2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hormon testleri illa ki adetin 3-4 günleri mi olması lazım diğer günler de doğru sonuç vermez mi progesteron hormon testi de 21 değil de 22 gün olsa olur mu kafam da deli sorular balatalarım yandı motor su kaynattı hurdaya ayrılan araç gibi hissediyorum kendimi

Ben Kararsız kaldım alcaktım soğan kürü yapayım bu ay dedim ikisini aynı anda kullanmayım diye sözde bişey yapmıycaktm dayanamadım
Annelik tarafı ağır basıyo kuzum her şey ufacık elleri düğme burnu badem gözleri olan meleklerimiz için ♥

İnofolic folik asit mi kaç mg dr mu veriyo kafaya göre alınabiliyo mu folbiol veriyo genelde drlar
0,2 1 tane haptaki değer günde 2 tane alınıyor doktor vermişti bana pko lu olduğum icin. Yumurtanın daha kolay catlamasını sağlıyormuş toparlıyormuş. Sende pko sorunu var mı cnm? Benimki mavi hap olan inofolic combi. Bi de şase olan var suda karıstırılan. Seninki hangisi

Valla bunu bende anlamadım geçen ay adet bittikten 3 gün sonra devlet hastanesine gittim. Kan tahlilinde herşey normal dedi. Ultrasyonla da baktı sorun yok dedi.bugun adetin 3. Günü özele gittim. Polikistik over olabilir dedi. Kan tahlili yaptirdim sonuç yarin

Pko yok canım olsaydı sanırım vajinal ultrasyonda çıkardı iki defa bakıldı çünkü ben kafama göre folbiol aldım kuzum 3 ay oldu içiyorum 16 tane falan kaldı içinde bitince inofolic combi mi alsam acaba

Canım benim ilk bir hafta kahvr rengi akıntı şeklinde geliyo sonra yoğun kanamaya çeviriyo drlar farklı konuşuyo birisi kahve rengi akıntının 3 günü gel dedi birisi yoğun kanamanın 4-5 günü gel dedi kime güvencem ne yapacam şaşırdım dr biri de rahim ağzında yara varsa böyle uzun adet olursun dedi smear testi ile kanserli hücre var mı yok mu ona bakıldı

Kızlar bende 707 tane ya varis 100 tane la havle 100 tanede istiğfar okudum tüm hamile kalmak isteyenler için okudum. Valla kızlar bende 1000 parçalık puzzle var iyi oyalıyor bu hafta diyete ve spora başladım bu akşam gittim diyetim için.alışveriş yaptım kendime ara öğün listesi hazırladım baya hummalı bir çalışmaya girdim yani 2 gündür günümde çabuk geçti açıkçası bunlarla uğraşınca zaten temizlik falanda yapıyorum sürekli evi toparliyorum eşim biraz dağınıktır :) kafanızdan atmak istiyorsanız yani deneyebilirsiniz çalışmalara da başladık bu ay ovu testi yapmayacağım akışına bıraktım 2 güne bir her gün yani ne zaman olursa. Adetim düzenli olduğu için yumurtlama tarihimi de az çok biliyorum saldım gitti yani :)

Combi değilde, pko olmayanlar normal olanı yani inofolic şase kullanıyor diye okudum ben hep. Cunku combi de folik asit dısında baska madde de var. Normalde kullanılır mı bilmiyorum onu. Sen şaseyi mi alsan acaba??

Gerçekten mi nasıl öğrendin çok sevindim cnmm

Tesekkur ederim canim, darisi basina Insallah :)

Benimki biraz olayli oldu ya. Ovulasyondan 8 gun sonra bir seyler hissedip test yaptim pozitif cikti. Ertesi gun doktora gittim, "bu kadar erken pozitif cikmamasi lazim, bir seyler ters gidiyor olabilir, takip edicez" dedi. Iyi dedim eve geldim, ertesi gun kanama Aklim cikti, cok uzuldum. Yine gittim doktora progesteron verdi, istirahat verdi. 1 haftadir yatiyordum evde. Bugun kontrole gittim Allaha sukur iyi dedi. Ama cok korktum, Insallah hayirlisiyla kucagima da alirim.

Yapmadım saha Canm ben hala bekliyorum şuan hiç test görmek istemiyorum bugün temizliğe verdim kendimi Yen'i bitti işim
Iyi yapmisin cnm kafan dagilmistir
Kaç kilosun cnm?.

Amin insallah cnm çok sevindim vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…