2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Birçoğumuzun duygularına tercüman olduğuna eminim.. Tv yi geç sosyal medya da bile direk sayfada bi ultrason görüntüsü, hafta takibi görüntüsü,doğum yapanlar falan. Yaşamayan anlamaz bu duyguyu kıskançlık ya da çekememe değil burukluk oluyo...

Kuzum kimyasal gebeliklerde kan pihtilasmasi da etken sperm morfoljisininde dusuge sebep oldugu soyleniyor idilerim rabbimden drlarin umuduna dusurmeden biran evvel meleklerimize kavusuruz

Hemen bakarım hemde :) yeterli olu versin :) Yaa gebeliği de geçtim şu süt hormonumu düşürsem sonrasın da problem Yok dedi doktor bakayım canım çok saol :*

Kuzum inşallah Rabbim hasretini dindirsin kucağını üçüz bebekle doldursun kendi evlatlarının kokusunu doya doya içine çek inşallah Rabbim tez vakitte bu ay hamilelik haberini alırsın havalara uçarsın mutluluktan inşallah inşallah Rabbim dualarımı makbul ve kabul etsin amin amin amin

Bende bende!
Hep dua ederken diyom Allah'ım birinin mutluluğundan burulcak mutsuz olcak duruma düşürme bizi diye ben kıskanç bi insan olmak istemiyorum.

Düşünüyrm bende düşünememek için stres atmak için ne yapabilirim acaba? Ne yapabiliriz daha doğrusu kızlar ?
Bende spora vereyim bari kendimi bu defada adete yakın hareket yapmal istemiyorum ya hamileysem diye bende orda yanlış yapıyorum ya.

Yakında mazhar osmandan yer ayırtıcam canım ben bu gidişle İnşallah Rabbim sana da en kısa zamanda hayrlı müjdeli haberini almayı nasip eder inşallah kucağın dolar taşar anne diyenlerin çok olur kuzum

Kuzum kimyasal gebeliklerde kan pihtilasmasi da etken sperm morfoljisininde dusuge sebep oldugu soyleniyor idilerim rabbimden drlarin umuduna dusurmeden biran evvel meleklerimize kavusuruz
Amin canım Rabbim ne düşürsün ne aratsın Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah tez vakitte kucaklarımız dolsun taşsın amin

Ben iyice saldım kendimi canım evi b..k götürüyo elimi kolumu kaldıramıyorum kolum kanadım kırık yüreğim darlanıyo her gün anama geliyorum yeğenimi seveyim diye eşim gece işten çıkınca almaya geliyo yap boz alayım dedim 500-1000 parçalık ama gözüm yemedi onu da iyice tembel oldum

bende annemdeyim daralınca buraya geliyom insan taktımı takıyo ya öyle oluyo hepimiz kendimizden biliyoruz.Allahtan eşlerimiz hep anlayışlı.

Ayy bugün sabah 5 te bende rüya gördüm elimde biri mavi biri beyaz patik vardı eşime ben hamileyim hem de ikiz dedim adam şok oldu ben sıçrayarak uyandım

Merhaba arkadaşlar. Gelecek ay' a hazırlık neler yapıyorsunuz. Ben ınofolic aldım. Kullanan var mı aranızda acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…