- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.461
Yaa sorma banada öyle geliyor valla ne çabuk adet oldum da çalışmalara basladik daha dün adet olamıyorum diye yakiniyordum:))Bakalım denk gelecek mi canım. Bitti evet başladık hafta ici sizlerle zaman çok çabuk geçti valla geçen ay bu zamanlar yine çalışma yapıyorduk :) 1 ay ne çabuk geçmiş diyorum kendime topigi okudukça:)
Ne kullandın adet sokturucu? Benimde bu ay ilk kez 8 gün sürdüKızlar yaa bugün adetin 6. Günü olmasına rağmen çok fazla kanamam var normalde adetim 7 gün sürer 8. Gün biter ama sanki uzun sürücek gibi adet söktürücüden olabilir mi ki
Kaç yaşında cnm kızın? Neler yapiyor:))Çok şükür iyiyim cnm ben miğde bulantılarım başladı baya baya zorluyo beni ama bereket kızım çok hassas bu konularda elinden gelse bana o bakıcak :)Kelebekcikk34 cnm erkek spermler içerde 48 Saat yaşarmış kız spermlerde 72 saat yaşayabiliyorlarmış o yüzden gün aşırı ilişkiyi tavsiye ediyo doktorlar sperm kalitesi acısından
Tarlusal kullandım cnm benimde böyle devm ederse 10 gün sürer aniden kesilmesi tabiNe kullandın adet sokturucu? Benimde bu ay ilk kez 8 gün sürdü
Evet öyle yapicam cnm pazar gününe denk geliyor bakalim meraktayim3 gün sonra yap canım nolur ne olmaz kaçırmamış olursun .
Pazar günü yapicam cnm 3 gün sonra baklaimValla canım benim 12.gün çift çizgiyi yakaladım o gün onun ertesi günü ve sonrası birliktelik oldu ve benim tam 14.gün yumurtam çatladı ağrısından anladım sonrada zaten test silikleşmeye başladı bence sen yapmaya devam et hiç çizgi çıkmaması insanı sıkıyo belki ama önemli olan sabırlı ve azimli olup yumurtlamayı yakalamak tadir Rabbim'den
Normal de hep uzun mu surerTarlusal kullandım cnm benimde böyle devm ederse 10 gün sürer aniden kesilmesi tabi
Yok canm 7 gün sürer hatta 4. Günden sonra kahverengi leke olur 3 gün öyle devam ederdi ama anlamadım 6 gün oldu hala kanama ve çok fazlaNormal de hep uzun mu surer
Ilactan dolayı olabilir cnm kan pihtisi geliyor muYok canm 7 gün sürer hatta 4. Günden sonra kahverengi leke olur 3 gün öyle devam ederdi ama anlamadım 6 gün oldu hala kanama ve çok fazla
Cnm geçen gün haberlerde bile çıktı fazla stres heyecan düşünmek bebek olmasına engel oluyomus biraz keşke takmasan dicem ama biliyorum elinde değilBen süt hormonum yüksek mi kendim anlayamam demi ? Adet düzensizliği falanda yok bende ama doğru diyon geçen bi abla fal bakmak istedi bana bende günah diye cok istemem ama şeytanım ağır geldi o an hadi dedim söyle bebek var mı görünürde,bana diyo falda sen stresten ölcen ne bu bebek gelcekte senin stresinden gelemiyor diyo :) bu stresi napcam ben bilmiyorum valla B banukrc
Cnm benim kızım mayısta 4 unu doldurucak inş çok şükür beni hiç üzmez şuan kardeşim kardeşim diye bi sabırsızlık içinde :) ne kadar hissettirmeye çalışmasamda rahatsız olduğumu anliyo bu ara baya baya uslu :)Kaç yaşında cnm kızın? Neler yapiyor:))
Var canm gozun aydin istersen sabah ac karnina bidahs dene ama bnce var
Evet canım ama öyle çok fazla değil ara araIlactan dolayı olabilir cnm kan pihtisi geliyor mu
Oyle oluyo aslinda gormek istedigimiz hep ikinci cizgiyken goruncede inanmak istemiyo insan bn tam bes tane test yapmistimİnanamıyorum canım nedense teste de güvenemedim markası miratech daha önce kullanmadım hiç inşallah vardır sabah denicem tekrardan eşime gösterdim o da inanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?