- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.421
İnşaAllah canım sen pozitifi görene kadar gün aşırı yap sonra pozitif olduğu gün ve ondan sonraki 2 günüde değerlendir ben bu ay öyle yaptım bakalım kısmet Rabbime teslim oldum11.gunum cnm daha çok erken aslında ayy çok mutluyum ben yaa:))
Sehir dışına çıkmadan pozitifi yakalarim ins
Evet:)Dimi bencede canım
Tmm canım sağol70 istigfar 100 la havle 100 ya varis cnm
Tamam o zaman cumartesi ola hayrola dua et canımEvet:)
Evet işte denk gelirse 6 gün sonra şehir dışına cikicam 1 hafta yokum sen paylastigim resmi gordunmu 6 güne çatlar mi acaba yumurtam bayağı silik çıktı çünkü ayy hadi ıns çatlar yaİnşaAllah canım sen pozitifi görene kadar gün aşırı yap sonra pozitif olduğu gün ve ondan sonraki 2 günüde değerlendir ben bu ay öyle yaptım bakalım kısmet Rabbime teslim oldum
Inşallah olmuştur cnm ne zaman yapcan testkızlar bende buralardayım ama yazamadım hiç yoğunluktan, benim buay değişik şeyler oluyor hayırlısı inşallah. adette benim göğüslerim acımaz uçları açıyo bu ay 2 gündür başladı bi de ateş basıyo yanaklar kırmızı, kulaklar kırmızı geziyorum, göğüs ucunda irileşme ve kasık ağrılarım var hafif hafif bata da 5 gün var umarım olmuştur bu ay :)
erken mi yapsam ki yine kimyasalla karşılaşırım diye korkuyorum, ama öyle olsa da bilmem lazım ki çaresine bakabileyim bilmiyom kuzum ya ne zaman yapayımInşallah olmuştur cnm ne zaman yapcan test
Gördüm canım ama daha ovulasyona var şöyleki yumurtlama olucağı zaman pik oluyo yani 2 öizgide aynı koyulukta yada birbirine çok yakın renklerde oluyo onu gördükten 24-48 saat içinde yumurta çatlıyo sen takip etmeye devam et hergün sabah 11'de yap testini aynı saat olmasına özen göster ben hiç bişey içmezdim her sabah 11'de yapardım sende öyle yap ve 2 çizgiyi koyu görünce onun öncesinde ve sonra ki 2 günde ilişki olsunEvet işte denk gelirse 6 gün sonra şehir dışına cikicam 1 hafta yokum sen paylastigim resmi gordunmu 6 güne çatlar mi acaba yumurtam bayağı silik çıktı çünkü ayy hadi ıns çatlar ya
merhaba arkadaşlar ben merakli yeni bi uyeyim:) 7 aylik evliyim ilk kez korunmadik eşimle hamile kalma ihtimalim cok mu düşük? Bide bende sanki belirtiler vardi kasik agrisi batmasi sik idrara çıkma bel sirt agrisi falan adetime 8 gun kala merakimiza yenik düştük eşimle ilk idrar testi yaptim silik 2.cizgi çıktı sonra kan testi yaptim sonucta 1.20 çıktı maalesef değilim dedim ama burda yorumlari okudukcada umutlaniyorum acaba adetim gecince mi belli olucak die daha 4 gün var adetimede bosa mi kendimi kandiriyorum acaba?
Ne bilim.cnm aslında varsa çıkabilir şimdi içinden ne geçiyo evde testin var mi?erken mi yapsam ki yine kimyasalla karşılaşırım diye korkuyorum, ama öyle olsa da bilmem lazım ki çaresine bakabileyim bilmiyom kuzum ya ne zaman yapayım
Evet kuzum Rabbim kabul etsin canım ♥Canım bişey sorucam zikirlerde 70 tane istiğfar salavatla ve la havleyi 100 tane çekicektik dimi
Peki sen kaç günde yakaladin çift cizgiyi? Ben geçen ay 8 günde falan yakaladim eğer yine öyle olursa benim iş yaşGördüm canım ama daha ovulasyona var şöyleki yumurtlama olucağı zaman pik oluyo yani 2 öizgide aynı koyulukta yada birbirine çok yakın renklerde oluyo onu gördükten 24-48 saat içinde yumurta çatlıyo sen takip etmeye devam et hergün sabah 11'de yap testini aynı saat olmasına özen göster ben hiç bişey içmezdim her sabah 11'de yapardım sende öyle yap ve 2 çizgiyi koyu görünce onun öncesinde ve sonra ki 2 günde ilişki olsun
Yok canım test alcak yerlerdende gecmiyom suan eve gidiyorum daha 45 dakka yol gitcem nobetci eczane aramam lazım yani ☺Ne bilim.cnm aslında varsa çıkabilir şimdi içinden ne geçiyo evde testin var mi?
Amin canım inşallah Rabbim hayrlısı ile cümlemize hayrlı ahlaklı imanlı sağlıklı akıllı zeki evlatlar nasip etsinZeytin_yesili canım yumrtlama çatladığında 24 saate kadar yaşıyormuş zaten gün aşırı ilişki olsa B banukrc yukarda yazdığı gibi bak illaki sprem ve yumurta karşılaşır diye düşünüyorum inşallah Allahın izniyle
Amin cnm inşallah yaa sende ne var ne yokTurkuazKrampon cnm boş geçme bu günleri gün aşırı birliktelik olsunki içerde hep canlı sperm kalsın hadi hakkında hayırlısı cnm
Su dediklerinin aynisini ben suan yasiyorum kuzum benimde bata 5gun kaldi ayyyy hafi insallah guzel haberler alirizzzz bide bende sut gibi akinti geliyo goguste sadece uclarinda sizlama varkızlar bende buralardayım ama yazamadım hiç yoğunluktan, benim buay değişik şeyler oluyor hayırlısı inşallah. adette benim göğüslerim acımaz uçları açıyo bu ay 2 gündür başladı bi de ateş basıyo yanaklar kırmızı, kulaklar kırmızı geziyorum, göğüs ucunda irileşme ve kasık ağrılarım var hafif hafif bata da 5 gün var umarım olmuştur bu ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?