2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Incirin sut hormonunu yukseltigini duydum canm

Ayyyyy canım hiç sorma ya kafayı yicem sonunda, kimileri de düşürüyor diyor ben kürünü yapmadım ama kuru incir yiyorum öyle akşamları, fakat şu gebelik için daha doğrusu süt hormonumu düşürmem için bu ay başlamam lazım o yüzden burdan bilgi almak istedim

Anladım canım çok saol , düşüren varmı acaba düşürmek için :) Ya yardım edin lütfen Aslan pencemi civan pençemi var İşte onu başlıcaktkm bu ay ama herkez başka bişey söylüyor

Canım hormonu düşürmek için ilaç yazmadımk doktor sana

Kızlar biraz önce öylesine test yapıyım da kafam rahatlasın dedim bat ctesi bi baktım böyle olmuş ama güvenemedim sizce durum nedir
Anam ne guzel kuzummmm sen hamilesinnn allahim banada gormek
Isteyen herkesede nasip etsin insallah saglikli bi gebelik gecirir yavruna kavusrsun hayili olsun

Verdi canım bunda 3 ay önce gitim yüksekliği 58,7 DOSTINEX verdi kulandım içinde 3-4 tane kaldı 2 hafta sonra gidicem doktora düşmemiştir diye kür falanda mı başlasam bu ay diye düşünüyorum.

Cnm.sut hormonu oldugu
olduğuiçin her kur iyi gelir mi bilemem. Sen bi arastir netten

Anam ne guzel kuzummmm sen hamilesinnn allahim banada gormek
Isteyen herkesede nasip etsin insallah saglikli bi gebelik gecirir yavruna kavusrsun hayili olsun

Amin inşallah canım Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah sabah da yaptım testi bu sefer daha silik çıktı değer düşüyo mu acaba diye düşünmeye başladım

Günaydın Can'lar Rabbim dualarımızı makbul ve kabul etsin inşallah tez vakitte kucaklarımız dolar inşallah Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip eder sağlıklı elleri ayakları düzgün kusursuz hastalıksız hayrlı zeki ahlaklı imanlı evlatlar nasip eder bu günün hürmetine inşallah Cumamız mübarek olsun

Bu yıl herkes düşük yapıyo Rabbim korusun kimseye yaşatmasın evlat acısını dün iki düşük haberi daha aldım

Amin inşallah canım Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah sabah da yaptım testi bu sefer daha silik çıktı değer düşüyo mu acaba diye düşünmeye başladım
Kötü düşünme canım inşallah hamişsin bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak Rabbim hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin hayrla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…