- 3 Mart 2017
- 55
- 41
- 3
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.121
Bende beklemedeyim son 3-4 gün Allahım nasıl heycanlıyım anlatamam
Hayırlısı olsun Canm bize de dua et Allah kucağına almayı nasip etsin
Birçoğumuzun duygularına tercüman olduğuna eminim.. Tv yi geç sosyal medya da bile direk sayfada bi ultrason görüntüsü, hafta takibi görüntüsü,doğum yapanlar falan. Yaşamayan anlamaz bu duyguyu kıskançlık ya da çekememe değil burukluk oluyo...Merhaba bayanlar nasılsınız düşük moddayım bugün kendime sarmaya başladım homurdanıyorum rtük başkanı olsam diye sinirlerim iyice zıpladı hangi kanala zaping yapsam ya bolca hamile var ya da hamile kaldığını kocasına sevgilisine söyleyen kadınlar ağlamak istemiyorum ama iyice düşünmeye başladım çocuğu olmayanlar için rahatlatıcı bi kurum varsa gideyim kurtulayım bu psikolojiden diye olmuyorsa demek ki olmasından daha hayrlıdır böylesi olursa da Rabbimin ihsanıdır başım gözüm üstüne diyorum rahatlıyorum ama bolca ağlamaklıyım anlamadım sanırım mevsim değişimi bana iyi gelmedi bu ay hiç umudum yok hamilelikten yana bu yaptığım son kürdü bir daha kür yapmayı düşünmüyorum yoruldum artık kürlerle uğraşmaktan hep çaba sarfetmekten gamsız insanlara hayranım bende GAMSIZ olmak istiyorum her şeyi salam çayıra Mevlam kayıra ama olmuyo kalkar kalkmaz başlıyo düşünceler yemek yerken çay içerken tv izlerken yatarken aklımda olan tek şey çocuk Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah tez zamanda kucaklarımızı doldursun hayrlısı ile
Dün akşam oldumCanım uzme kendini bugün mu oldum? Ovu testin var mi sen de kur falan bisey yap bu ay üzülme
Kuzum kimyasal gebeliklerde kan pihtilasmasi da etken sperm morfoljisininde dusuge sebep oldugu soyleniyor idilerim rabbimden drlarin umuduna dusurmeden biran evvel meleklerimize kavusuruzYaşım var canım 32 olcam mayısta eşim bende gideyim dedi ama ben hamile kalabiliyorum ama kimyasal oluyo düşüyo bebekler pazartesi fakülteye gidecem kan pıhtılaşması tahlili isticem sonuç gelince profa gidecem fakültede inşallah Rabbim sana da bana da cümlemize de tez vakitte nasip etsin inşallah anne olmayı bende çok dr gittim 4 tane birisi tüplerin kapalı olabilir dedi ertesi ay gebe kaldım ötekiler sorun yok hamile kalabilirsin dedi hep bir yıl diyorlar off tedaviye başlamak için kadın psikolojisinden anlamıyorlar
Kuzum inşallah Rabbim hasretini dindirsin kucağını üçüz bebekle doldursun kendi evlatlarının kokusunu doya doya içine çek inşallah Rabbim tez vakitte bu ay hamilelik haberini alırsın havalara uçarsın mutluluktan inşallah inşallah Rabbim dualarımı makbul ve kabul etsin amin amin aminkuzum erken daha senin bu kadar umutsuzluğa kapılman için 1 seneye kadar normal kabul ediyorlar 9. Ayda olmuştu benim ilk gebeliğim diğer arkadaşlarımın cogununda 1 seneyi buldu.
Senin o güzel duaların kabul olacak sen meraketme.Bende aynı durumdayım benimle bir hamile kalan sürekli görüştüğüm arkadaşlarımın kucaklarında bebekleri illa ki görüşüyoruz kuzenimin bebeği az evvel kucağımdaydı kırmızı balık açtım telefonumdan ona koklarken onu içten içe dua ediyom hep Allahım banada diye...nasıl atcam kafamdan ? Sosyal medyaya bile girmiyom artık herkes hamile herkes annelik ile ilgili şeyler paylaşıyo sarmıyor beni. Tv de dedğin gibi bebek reklamı dolu...ya nereye gideyim diyom bazem dağamı çıkayım mağaraya mı? Biz nasıl aşcaz bunu bilmiyorum.Kafamı dağıtmaya cok ihtiyacım var benimde
Bende bende!Birçoğumuzun duygularına tercüman olduğuna eminim.. Tv yi geç sosyal medya da bile direk sayfada bi ultrason görüntüsü, hafta takibi görüntüsü,doğum yapanlar falan. Yaşamayan anlamaz bu duyguyu kıskançlık ya da çekememe değil burukluk oluyo...
Yakında mazhar osmandan yer ayırtıcam canım ben bu gidişleKıyamam Canm bu gidişle kafayı kırmasak aynı benimde rüyalarıma girdi dün negatif çıktı ya kanda benim rüyama girdi inanma ben sana inanıyorum hamilesin diyor bi ses allahım dedim sen mukayyet ol kafayı kırdım galiba bide kasıklarım nasıl agrıyor adette olmuyorum sıkıntıdan iyice kaçtı sanırım inşallah bizimse hemen olur bebeklerimiz
Bilmem kız belki vardır belli mı olurBizim akrabalığımız var sanırım Canm ya vala sanki aynıyız baksana bi yaş olarak ben 23 boy kilo herşey yakın mübarek️
Amin canım Rabbim ne düşürsün ne aratsın Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah tez vakitte kucaklarımız dolsun taşsın aminKuzum kimyasal gebeliklerde kan pihtilasmasi da etken sperm morfoljisininde dusuge sebep oldugu soyleniyor idilerim rabbimden drlarin umuduna dusurmeden biran evvel meleklerimize kavusuruz
İnşaAllah canımmmm isteyen herkese Rabbim nasip etsinAy hadi darisi basina Insallah
Ben iyice saldım kendimi canım evi b..k götürüyo elimi kolumu kaldıramıyorum kolum kanadım kırık yüreğim darlanıyo her gün anama geliyorum yeğenimi seveyim diye eşim gece işten çıkınca almaya geliyo yap boz alayım dedim 500-1000 parçalık ama gözüm yemedi onu da iyice tembel oldumDüşünüyrm bende düşünememek için stres atmak için ne yapabilirim acaba? Ne yapabiliriz daha doğrusu kızlar ?
Bende spora vereyim bari kendimi bu defada adete yakın hareket yapmal istemiyorum ya hamileysem diye bende orda yanlış yapıyorum ya.
bende annemdeyim daralınca buraya geliyom insan taktımı takıyo ya öyle oluyo hepimiz kendimizden biliyoruz.Allahtan eşlerimiz hep anlayışlı.Ben iyice saldım kendimi canım evi b..k götürüyo elimi kolumu kaldıramıyorum kolum kanadım kırık yüreğim darlanıyo her gün anama geliyorum yeğenimi seveyim diye eşim gece işten çıkınca almaya geliyo yap boz alayım dedim 500-1000 parçalık ama gözüm yemedi onu da iyice tembel oldum
Süt hormonunuz kaç çıktı? Benimde yüksek cıktı ilaç kullanıyorumHemen bakarım hemde :) yeterli olu versin :) Yaa gebeliği de geçtim şu süt hormonumu düşürsem sonrasın da problem Yok dedi doktor bakayım canım çok saol :*
Ayy bugün sabah 5 te bende rüya gördüm elimde biri mavi biri beyaz patik vardı eşime ben hamileyim hem de ikiz dedim adam şok oldu ben sıçrayarak uyandımKıyamam Canm bu gidişle kafayı kırmasak aynı benimde rüyalarıma girdi dün negatif çıktı ya kanda benim rüyama girdi inanma ben sana inanıyorum hamilesin diyor bi ses allahım dedim sen mukayyet ol kafayı kırdım galiba bide kasıklarım nasıl agrıyor adette olmuyorum sıkıntıdan iyice kaçtı sanırım inşallah bizimse hemen olur bebeklerimiz
Ne ilacı canım o? Ben de de pko var malaesefBana da doktor adetliyken gel sesi ne adetimin gelmeye niyeti var ne adet ilacı kullanasım var ne de doktor yüzü göresin Canm kadınların %90 oranında pko var yani hepimiz mağduruz bu durumdan
Ben Kararsız kaldım alcaktım soğan kürü yapayım bu ay dedim ikisini aynı anda kullanmayım diye sözde bişey yapmıycaktm dayanamadımMerhaba arkadaşlar. Gelecek ay' a hazırlık neler yapıyorsunuz. Ben ınofolic aldım. Kullanan var mı aranızda acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?