2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Adet olursam eğer bende ovulasyon testi sipariş edicem adetim düzensiz olduğu için tam kestiremiyorum yum zamanını test ile hic değilse tutturabilirim diye düşünüyorum
Benimde düzensiz adetim az çok zamanını anlayıp ovu yapıyorum ama cizgiler hep ayni nasil is anlamadim

Benimde düzensiz adetim az çok zamanını anlayıp ovu yapıyorum ama cizgiler hep ayni nasil is anlamadim
Ben de tam bilgili değilim bu konuda canım, ya yum zamanın geçmiş olmalı ya da daha yum zamanına var istersen bu ay oluruna bırak bi daha ki ay dene testleri boşa gitmesin

Adet olursam eğer bende ovulasyon testi sipariş edicem adetim düzensiz olduğu için tam kestiremiyorum yum zamanını test ile hic değilse tutturabilirim diye düşünüyorum
canim adet bitiminde gun asiri iliski olursa iceride surekli yasayan sperm olur. cunku en hizli ve kisa yasayan y (erkek)spermi bile 48 saat yasiyor. x spermi (kiz) 78 saat yasar. bu demek oluyor ki yumurtlama takibi yapmadan her 48 saatte bir iliski ile icerde canli sperm bulunursa yumurta dollenme asamasinda zaten cevresinde yeterli sperm bulunur. tabi esinin sperm kalitesi normal boyuttaysa.

kızlar gunaydın sabah clear blue deneedım negatif çıktı ya benim buaydan umudum yok diğer aya odaklayanacağım artık gerçi 3 gün kaldı adetime ancak üstünde adete 4 gün kala yazıyordu olsa çıkardı ne bilim

Son düzenleme:

Geçen ay o testten bende almak için eczaneye gittim eczacı gününüz geçmeden hiçbir test bilemez dedi bence sen birazcık daha sabret canım bende çok sabırsızım

3 aydır hep o şekilde denedik canım ama olmadı kısmet değilmiş demek ki zamanına daha var Rabbim büyük. Bakalım bu ay nasıl olacak merakla bekliyorum adetime 9 gün var. Hayırlısı olsun hakkımızda. Daha 6 aylık evli olduğumuz için herhangi bi test istemediler sperm testi vs. gibi .. Geçen ay kistim olduğunu öğrendim yumurtaligimda 4 cm kan tahlili emar istediler sonuçlarda bisey çıkmadı şükür. Adet olduktan sonra gittiğimde de 2.5 cm e düşmüş kistim bu hamileliğe engel değildir değil mi ?

Kızçeler günaaaydınn Bugün çok enerjik uyandım Bir de afedersiniz az önce lavaboya gittiğimde peçeteyle silince beyaz şeffafımsı iki parmağim arasında uzayan akıntı geldi bu nedir ki şimdi anlamadım adetime 9 gün yeni mi yumurtluyorum acaba

Yok canım almamıştım zaten sorduğum gün akşam adet olmuştum :)

ay walla cok moralım bozuk testlere dunya para verdgmemı yanayım yoksa negatif çıktıgınamı umudumun kırıldıgnamı hangisine yanayım bu ay olmayacak ona ınnandm mıllet nasıl ilk geceden kalıo hamıle anlamadımkı bizim yasımızmı geçtıkı kafamda yıne delı sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…