanıyorum rtük başkanı olsam diye sinirlerim iyice zıpladı hangi kanala zaping yapsam ya bolca hamile var ya da hamile kaldığını kocasına sevgilisine söyleyen kadınlar ağlamak istemiyorum ama iyice düşünmeye başladım çocuğu olmayanlar için rahatlatıcı bi kurum varsa gideyim kurtulayım bu psikolojiden diye olmuyorsa demek ki olmasından daha hayrlıdır böylesi olursa da Rabbimin ihsanıdır başım gözüm üstüne diyorum rahatlıyorum ama bolca ağlamaklıyım anlamadım sanırım mevsim değişimi bana iyi gelmedi bu ay hiç umudum yok hamilelikten yana bu yaptığım son kürdü bir daha kür yapmayı düşünmüyorum yoruldum artık kürlerle uğraşmaktan hep çaba sarfetmekten gamsız insanlara hayranım bende GAMSIZ olmak istiyorum her şeyi salam çayıra Mevlam kayıra ama olmuyo kalkar kalkmaz başlıyo düşünceler yemek yerken çay içerken tv izlerken yatarken aklımda olan tek şey çocuk Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah tez zamanda kucaklarımızı doldursun hayrlısı ile
Bana da doktor adetliyken gel sesi ne adetimin gelmeye niyeti var ne adet ilacı kullanasım var ne de doktor yüzü göresin Canm kadınların %90 oranında pko var yani hepimiz mağduruz bu durumdanKızlar merhaba bugün Dr gittim adetliyken gel demişti yine pko dedi klomen ve glifor başlayalım dedi inofolic sordum onun etkisi kanıtlanmamış bi ilaç dedi yumurtaların yavaş çalışıyor dedi eşim hipertroidi tedavisi görüyor onun da olumsuz etkisi olurmuş off karman çorman bi iş eşimin tsh çok düşük bu durumda klomen kullansam mı bilemedim
Al benden de o kadar canım testler bitti yine sipariş verdim batlarımız aynı bende çok heycanlıyım ve nolucak bilmiyorum merakla bekliyorumDeneyecem cnm kendimi durdurmak icin zaten test birakmadim evde yapmiyim diye
ayniyız vala bende de aynı bende şuan 70 kiloyum 172 boyum 60 kiloyken de aynıydı ama doktor kilo ver demedi bana dahaAzimli olursan verirsin cnm çok bi kilon yok yaş kaç?
Ay canım çok sevindim Allah hayırlı uğurlu etsin tamamını erdirsinPozitif
Bizim akrabalığımız var sanırım Canm ya vala sanki aynıyız baksana bi yaş olarak ben 23 boy kilo herşey yakın mübarek27 yaşındayım cnm boyum da 172 anneme diyet yapmam gerek doktor dedi diyorum bana dönüp senden çok çok kilolu insanlar hamile kalıyor saçmalama diyo kadın
Ay canım çok sevindim Allah hayırlı uğurlu etsin tamamını erdirsin
Canım böğürtlen kökünüde araştır derim ben aktardan aldım odun gibi oluyo onun çok faydası varmış bende bu ay hamile değilsem başlıycam bi bak istersenCivan perçemi Aslan perçemi diye bir ot varmiş onu kaynatıp içicem biri tavsıye etti sizce ne daha iyi gelir ?
Yapmadım saha Canm ben hala bekliyorum şuan hiç test görmek istemiyorum bugün temizliğe verdim kendimi Yen'i bitti işimCnm bende de o düşünce olmuştu doktordan geldikten sonra bile kanlı
test yaptım sen yine de önlemini al nolur nolmaz
Bende beklemedeyim son 3-4 gün Allahım nasıl heycanlıyım anlatamamAminnnn canim, hepimize insallah. Gecen hafta ufak bi kanamam oldu, aklim cikti ama simdi gecti gibi Allaha sukur.
Hayırlısı olsun Canm bize de dua et Allah kucağına almayı nasip etsinAminnnn canim, hepimize insallah. Gecen hafta ufak bi kanamam oldu, aklim cikti ama simdi gecti gibi Allaha sukur.
Yaşım var canım 32 olcam mayısta eşim bende gideyim dedi ama ben hamile kalabiliyorum ama kimyasal oluyo düşüyo bebekler pazartesi fakülteye gidecem kan pıhtılaşması tahlili isticem sonuç gelince profa gidecem fakültede inşallah Rabbim sana da bana da cümlemize de tez vakitte nasip etsin inşallah anne olmayı bende çok dr gittim 4 tane birisi tüplerin kapalı olabilir dedi ertesi ay gebe kaldım ötekiler sorun yok hamile kalabilirsin dedi hep bir yıl diyorlar off tedaviye başlamak için kadın psikolojisinden anlamıyorlarDaha once gorundunmu kuzum bence bir yili beklememek lazim heleki yas problemi var ise bende5.ayimda gorunmustum ama her biri farkli seyler soyledi aklim iyice bulandi esine de baktir kuzum bizim ikimizdede problem cikti hem esimde hem bende kimisi olur zamana birakin dedi kimiside fazla beklemeyin tup bebek yaptirin dedi verdigim paralarami bozulan psikolojimemi yanayim bilemedim artik hic birine inanmiyorumama gideceksende alaninda iyi birine git derim zamana biraktim bi kac ay daha deneyecegim insallah tez zamanda olur
7 ay canım evlendim evleneli hiç korunmadık bekliyoruzCnm ne kadardır istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?