2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Bakalım denk gelecek mi canım. Bitti evet başladık hafta ici sizlerle zaman çok çabuk geçti valla geçen ay bu zamanlar yine çalışma yapıyorduk :) 1 ay ne çabuk geçmiş diyorum kendime topigi okudukça:)

Su dediklerinin aynisini ben suan yasiyorum kuzum benimde bata 5gun kaldi ayyyy hafi insallah guzel haberler alirizzzz bide bende sut gibi akinti geliyo goguste sadece uclarinda sizlama var
Bende de sizlama var ama akıntı yok tatlım ama benim geçen adetim bittiğinden beri hiç akintim bitmedi hep kremsi renkte hala geliyo

Kızlar yaa bugün adetin 6. Günü olmasına rağmen çok fazla kanamam var normalde adetim 7 gün sürer 8. Gün biter ama sanki uzun sürücek gibi adet söktürücüden olabilir mi ki

Anladimmm canimmm meraktan catliyorum su 5 gun cabucak gecsedee neticeyi ogrensek umutlu degilim cunku 9 aydir kirmizi kart yiyorum
İnşallah bu ay hayirlisiyla olur canım bu bizim 7. Ayının 5. Ayda kaldım ben ama kimyasal gebelik oldu düştü varmış bunda da bi Hayır Rabbim kısa zamanda sagliklisini verir inşallah. İnşallah sende kalırsın sapasağlam sorunsuz bi gebeliğin olur da kucağına alırsın yavrunu☺

Aminn allahim dualarimizi kabul etcin canim benim insallah sende bebisine tez zamanda kavusur ve kucagina alirsinnnn

Amin cnm inşallah yaa sende ne var ne yok
Çok şükür iyiyim cnm ben miğde bulantılarım başladı baya baya zorluyo beni ama bereket kızım çok hassas bu konularda elinden gelse bana o bakıcak :) Kelebekcikk34 cnm erkek spermler içerde 48 Saat yaşarmış kız spermlerde 72 saat yaşayabiliyorlarmış o yüzden gün aşırı ilişkiyi tavsiye ediyo doktorlar sperm kalitesi acısından

Kadınlar heryerde yine güçlü durmak zorunda desene :) 72 saat

Aynen cnm böylelikle içerde hep sperm olmuş oluyomuş azmin sonu zafer arkadaşım sonuna kadar yılmadan güçlü olucaz Allah in izniyle

Yarın doktora gidicem canım B banukrc bazen diyorum bu kadar cok pinpirikleniyorum insanlar ne kadar zaman olmuyo doktora falan gitmiyorlar bi duyuyorum hamileler gitsem mi gitmesemmi bilemiyorum o yüzden umarım doktor dahada kafamı karıştırmaz

Bence git cnm hiç bişey yok derse için rahat olur hayırlı zamanı beklersin Allah in izniyle sen süt hormonlarına baktırcaktın o yüksek çıkarsa onun tedavisi yapılır bence stres çok etkiliyo seni cnm

Peki sen kaç günde yakaladin çift cizgiyi? Ben geçen ay 8 günde falan yakaladim eğer yine öyle olursa benim iş yaş şimdi çok çok silik çıktı 3 gün sonra yapayım diyorum
Valla canım benim 12.gün çift çizgiyi yakaladım o gün onun ertesi günü ve sonrası birliktelik oldu ve benim tam 14.gün yumurtam çatladı ağrısından anladım sonrada zaten test silikleşmeye başladı bence sen yapmaya devam et hiç çizgi çıkmaması insanı sıkıyo belki ama önemli olan sabırlı ve azimli olup yumurtlamayı yakalamak tadir Rabbim'den

Merhaba arkadaşlar. 4gün gecikme oldu reglimde ama normaldede gecikebiliyor. O yüzden umutlanmak istemiyorum. 2tane kimyasal geçirdim.septum amelyatı oldum ve ilkkes korunmadık bu ay.. umudum yok nedense regl ağrm oluyo ara ara ama bilmiyorum artk hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…