- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
- 113
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.501
Cnm tuzlu leblebi falan atistir ılaclar pek ise yaramıyor mide bulantisinda
Kuzum acaba farkli testlemi yaptin ki ?sanmiyorummm ya icini ferah tut ve direk kan ver canimAmin inşallah canım Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah sabah da yaptım testi bu sefer daha silik çıktı değer düşüyo mu acaba diye düşünmeye başladım
Aminnnnnn agzi duali arkadasim rabbim dualarini kabul ve makbul kilsinnnn hepimize nasip etsinnnnnGünaydın Can'lar Rabbim dualarımızı makbul ve kabul etsin inşallah tez vakitte kucaklarımız dolar inşallah Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip eder sağlıklı elleri ayakları düzgün kusursuz hastalıksız hayrlı zeki ahlaklı imanlı evlatlar nasip eder bu günün hürmetine inşallah Cumamız mübarek olsun
Benimde adetime daha 8 gun varken yaptim ayni şekilde çıktı sonra kan testi yaptim negatif çıkmadı acaba daha var die miydi?Kızlar biraz önce öylesine test yapıyım da kafam rahatlasın dedim bat ctesi bi baktım böyle olmuş ama güvenemedim sizce durum nedir
Insallah kuzummm bebissss vardir guzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar
Benim adetime daha 3 gun var ve bugün sabah kalktim wcye gittim kalkarken kasigima bi ağrı girdi 1 bucuk saat kivrandim saglik ocağına gittim idrar yollarim mi iltihaplandi diye ordada normal çıktı gene kan verdim inşallah bu sefer bebis vardır
Kötü düşünme canım inşallah hamişsin bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak Rabbim hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin hayrla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benimde adetime daha 8 gun varken yaptim ayni şekilde çıktı sonra kan testi yaptim negatif çıkmadı acaba daha var die miydi?
Amin canım isteyen arkadaşlarla beraber inşallahTeşekkür ederim canım öyledir inşallah darısı en yakın zamanda sana da olsun inşallah kuzum
Kuzum acaba farkli testlemi yaptin ki ?sanmiyorummm ya icini ferah tut ve direk kan ver canim
Rabbim herseyinnn sabrini veriyor iste bencede beklee hakkinda hayirli olan neyse o olsun canimYarına kadar bekleyim diyorum canım ya normalde çok sabırsızımdır ama bu sefer anlamadım bi sabır geldi bana yarın adet olmazsam veriyim kanı acilde
Bugünün işini yarına bırakma canım atasözünü dinle ay ben senin yerinde olsam çoktan gitmiştim kan vermeyeYarına kadar bekleyim diyorum canım ya normalde çok sabırsızımdır ama bu sefer anlamadım bi sabır geldi bana yarın adet olmazsam veriyim kanı acilde
Immuneks kullandim kuzum bagisiklik icin dedigin hapi ilk kez duydum kafana gore alma sen dr a danis benceKuzular immunace takviye hapı kullandınız mı duydunuz mu içinde alfabe gibi vitaminler var iyot folik asit kalsiyum magnezyum çinko falan var alsam mı acaba ? İnofolic combi mi alsam kafayı yedim iyice ya hap içmeyen dra gitmeyen kendime şaşıyorum ne oluyo bana biri beni durdursun
Amin canım aminnnnGünaydın Can'lar Rabbim dualarımızı makbul ve kabul etsin inşallah tez vakitte kucaklarımız dolar inşallah Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip eder sağlıklı elleri ayakları düzgün kusursuz hastalıksız hayrlı zeki ahlaklı imanlı evlatlar nasip eder bu günün hürmetine inşallah Cumamız mübarek olsun
Evet ya bende aldım bi kaç kere rabbim korusunBu yıl herkes düşük yapıyo Rabbim korusun kimseye yaşatmasın evlat acısını dün iki düşük haberi daha aldım
Amin canım amin inşallahAminnnnnn agzi duali arkadasim rabbim dualarini kabul ve makbul kilsinnnn hepimize nasip etsinnnnn
Amin canım Rabbim evlatlarınızı korusun saklasın evlat acısı yaşatmasın ilk bebek isteyenlere de evlatlarına kardeş isteyenlere de tez vakitte sağlıklı hayrlı sorunsuz hamilelik nasip etsinEvet ya bende aldım bi kaç kere rabbim korusun
Amin cnm.bugun yine kuran okucam sizlere bagislicam rabbim kabul etsinAmin canım Rabbim evlatlarınızı korusun saklasın evlat acısı yaşatmasın ilk bebek isteyenlere de evlatlarına kardeş isteyenlere de tez vakitte sağlıklı hayrlı sorunsuz hamilelik nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?