2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

11.gunum cnm daha çok erken aslında ayy çok mutluyum ben yaa:))
Sehir dışına çıkmadan pozitifi yakalarim ins
İnşaAllah canım sen pozitifi görene kadar gün aşırı yap sonra pozitif olduğu gün ve ondan sonraki 2 günüde değerlendir ben bu ay öyle yaptım bakalım kısmet Rabbime teslim oldum

İnşaAllah canım sen pozitifi görene kadar gün aşırı yap sonra pozitif olduğu gün ve ondan sonraki 2 günüde değerlendir ben bu ay öyle yaptım bakalım kısmet Rabbime teslim oldum
Evet işte denk gelirse 6 gün sonra şehir dışına cikicam 1 hafta yokum sen paylastigim resmi gordunmu 6 güne çatlar mi acaba yumurtam bayağı silik çıktı çünkü ayy hadi ıns çatlar ya

kızlar bende buralardayım ama yazamadım hiç yoğunluktan, benim buay değişik şeyler oluyor hayırlısı inşallah. adette benim göğüslerim acımaz uçları açıyo bu ay 2 gündür başladı bi de ateş basıyo yanaklar kırmızı, kulaklar kırmızı geziyorum, göğüs ucunda irileşme ve kasık ağrılarım var hafif hafif bata da 5 gün var umarım olmuştur bu ay :)

Inşallah olmuştur cnm ne zaman yapcan test

Evet işte denk gelirse 6 gün sonra şehir dışına cikicam 1 hafta yokum sen paylastigim resmi gordunmu 6 güne çatlar mi acaba yumurtam bayağı silik çıktı çünkü ayy hadi ıns çatlar ya
Gördüm canım ama daha ovulasyona var şöyleki yumurtlama olucağı zaman pik oluyo yani 2 öizgide aynı koyulukta yada birbirine çok yakın renklerde oluyo onu gördükten 24-48 saat içinde yumurta çatlıyo sen takip etmeye devam et hergün sabah 11'de yap testini aynı saat olmasına özen göster ben hiç bişey içmezdim her sabah 11'de yapardım sende öyle yap ve 2 çizgiyi koyu görünce onun öncesinde ve sonra ki 2 günde ilişki olsun

Lütfen banada akil verir misiniz inanilmaz merak ediyorum

Peki sen kaç günde yakaladin çift cizgiyi? Ben geçen ay 8 günde falan yakaladim eğer yine öyle olursa benim iş yaş şimdi çok çok silik çıktı 3 gün sonra yapayım diyorum

Hanımlar akıntıdan takip ediyorum yumurtlamayı adetimin 13 ve 15 günü geldi şeffaf akıntı 16 günü göğüs uçlarım acımaya başladı nadiren sol göğsüme sancı giriyo akıntım normale döndü iki gündür yumurtlamam 14 ya da 16 gün mü gerçekleşmişdir

Amin canım inşallah Rabbim hayrlısı ile cümlemize hayrlı ahlaklı imanlı sağlıklı akıllı zeki evlatlar nasip etsin

Su dediklerinin aynisini ben suan yasiyorum kuzum benimde bata 5gun kaldi ayyyy hafi insallah guzel haberler alirizzzz bide bende sut gibi akinti geliyo goguste sadece uclarinda sizlama var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…