2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Immuneks kullandim kuzum bagisiklik icin dedigin hapi ilk kez duydum kafana gore alma sen dr a danis bence
Drlar genellikle vitamini isteyince yazıyo yoksa yazmıyo kuzum kimyasal yaşadığım halde ne folik asit verdi ne destekleyici bir ilaç kafama göre folik asit aldım ama ptesi dr gene sorarım olmadı alırım gün aşırı içerim sonuçta vitamin kan değerim sınırda zaten ama dr kan ilacı vermedi normal dedi

Kızlar yaa kızıma özeniyor diye okul çantası almıştım içine koca parfümü boca etmiş hemen duraladim ama başka ne yapsam ki makinaya falan atsam sığmaz. Butun ev parfüm kokuyoo

Folik asiti her kadin dogumcu onerir sorun olsada olmasada cunku destekleyici bi ilacmis sen yinede doktora danis dedigin ilac icin canim gerci kendi bunyemizin dr u olduk

Folik asiti her kadin dogumcu onerir sorun olsada olmasada cunku destekleyici bi ilacmis sen yinede doktora danis dedigin ilac icin canim gerci kendi bunyemizin dr u olduk
Sorma kuzum 4 ayrı kadın doğumcuya gittim hiç biri folik asit kullan demedi p.tesi 5 kadın doğumcuya gidecem ona danışırım inşallah bu sefer dr bulmuşumdur başka dr aramam

Ya canlarrr mart 19da yumurtladim bata 4 gun kaldi idrar testi yapsam cikar mi acaba simdi yapan arkadaslari gordum benimde canim cekticok mu erken yapmis oluyorm

Sorma kuzum 4 ayrı kadın doğumcuya gittim hiç biri folik asit kullan demedi p.tesi 5 kadın doğumcuya gidecem ona danışırım inşallah bu sefer dr bulmuşumdur başka dr aramam
Kuzum dr cok onemli oyle bi dr secki her anlamda sana yardimci olabilsin sen bu sefer gittiginde soyle bakalim

Canlarrımmm ben kırmızı kartı gördüm bu ayda nasip değilmiş ama bu ay bu kadar üzülmedim tek sebebi Rabbime teslim olmam sizede tavsiyem tedbirlerinizi alıp dua'ya sarılın ve öylemi böylemi demeyip Allah'a teslim olun adetim bittikten sonra rahim filmi çekilicem benim için hayırlısı buymuş demek ki çözülmesi gereken bazı durumlar var

Var canım nisan 5-10 arası ama adet olacam büyük ihtimal bi şeyler aktı akacak gibi hissediyorum kendimi adet zamanı olduğu gibi hissediyorum rahmimi hafif bi su sızıntısı var gibi
Benim de akintim başladı cnm hayırlısı olsun bakalım sen benden önce adet ol can ki ıns olmazsin bebis seninledir

Ah cnm hayırlısı olsun senin için yeni bat ne zaman?

Ay inanmıyorum sen ben sen sonra ilaca başladın sen oldun ben hala bekliyorum şaka gibiyim ya . Bu arada hakkında hayırlısı inşallah canim vardir elbet bi hayır

Bugün gelen giden yok canim ama umut da yok.cunku sabah idrar testi yaptim ve negatifi gordum. Gelisme olursa bildiririm tekrar. Cok üzgünüm çok..

Canim ya folik asiti saglik ocagina gitsen..gebelik dusunuyorum dersen direk veriyor...ben oyle almistim...dr um rahmi besliyor..bebek gelisimi icin de cok cok onemli demisti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…