2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Aminnnnnn agzi duali arkadasim rabbim dualarini kabul ve makbul kilsinnnn hepimize nasip etsinnnnn

Insallah kuzummm bebissss vardir guzel haberlerini bekliyoruz

Kötü düşünme canım inşallah hamişsin bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak Rabbim hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin hayrla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim canım öyledir inşallah darısı en yakın zamanda sana da olsun inşallah kuzum

Kuzular immunace takviye hapı kullandınız mı duydunuz mu içinde alfabe gibi vitaminler var iyot folik asit kalsiyum magnezyum çinko falan var alsam mı acaba ? İnofolic combi mi alsam kafayı yedim iyice ya hap içmeyen dra gitmeyen kendime şaşıyorum ne oluyo bana biri beni durdursun

Benimde adetime daha 8 gun varken yaptim ayni şekilde çıktı sonra kan testi yaptim negatif çıkmadı acaba daha var die miydi?

8 gün çok erken canım ben aslında adet günüme kadar yapmayacaktım ama dayanamadım 2 gün erken yaptım :) bence sende biraz bekleyip yap ama beklerken zaman hiç geçmiyor ya

Yarına kadar bekleyim diyorum canım ya normalde çok sabırsızımdır ama bu sefer anlamadım bi sabır geldi bana yarın adet olmazsam veriyim kanı acilde
Bugünün işini yarına bırakma canım atasözünü dinle ay ben senin yerinde olsam çoktan gitmiştim kan vermeye

Immuneks kullandim kuzum bagisiklik icin dedigin hapi ilk kez duydum kafana gore alma sen dr a danis bence

Amin canım aminnnn

Evet ya bende aldım bi kaç kere rabbim korusun
Amin canım Rabbim evlatlarınızı korusun saklasın evlat acısı yaşatmasın ilk bebek isteyenlere de evlatlarına kardeş isteyenlere de tez vakitte sağlıklı hayrlı sorunsuz hamilelik nasip etsin

Amin canım Rabbim evlatlarınızı korusun saklasın evlat acısı yaşatmasın ilk bebek isteyenlere de evlatlarına kardeş isteyenlere de tez vakitte sağlıklı hayrlı sorunsuz hamilelik nasip etsin
Amin cnm.bugun yine kuran okucam sizlere bagislicam rabbim kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…