- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.161
Cumartesi gelinimizi dr götürcem kadın doğuma olmadı dra sorayım canım inofolic combi de ünsülin direncini düşeren madde varmış galiba öyle bi şey yazıyodu bazı kadınlara şeker hapı veriyolarmış gulofen yumurtlama için mi ne bende kullanam dedim kafama göre eşim kızdı sakın görmiyem duymayam dedi hapları sayarım tek tek dediCombi değilde, pko olmayanlar normal olanı yani inofolic şase kullanıyor diye okudum ben hep. Cunku combi de folik asit dısında baska madde de var. Normalde kullanılır mı bilmiyorum onu. Sen şaseyi mi alsan acaba??
Amin insallah cnm çok sevindim vallahi
Rabbim kabul etsin canım inşallah ağzına yüreğine sağlık hayrlı müjdeni tez vakitte alırsın inşallah kucağın dolar hayrlısı sağlıklısı ile kuzumKızlar bende 707 tane ya varis 100 tane la havle 100 tanede istiğfar okudum tüm hamile kalmak isteyenler için okudum. Valla kızlar bende 1000 parçalık puzzle var iyi oyalıyor bu hafta diyete ve spora başladım bu akşam gittim diyetim için.alışveriş yaptım kendime ara öğün listesi hazırladım baya hummalı bir çalışmaya girdim yani 2 gündür günümde çabuk geçti açıkçası bunlarla uğraşınca zaten temizlik falanda yapıyorum sürekli evi toparliyorum eşim biraz dağınıktır :) kafanızdan atmak istiyorsanız yani deneyebilirsiniz çalışmalara da başladık bu ay ovu testi yapmayacağım akışına bıraktım 2 güne bir her gün yani ne zaman olursa. Adetim düzenli olduğu için yumurtlama tarihimi de az çok biliyorum saldım gitti yani :)
Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin canım sağlıkla hayrla kolay doğumla kucağına almayı nasip etsin MevlamTesekkur ederim canim benim, darisi en kisa zamanda basina Insallah
cnm hepimiz anne olmak istiyoruz ki annelikte guclu olmak demektir bana gore rabbim yazdiysa mutlaka bigun olucak seni anlayabiliyorum her disari ciktigimda hamile insan gormek cocuklu insan gormek benide yilratiyor ama napalim rabbim yazmamis daha bize demekki bugun telefonda ailemle konusurken bile arkadan komsulsr cocuk yapsin artik diye bagiriyorlardi sanki cok kolay bisey sanki elimizden geliyorda biz yapmiyoruz gibi konusuyorlar ama takmiycaksin gormuyceksin duymiycamsin ben artikbunu ogrendim guclu olmsyi rabbimin hakkimizda yazdiklsrini bilemeyizki o herseyin en iyisini bilir oyle dusun hepCanım hiç birimiz için kolay değil bu durum biliyorum ama omuzlarıma ağır geliyo artık bir sürü şey kuruyorum kafam da kursa gittim orda bile çocuk muhabbeti oldu yaşın gelmiş geçiyo çocuk yap falan sözleri insanlar o kadar acımasız ki düşünmeden doğur bi tane çocuk yap falan demeleri hiç düşünmüyolar inşallah bizler de anneliği tadarız Rabbim nasip eder hayrlısı ile bazen aman olmazsa olmaz ne var bunda diyorum sonra içime bi ağırlık çöküyo boğazıma bi düğüm bağlanıyo anne olmak istiyorum bende diyorum ama nasip Rabbim verirse
cnm hepimiz anne olmak istiyoruz ki annelikte guclu olmak demektir bana gore rabbim yazdiysa mutlaka bigun olucak seni anlayabiliyorum her disari ciktigimda hamile insan gormek cocuklu insan gormek benide yilratiyor ama napalim rabbim yazmamis daha bize demekki bugun telefonda ailemle konusurken bile arkadan komsulsr cocuk yapsin artik diye bagiriyorlardi sanki cok kolay bisey sanki elimizden geliyorda biz yapmiyoruz gibi konusuyorlar ama takmiycaksin gormuyceksin duymiycamsin ben artikbunu ogrendim guclu olmsyi rabbimin hakkimizda yazdiklsrini bilemeyizki o herseyin en iyisini bilir oyle dusun hepCanım hiç birimiz için kolay değil bu durum biliyorum ama omuzlarıma ağır geliyo artık bir sürü şey kuruyorum kafam da kursa gittim orda bile çocuk muhabbeti oldu yaşın gelmiş geçiyo çocuk yap falan sözleri insanlar o kadar acımasız ki düşünmeden doğur bi tane çocuk yap falan demeleri hiç düşünmüyolar inşallah bizler de anneliği tadarız Rabbim nasip eder hayrlısı ile bazen aman olmazsa olmaz ne var bunda diyorum sonra içime bi ağırlık çöküyo boğazıma bi düğüm bağlanıyo anne olmak istiyorum bende diyorum ama nasip Rabbim verirse
Valla 65 dim 67 olmuşum canım yaIyi yapmisin cnm kafan dagilmistir
Kaç kilosun cnm?.
cnm benim bak daha yeni evlisin evliliginin tadini cikar yaa elbet bir gun bebegin olur ki dua et bak kimyasalda olsa hamile kalabiliyorsun yaa sgliksiz dogsalardi ona sukret rabbim onun acisini gostermesin insaallah ben daha hic hamile kalamadim bide boyle dusu. yaaaCanım evlendim evleneli hiç korunmadık biz 7 aylık evliyim iki kimyasalım var iki ay üst üste maalesef :-( kafamı dağıtamıyorum evdeyim bütün gün mahalle arasında oturuyorum çocuklar oyun oynuyo dışarda sesleri geliyo okul sokak başında anneme gidiyorum yeğenim var canım acımıyo artık acıyacak can yürek kalmadı eşimin 40 yaşında amca kızı var bu ayın sonunda 3 çocuğunu doğuracak bana hamile kaldığımı öğrendim 2 gün ağladım aldırmayı çok düşündüm hiç kendimi korumadım her ay kalbi durmuştur diye kontrole gittim dedi cız etti yüreğim ertesi gün ben bütün gün evde mecnun gibi gezdim ağlamaktan içim dışıma çıktu
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Rabbim kabul etsin canım inşallah ağzına yüreğine sağlık hayrlı müjdeni tez vakitte alırsın inşallah kucağın dolar hayrlısı sağlıklısı ile kuzum
Şer gibi gözükende hayr vardır diye düşünüyorum canım sonra Rabbim vermezse vardır bir bildiği bir hayr verirse de ihsanıdır başım gözüm üstüne diyorum ama şeytan boş durmuyo ki kuzum beynimde konuşuyo isyan ettirmeye çalışıyo inşallah Rabbim kimseye güldürmez başkasının kucağına baktırmaz bu yolda sınamaz imtihan etmez bugün adetimin 16 günü adet olacakmışım gibi hissim var sanki bi şeyler aktı akacakcnm hepimiz anne olmak istiyoruz ki annelikte guclu olmak demektir bana gore rabbim yazdiysa mutlaka bigun olucak seni anlayabiliyorum her disari ciktigimda hamile insan gormek cocuklu insan gormek benide yilratiyor ama napalim rabbim yazmamis daha bize demekki bugun telefonda ailemle konusurken bile arkadan komsulsr cocuk yapsin artik diye bagiriyorlardi sanki cok kolay bisey sanki elimizden geliyorda biz yapmiyoruz gibi konusuyorlar ama takmiycaksin gormuyceksin duymiycamsin ben artikbunu ogrendim guclu olmsyi rabbimin hakkimizda yazdiklsrini bilemeyizki o herseyin en iyisini bilir oyle dusun hep
Drlara göre sorun yok canım muayene gidince bi kaç kan tahlili yapıyolar gayet güzel çıkıyo sorun yok olur diyolar en son biri tüplerin kapalı olabilir dedi rahim filmi çektiririz 1 yıl sonunda hamile kalamazsan dedi ertesi ay hamile kaldım kimyasal oldu şubatta adet olmadım martta gene kimyasal yaşadım bugün 16 günüm ve ben adet olacak gibi hissediyorum kendimi bal tarçın çörek otu yaptım herkes kist yapıyo dedi şimdi korkuyorum kist olmuştur diye ama ağrım sızım da yok 27 de fakülteye gidecen kan pıhtılaşması tahlili içinZeytin_yesili sanirim burda yaşları yakın olan ikimiziz anladığım kadarıyla. Benjm iki yıldır olmuyor bi kimyasalim var.. O kadar çok yorum okuyunca kim hangisi kafam karışıyor senin olmamasi için bir sebep var mı ? Bu arada TurkuazKrampon okuduğun dualar için Allah razı olsun yüreğine sağlık ve cook amin hayirlisiula inşallah Ben hala senin için bu ay umutluyum dediğimi düşün yine de Evet bize biraz ters ama.. :)) olsun
Verirsin verirsin merak etme cnmValla 65 dim 67 olmuşum canım yabu ay hic dikkat etmemistim hemen yansımış kilomada:) 59 falan olsam yeter 2 ayda
Kuzum Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin kucağına almayı nasip etsin inşallah ikizlerin olsun en kısa zamanda ah ah bi beş yıl önce olaydı yaş ilerleyince canım hemen üst üste olsun çocuklarım kardeşsiz kalmasın diye düşünüyorsuncnm benim bak daha yeni evlisin evliliginin tadini cikar yaa elbet bir gun bebegin olur ki dua et bak kimyasalda olsa hamile kalabiliyorsun yaa sgliksiz dogsalardi ona sukret rabbim onun acisini gostermesin insaallah ben daha hic hamile kalamadim bide boyle dusu. yaaa
Haklısın kuzum Rabbim hayrlı sağlıklı ahlaklı imanlı evlatlar nasip etsin cümlesiyle beraber bize de inşallahcnm benim bak daha yeni evlisin evliliginin tadini cikar yaa elbet bir gun bebegin olur ki dua et bak kimyasalda olsa hamile kalabiliyorsun yaa sgliksiz dogsalardi ona sukret rabbim onun acisini gostermesin insaallah ben daha hic hamile kalamadim bide boyle dusu. yaaa
Allah senden de razı olsun cnm duamda seni de unutmadım. Hayırlısi bakalım doğrusu ben çok kafama takmiyorum sadece kızım için çok istiyorum inşallah çabucak hamile kalirimda kızımla yas araligi az olurZeytin_yesili sanirim burda yaşları yakın olan ikimiziz anladığım kadarıyla. Benjm iki yıldır olmuyor bi kimyasalim var.. O kadar çok yorum okuyunca kim hangisi kafam karışıyor senin olmamasi için bir sebep var mı ? Bu arada TurkuazKrampon okuduğun dualar için Allah razı olsun yüreğine sağlık ve cook amin hayirlisiula inşallah Ben hala senin için bu ay umutluyum dediğimi düşün yine de Evet bize biraz ters ama.. :)) olsun
Allah senden de razı olsun cnm duamda seni de unutmadım. Hayırlısi bakalım doğrusu ben çok kafama takmiyorum sadece kızım için çok istiyorum inşallah çabucak hamile kalirimda kızımla yas araligi az olurZeytin_yesili sanirim burda yaşları yakın olan ikimiziz anladığım kadarıyla. Benjm iki yıldır olmuyor bi kimyasalim var.. O kadar çok yorum okuyunca kim hangisi kafam karışıyor senin olmamasi için bir sebep var mı ? Bu arada TurkuazKrampon okuduğun dualar için Allah razı olsun yüreğine sağlık ve cook amin hayirlisiula inşallah Ben hala senin için bu ay umutluyum dediğimi düşün yine de Evet bize biraz ters ama.. :)) olsun
Amin canım inşallah Rabbim gönlüne göre hayrlısını versinAllah senden de razı olsun cnm duamda seni de unutmadım. Hayırlısi bakalım doğrusu ben çok kafama takmiyorum sadece kızım için çok istiyorum inşallah çabucak hamile kalirimda kızımla yas araligi az olur
Amin cnm benim sana da.Amin canım inşallah Rabbim gönlüne göre hayrlısını versin
İdrarla olan test mi yoksa tükürükle olan test mi daha güvenilir acaba topikte biri yazmıştı dr'u tükürükle yapılan testi kullanmasını tavsiye etmiş kullandığı ilk ay hamile kalmış bal kürü kist yapıyo yazmışlar bilgin var mı kuzum bi de nasıl yaptın ben 12 tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı tarçın 20 tatlı kaşığı bal yaptım sabah akşam yedim bi tatlı kaşığıAmin cnm benim sana da.
Kızlar size ne dicem ben 51 günde adet oldum 33.gun yumurtam çatladı. Şimdi sogan suyu yaptim bal kurune basladim ikiside adet düzenliyor. Bugün adetimin 8 günü sizce ne zaman ovulasyon testlerini yapma ya başlamalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?