- 19 Şubat 2017
- 233
- 117
- 18
- 38
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.481
Incirin sut hormonunu yukseltigini duydum canmKızlar yardım lütfennnn.. benimm hastalığımın bügün 2 günü yarın 3 günü olucak. Bana kür önermisiniz başlama lazım bu ay prolaktin var ben süt hormonu düşürmem lazım 2 hafa sonra doktora gidicem, Kimileri incir kürü diyor kimileri hayıt kürü diyor kafam çok karışık bu ay düşürüp önümüzde ki ay doktor gebeliğe hazırlıcak, Lütfen yardım bu arada soğan kürü kulandım bıraz düzensiz kulandım ama bilmiyorum cevaplarınızı bekliyorum ??????
Canm bende vardi ama hic aarstrmadan corek otu bal tarcin yaptm ilk ay sonrada sogan yaptm zaten o ayda hamile kaldim sűkűrler olsunSizin varmıdı böyle bi sorun??
Canım hormonu düşürmek için ilaç yazmadımk doktor sanaAyyyyy canım hiç sorma ya kafayı yicem sonunda, kimileri de düşürüyor diyor ben kürünü yapmadım ama kuru incir yiyorum öyle akşamları, fakat şu gebelik için daha doğrusu süt hormonumu düşürmem için bu ay başlamam lazım o yüzden burdan bilgi almak istedim
Anam ne guzel kuzummmm sen hamilesinnn allahim banada gormekKızlar biraz önce öylesine test yapıyım da kafam rahatlasın dedim bat ctesi bi baktım böyle olmuş ama güvenemedim sizce durum nedir
Bat 28 subatti.4 farkli test yaptim hepsi negatif.simdi adet olduran ilactan kullaniyorum 3 gundur.bakalim ne zaman olcakTatlım nerelerdesin
ya yeni bat ne zaman? Neler yapiyon
Maşallah kuzucuga:)Cnm benim kızım mayısta 4 unu doldurucak inş çok şükür beni hiç üzmez şuan kardeşim kardeşim diye bi sabırsızlık içinde :) ne kadar hissettirmeye çalışmasamda rahatsız olduğumu anliyo bu ara baya baya uslu :)
Ayy hadi inşallah:))))Kızlar biraz önce öylesine test yapıyım da kafam rahatlasın dedim bat ctesi bi baktım böyle olmuş ama güvenemedim sizce durum nedir
Kist varsa o gidiyor olabilirEvet canım ama öyle çok fazla değil ara ara
olduğuiçin her kur iyi gelir mi bilemem. Sen bi arastir nettenAyyyyy canım hiç sorma ya kafayı yicem sonunda, kimileri de düşürüyor diyor ben kürünü yapmadım ama kuru incir yiyorum öyle akşamları, fakat şu gebelik için daha doğrusu süt hormonumu düşürmem için bu ay başlamam lazım o yüzden burdan bilgi almak istedim
Tmm cnm bizleri habersiz bırakma hayırlısı insBat 28 subatti.4 farkli test yaptim hepsi negatif.simdi adet olduran ilactan kullaniyorum 3 gundur.bakalim ne zaman olcak
Anam ne guzel kuzummmm sen hamilesinnn allahim banada gormek
Isteyen herkesede nasip etsin insallah saglikli bi gebelik gecirir yavruna kavusrsun hayili olsun
Kötü düşünme canım inşallah hamişsin bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak Rabbim hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin hayrla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAmin inşallah canım Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah sabah da yaptım testi bu sefer daha silik çıktı değer düşüyo mu acaba diye düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?