- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.441
Yarın falan al o zamanYok canım test alcak yerlerdende gecmiyom suan eve gidiyorum daha 45 dakka yol gitcem nobetci eczane aramam lazım yani ☺
Bakalım denk gelecek mi canım. Bitti evet başladık hafta ici sizlerle zaman çok çabuk geçti valla geçen ay bu zamanlar yine çalışma yapıyorduk :) 1 ay ne çabuk geçmiş diyorum kendime topigi okudukça:)melikeecgl Sende bendensin cnm bende şehir disina cikicam haftaya yumurtlama zamanlarimda tam da. Aslinda kestiremiyorum 51 günde adet oldum ama sogan suyu falan yaptim e bal kuru de yapiyorum adetim erken olur diye dusunuyorum 40 gün uzerinden hesapladim bakalım nasıl olacak günler bir an önce gecse keşke senin adetin bitti mı başladın mı çalışmalara?
Bende de sizlama var ama akıntı yok tatlım ama benim geçen adetim bittiğinden beri hiç akintim bitmedi hep kremsi renkte hala geliyoSu dediklerinin aynisini ben suan yasiyorum kuzum benimde bata 5gun kaldi ayyyy hafi insallah guzel haberler alirizzzz bide bende sut gibi akinti geliyo goguste sadece uclarinda sizlama var
Yarın falan al o zaman
İnşallah alabilirsem yazarım canımYarın falan al o zaman
Anladimmm canimmm meraktan catliyorum su 5 gun cabucak gecsedee neticeyi ogrensek umutlu degilim cunku 9 aydir kirmizi kart yiyorumBende de sizlama var ama akıntı yok tatlım ama benim geçen adetim bittiğinden beri hiç akintim bitmedi hep kremsi renkte hala geliyo
İnşallah bu ay hayirlisiyla olur canım bu bizim 7. Ayının 5. Ayda kaldım ben ama kimyasal gebelik oldu düştü varmış bunda da bi Hayır Rabbim kısa zamanda sagliklisini verir inşallah. İnşallah sende kalırsın sapasağlam sorunsuz bi gebeliğin olur da kucağına alırsın yavrunu☺Anladimmm canimmm meraktan catliyorum su 5 gun cabucak gecsedee neticeyi ogrensek umutlu degilim cunku 9 aydir kirmizi kart yiyorum
Aminn allahim dualarimizi kabul etcin canim benim insallah sende bebisine tez zamanda kavusur ve kucagina alirsinnnnİnşallah bu ay hayirlisiyla olur canım bu bizim 7. Ayının 5. Ayda kaldım ben ama kimyasal gebelik oldu düştü varmış bunda da bi Hayır Rabbim kısa zamanda sagliklisini verir inşallah. İnşallah sende kalırsın sapasağlam sorunsuz bi gebeliğin olur da kucağına alırsın yavrunu☺
Çok şükür iyiyim cnm ben miğde bulantılarım başladı baya baya zorluyo beni ama bereket kızım çok hassas bu konularda elinden gelse bana o bakıcak :)Amin cnm inşallah yaa sende ne var ne yok
Kadınlar heryerde yine güçlü durmak zorunda desene :) 72 saatÇok şükür iyiyim cnm ben miğde bulantılarım başladı baya baya zorluyo beni ama bereket kızım çok hassas bu konularda elinden gelse bana o bakıcak :)Kelebekcikk34 cnm erkek spermler içerde 48 Saat yaşarmış kız spermlerde 72 saat yaşayabiliyorlarmış o yüzden gün aşırı ilişkiyi tavsiye ediyo doktorlar sperm kalitesi acısından
3 gün sonra yap canım nolur ne olmaz kaçırmamış olursun .Eki Görüntüle 1972358
Elime aldığım da 2.cizgiyi görüyorum mucize gibi bisey bu kur ler ya inanamıyorum 3 gün sonra mi yapsam 5 gün sonra mı kizlarr
Aminnn canımmmEvet kuzum Rabbim kabul etsin canım ♥
Amin canım benim ☺Aminn allahim dualarimizi kabul etcin canim benim insallah sende bebisine tez zamanda kavusur ve kucagina alirsinnnn
Valla canım benim 12.gün çift çizgiyi yakaladım o gün onun ertesi günü ve sonrası birliktelik oldu ve benim tam 14.gün yumurtam çatladı ağrısından anladım sonrada zaten test silikleşmeye başladı bence sen yapmaya devam et hiç çizgi çıkmaması insanı sıkıyo belki ama önemli olan sabırlı ve azimli olup yumurtlamayı yakalamak tadir Rabbim'denPeki sen kaç günde yakaladin çift cizgiyi? Ben geçen ay 8 günde falan yakaladim eğer yine öyle olursa benim iş yaşşimdi çok çok silik çıktı 3 gün sonra yapayım diyorum
Senin bat ne zamandı canım?Amin canım benim ☺
28 Mart canimSenin bat ne zamandı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?