2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Allah bin defa razi olsunnn sendende herkestende kuzum benimmmm bende her gun cekip sizlere dua ediyorum

Kuzular prof hoca için çok mu erken ne kadar beklemem lazım fakülteden randevu aldım ama aklım hep profta içim içimi kemiriyo bir an önce tedavi olmam gerekiyorsa olayım istiyorum
Daha once gorundunmu kuzum bence bir yili beklememek lazim heleki yas problemi var ise bende5.ayimda gorunmustum ama her biri farkli seyler soyledi aklim iyice bulandi esine de baktir kuzum bizim ikimizdede problem cikti hem esimde hem bende kimisi olur zamana birakin dedi kimiside fazla beklemeyin tup bebek yaptirin dedi verdigim paralarami bozulan psikolojimemi yanayim bilemedim artik hic birine inanmiyorumama gideceksende alaninda iyi birine git derim zamana biraktim bi kac ay daha deneyecegim insallah tez zamanda olur

Kuzular prof hoca için çok mu erken ne kadar beklemem lazım fakülteden randevu aldım ama aklım hep profta içim içimi kemiriyo bir an önce tedavi olmam gerekiyorsa olayım istiyorum
kuzum erken daha senin bu kadar umutsuzluğa kapılman için 1 seneye kadar normal kabul ediyorlar 9. Ayda olmuştu benim ilk gebeliğim diğer arkadaşlarımın cogununda 1 seneyi buldu.
Senin o güzel duaların kabul olacak sen meraketme.Bende aynı durumdayım benimle bir hamile kalan sürekli görüştüğüm arkadaşlarımın kucaklarında bebekleri illa ki görüşüyoruz kuzenimin bebeği az evvel kucağımdaydı kırmızı balık açtım telefonumdan ona koklarken onu içten içe dua ediyom hep Allahım banada diye...nasıl atcam kafamdan ? Sosyal medyaya bile girmiyom artık herkes hamile herkes annelik ile ilgili şeyler paylaşıyo sarmıyor beni. Tv de dedğin gibi bebek reklamı dolu...ya nereye gideyim diyom bazem dağamı çıkayım mağaraya mı? Biz nasıl aşcaz bunu bilmiyorum.Kafamı dağıtmaya cok ihtiyacım var benimde

Kıyamam Canm bu gidişle kafayı kırmasak aynı benimde rüyalarıma girdi dün negatif çıktı ya kanda benim rüyama girdi inanma ben sana inanıyorum hamilesin diyor bi ses allahım dedim sen mukayyet ol kafayı kırdım galiba bide kasıklarım nasıl agrıyor adette olmuyorum sıkıntıdan iyice kaçtı sanırım inşallah bizimse hemen olur bebeklerimiz

Bana da doktor adetliyken gel sesi ne adetimin gelmeye niyeti var ne adet ilacı kullanasım var ne de doktor yüzü göresin Canm kadınların %90 oranında pko var yani hepimiz mağduruz bu durumdan

27 yaşındayım cnm boyum da 172 anneme diyet yapmam gerek doktor dedi diyorum bana dönüp senden çok çok kilolu insanlar hamile kalıyor saçmalama diyo kadın
Bizim akrabalığımız var sanırım Canm ya vala sanki aynıyız baksana bi yaş olarak ben 23 boy kilo herşey yakın mübarek

Yaşım var canım 32 olcam mayısta eşim bende gideyim dedi ama ben hamile kalabiliyorum ama kimyasal oluyo düşüyo bebekler pazartesi fakülteye gidecem kan pıhtılaşması tahlili isticem sonuç gelince profa gidecem fakültede inşallah Rabbim sana da bana da cümlemize de tez vakitte nasip etsin inşallah anne olmayı bende çok dr gittim 4 tane birisi tüplerin kapalı olabilir dedi ertesi ay gebe kaldım ötekiler sorun yok hamile kalabilirsin dedi hep bir yıl diyorlar off tedaviye başlamak için kadın psikolojisinden anlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…