- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.201
Öncelikle herkese hayırlı sabahlar kızlarrrrrr bugün büyük günYarın bat bekleyenler.. 22 mart
@pinpirik90 @sngl cnsz @WhowiangirlSSleepyy @Tuma479 @osskem @mandarin123 @Atabetul @LATAHZEN02
Yumurtlamadan bi iki gün önce başlamanız i tavsiye ederim zaten içerde canlı kaliyorlar bende ise yaradi:) bende su sıra yunurtluyorum karnım bi tuhaf akintim var. Yarın açılışi yapicaz inşallah ben daha yeni basliyorum
Sanmıyorum bizde vazelin kullandıkkızlar meb bi sorum olucak ilişkide bebe yağı kullanmak hamileliği önlermi acaba
Görünce çok duygulandım canım benim ya hayırlısıyla inşallah kucağına almayı YÜCE RABBİM nasip eyler inşallah annesiEki Görüntüle 1970644 kızlar kesmizi gördük çok şükür daha minik bebek için 2 hafta sonra çagırdı dr.darısı size inşallah
GÜNAYDIN CANIM BENDE BEKLİYORUM BAKALIM :)Öncelikle herkese hayırlı sabahlar kızlarrrrrr bugün büyük günçok heyecanlıyım benimle mi değil mi diye ay ne bilim bir tuhafım ışte bekliyorum bugün adetimin ilk günü olması gerekiyor bekleyelim bakalım nasıl olacak
günaydınlarrrGünaydın hanımlar
Hadi inşallah bişey yoktur canım bana önce hep pko diyorlardı şimdi yumurta tembelliği diyorlarBana küçük kistler var dedi. Polikistik over olabilir dedi. Hormon testi sonrasi kesinleşir dedi. Bakalım bugün öğreneceğim.
senin de inşallah tatlım izmirde oturan var mı ?Hadi kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Hayırlı neyse o olsun canım benim şuana kadar birşey yok devamı nasıl olacak bekleyelim bakalımGÜNAYDIN CANIM BENDE BEKLİYORUM BAKALIM :)
benimde yok ama akıntı var canım bende yoğunlastı vardıda yoğun değildiHayırlı neyse o olsun canım benim şuana kadar birşey yok devamı nasıl olacak bekleyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?