- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.181
Ne zaman yaptin sen bunu cnm olculerini yazmistim şimdi hatırlayamıyorum ben kist yaptığını hiç duymadım bi arastirirm. Benimki ıdrarla yapilandaanİdrarla olan test mi yoksa tükürükle olan test mi daha güvenilir acaba topikte biri yazmıştı dr'u tükürükle yapılan testi kullanmasını tavsiye etmiş kullandığı ilk ay hamile kalmış bal kürü kist yapıyo yazmışlar bilgin var mı kuzum bi de nasıl yaptın ben 12 tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı tarçın 20 tatlı kaşığı bal yaptım sabah akşam yedim bi tatlı kaşığı
Rahim filmi çektir canm geç kalma... onların dediği gibi 1yil bekleme 1 yıldır olmuyor de onların umrunda mi sankiDrlara göre sorun yok canım muayene gidince bi kaç kan tahlili yapıyolar gayet güzel çıkıyo sorun yok olur diyolar en son biri tüplerin kapalı olabilir dedi rahim filmi çektiririz 1 yıl sonunda hamile kalamazsan dedi ertesi ay hamile kaldım kimyasal oldu şubatta adet olmadım martta gene kimyasal yaşadım bugün 16 günüm ve ben adet olacak gibi hissediyorum kendimi bal tarçın çörek otu yaptım herkes kist yapıyo dedi şimdi korkuyorum kist olmuştur diye ama ağrım sızım da yok 27 de fakülteye gidecen kan pıhtılaşması tahlili için
Adetimin ikinci günü başladım 12 gün sabah akşam bi tatlı kaşığı yedim canımNe zaman yaptin sen bunu cnm olculerini yazmistim şimdi hatırlayamıyorum ben kist yaptığını hiç duymadım bi arastirirm. Benimki ıdrarla yapilandaan
Nerede çekiliyor canım rahim filmi ve ne zaman oluyo adetten önce mi sonra mı talep edince çekiyorlar mıRahim filmi çektir canm geç kalma... onların dediği gibi 1yil bekleme 1 yıldır olmuyor de onların umrunda mi sanki
Hayrlısı kuzum inşallah tez vakitte Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamilelik nasip eder sağlıkla hayrlı kucağına almayı nasip ederBen bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı canım inşallah senden umutluyum bu ay kaç gün kaldı bata ne alemdesin ?Burcummmmm123
Canım infertilite bölümünden randevu alıyorsun devlette cekineceksen şayet Daha önceki hormon tahlillerinde götür yanında 1 yılı geçkin olmuyor de Adet gününün bitimine gün verir çektirirsin Özelde çektirçeksen de yine adet bitiminden 2- 3 gün sonra cekiniliyor canım; )Nerede çekiliyor canım rahim filmi ve ne zaman oluyo adetten önce mi sonra mı talep edince çekiyorlar mı
Bizim devlet hastanesin de infertilite bölümü yok kuzum hepi topu bi tane kadın doğum dr var o da 3 kişi birden alıyo muayeneye sanırım ilk önce hormon testi yaptırmam gerek o da adeti mi beklemem lazım bi de sanırım ilişki yapılmaması gerekiyomuş değil mi film çekilmeden önceCanım infertilite bölümünden randevu alıyorsun devlette cekineceksen şayet Daha önceki hormon tahlillerinde götür yanında 1 yılı geçkin olmuyor de Adet gününün bitimine gün verir çektirirsin Özelde çektirçeksen de yine adet bitiminden 2- 3 gün sonra cekiniliyor canım; )
Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin canım sağlıkla hayrla kolay doğumla kucağına almayı nasip etsin Mevlam
Gayet iyi dedi canım klomen yazdı haftaya gideceğim yumurta takibi yapacak senin doktor ne dediNaptin canım. Doktor ne dedi.
Amiiiin canimmmHayrlısı kuzum inşallah tez vakitte Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamilelik nasip eder sağlıkla hayrlı kucağına almayı nasip eder
Evet canm onu demeyi unuttum ilişki olmayacak Zaten büyük hastanelerde oluyur Örneğin ankara'da etlik Zübeyde hanm hastanesi ve Zekai tahir Burak kadın doğum hastaneleri var bunlar buyuk eğitim arastirma hastanesi devlete bağlı. Ben etlikte çektirdim Hangi şehirde yazıyorsunBizim devlet hastanesin de infertilite bölümü yok kuzum hepi topu bi tane kadın doğum dr var o da 3 kişi birden alıyo muayeneye sanırım ilk önce hormon testi yaptırmam gerek o da adeti mi beklemem lazım bi de sanırım ilişki yapılmaması gerekiyomuş değil mi film çekilmeden önce
cnm ınofolic ile ilgili doktotdan bilgi alırsan. Bizi de bilgilendirirsen çok sevinirim ben.Cumartesi gelinimizi dr götürcem kadın doğuma olmadı dra sorayım canım inofolic combi de ünsülin direncini düşeren madde varmış galiba öyle bi şey yazıyodu bazı kadınlara şeker hapı veriyolarmış gulofen yumurtlama için mi ne bende kullanam dedim kafama göre eşim kızdı sakın görmiyem duymayam dedi hapları sayarım tek tek dedi
Bu cevap bana mıydı :) alıntılamamıssın :) Benim 36 ıydı.aynen dostinex verdi ama onu düzenli kullanman lazım dikkat et.bana hemen düşer dostinexle dedi doktor..cok değişken oldugu için uykusuzluk bile etkiler dedi.eğer regl olursam 3. Gnü gidip bir daha baktırıcam aynı gün olsun diye..58,9 benimki de çok yüksek canım ya iyce moralım bozuluyor. Sanada DOSTINEX mi verdi ? Ben Kulanıyorum ama bu aralar düzensiz kulanıyorum.
Sizin kaçtı prolaktin? Doktor mu bekleyin dedi? Neden yükseliyor ki bi anlasam bende...bende dostinec kullandım bu ay bekliyorum şimdi
Bana küçük kistler var dedi. Polikistik over olabilir dedi. Hormon testi sonrasi kesinleşir dedi. Bakalım bugün öğreneceğim.Gayet iyi dedi canım klomen yazdı haftaya gideceğim yumurta takibi yapacak senin doktor ne dedi
Inşallah tutmustur cnmAdetimin ikinci günü başladım 12 gün sabah akşam bi tatlı kaşığı yedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?