2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Bakalım denk gelecek mi canım. Bitti evet başladık hafta ici sizlerle zaman çok çabuk geçti valla geçen ay bu zamanlar yine çalışma yapıyorduk :) 1 ay ne çabuk geçmiş diyorum kendime topigi okudukça:)
Yaa sorma banada öyle geliyor valla ne çabuk adet oldum da çalışmalara basladik daha dün adet olamıyorum diye yakiniyordum:))

Kızlar yaa bugün adetin 6. Günü olmasına rağmen çok fazla kanamam var normalde adetim 7 gün sürer 8. Gün biter ama sanki uzun sürücek gibi adet söktürücüden olabilir mi ki
Ne kullandın adet sokturucu? Benimde bu ay ilk kez 8 gün sürdü

Kaç yaşında cnm kızın? Neler yapiyor:))

Ben süt hormonum yüksek mi kendim anlayamam demi ? Adet düzensizliği falanda yok bende ama doğru diyon geçen bi abla fal bakmak istedi bana bende günah diye cok istemem ama şeytanım ağır geldi o an hadi dedim söyle bebek var mı görünürde,bana diyo falda sen stresten ölcen ne bu bebek gelcekte senin stresinden gelemiyor diyo :) bu stresi napcam ben bilmiyorum valla B banukrc

Pazar günü yapicam cnm 3 gün sonra baklaim

Kızlar biraz önce öylesine test yapıyım da kafam rahatlasın dedim bat ctesi bi baktım böyle olmuş ama güvenemedim sizce durum nedir

Eklentiler

• IMG_8511.webp
    14 KB · Görüntüleme: 47
Cnm geçen gün haberlerde bile çıktı fazla stres heyecan düşünmek bebek olmasına engel oluyomus biraz keşke takmasan dicem ama biliyorum elinde değil

Kızlar yardım lütfennnn.. benimm hastalığımın bügün 2 günü yarın 3 günü olucak. Bana kür önermisiniz başlama lazım bu ay prolaktin var ben süt hormonu düşürmem lazım 2 hafa sonra doktora gidicem, Kimileri incir kürü diyor kimileri hayıt kürü diyor kafam çok karışık bu ay düşürüp önümüzde ki ay doktor gebeliğe hazırlıcak, Lütfen yardım bu arada soğan kürü kulandım bıraz düzensiz kulandım ama bilmiyorum cevaplarınızı bekliyorum ??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…