- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Bozma moralini canım daha umutsuzluğa kapılman için çok erken hayırlı evlat olsun inşallah da en yakın zamanda olur bence o kadar da geç değil yaşımız sabredelim bakalım en güzeli ne zaman olacakmış bekleyelim :)ay walla cok moralım bozuk testlere dunya para verdgmemı yanayım yoksa negatif çıktıgınamı umudumun kırıldıgnamı hangisine yanayım bu ay olmayacak ona ınnandm mıllet nasıl ilk geceden kalıo hamıle anlamadımkı bizim yasımızmı geçtıkı kafamda yıne delı sorular
Hayır odemedimCanm kargo odedn mi
Hayır odemedim
Hoşgeldin tatlimmmbnde pazar gunu adet olup yeni umutlara yelken acmisken bat 19 mart :)
Hosgeldin cnm kaç yıllık evlisin? Ne kadardır istiyorsun?merhabalar benim de Bat'ım 28 şubat, beni de ekler misiniz :)
sevgilerrr
Hangi site?Bende buldm ama kargo odemeli var baska yok
henüz 6 aylık evliyim 3 aydır istiyoruz. 24 yaşındayım :)Hosgeldin cnm kaç yıllık evlisin? Ne kadardır istiyorsun?
Allah allah anlayamadim valla cnm ya 4 gun var daha hamile olabilirsin:)Kızlar bat 24 şubat. Biraz önce camasirimda kahverengi pembe gibi lekeler gördüm. Ya adet geliyor ya da yerlesme kanamasi. Heyecanlandım ya. Ovulasyon testi yaptım simdi durum bu yorumlar mısınız rica etsem? Eki Görüntüle 1957073
Yeniymis daha rabbim hayirlisini nasip etsin insallah:)henüz 6 aylık evliyim 3 aydır istiyoruz. 24 yaşındayım :)
Hosgeldiniz:) Siz ne kadardır istiyorsunuz?Benimde bat 26 şubat benide eklermisiniz
İnşallah canım. 3 gün var aslinda belki d adettir birden fazla heyecan yapmamam lazim. Yorumun icin tesekkur ederimmAllah allah anlayamadim valla cnm ya 4 gun var daha hamile olabilirsin:)
Bisey değil tatlım. Benimde adete 12 gün falan var akintim bol. Beklemedeyim.İnşallah canım. 3 gün var aslinda belki d adettir birden fazla heyecan yapmamam lazim. Yorumun icin tesekkur ederimm
Ay hadi insallah hayirlisi olsun tatlım..Bisey değil tatlım. Benimde adete 12 gün falan var akintim bol. Beklemedeyim.
Son 8 gun:) (gebelik testine)
3 aydır istiyoruzHosgeldiniz:) Siz ne kadardır istiyorsunuz?
Bi an gebelik testi sandım heyecanlandim ilk hamile haberi geldi dedim içimden :) Tatlım ovulasyondan pek anlamadığım için ben yorum yapamıcam inşallah hamilesindir az kalmış zaten bata 3 güncük :) güzel haberler bekliyoruzKızlar bat 24 şubat. Biraz önce camasirimda kahverengi pembe gibi lekeler gördüm. Ya adet geliyor ya da yerlesme kanamasi. Heyecanlandım ya. Ovulasyon testi yaptım simdi durum bu yorumlar mısınız rica etsem? Eki Görüntüle 1957073
Bende gitti gidiyor ama emin değilim yani kartla aldık. Kapı ya getirdiler ama kargo parası almadılar. Karttan kesme gibi bisey olabilir mi ki? Sen verdin mi sipariş? 30 a 10 mu?gittigidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?