- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.541
Polikistik over var cnmKist varsa o gidiyor olabilir
Hahahaaaa canimmm sen beni guldurdun allahta seni guldursun neyapayim bi balik burcu olarak merakimdan duramiyorumDaha çok erken tatlım da dur. Döllenme olduysa bile daha rahime oturmadı yoldalar:))))))
Amin canım sağol bakalım bu ay rahim filmim var önümüzde ki hafta perşembe çekilicek bakalım sonuç ne olucakAy inanmıyorum sen ben sen sonra ilaca başladın sen oldun ben hala bekliyorum şaka gibiyim ya . Bu arada hakkında hayırlısı inşallah canim vardir elbet bi hayır
Sağol canım bat 20 nisan perşembe rahim filmi çekilicek bakalım sonuç ne olucak ameliyatmı yoksa yola devammı? Bayaa heycanlıyımAh cnm hayırlısı olsun senin için yeni bat ne zaman?
Masallah masallahhh bu ay bereketli allah sayimizi arttirsin kizlar hayirli olsunnnn saglikli bi gebeligin olur insallahhh kuzummmmmçok şükür bebeğim benimle ❤❤
Masallah masallahhh bu ay bereketli allah sayimizi arttirsin kizlar hayirli olsunnnn saglikli bi gebeligin olur insallahhh kuzummmmm
Kuzumm belirtilerin neydiçok teşekkür ederim amin inşallah öyle olur ❤❤
Hayirlisi olsunnnn canim guzel haberler alirsin insallah2 nisan bekliyoruz bakalım
Kuzumm belirtilerin neydi
Hahahaaaa canimmm sen beni guldurdun allahta seni guldursun neyapayim bi balik burcu olarak merakimdan duramiyorum
Anladimmm kuzummmm zaten rabbime teslim olmaltan baska caremiz yokkk bende her ay takmiyacam diyorum ama nafileee ozellikle yumurtlama sonrasii acabalar basliyor masallah sanaaa kuzummm rabbim hayirli ewlat versin kucagina almayi nasip etsinnnnBen bu ay hiç ümitli degildim oluruna bıraktım hep en güçlü belirtilerim kusmalarim baş dönmesi oldu sonra idrar testi yaptim 2 gun önce net cikti gogus agrisi ve kasik agrisida vardi bide cok siddetli bel agrisi.Belirtilerin farkindaydim da vucudum kandiriyo beni sandim yine dun doktoruma gittim betada güzel cikti cok şükür Bence sadece oluruna biraktiginda ve Allah a teslim oldugunda geliyo
Benimkide gecse hayirli haberler alsammm cok guzel olur bu stresle cok yasamam bennn cocuk stresi beni mahvetti kuzumBende çok zor sabrettim o günler nasıl geçti anlamadım valla
Anladimmm kuzummmm zaten rabbime teslim olmaltan baska caremiz yokkk bende her ay takmiyacam diyorum ama nafileee ozellikle yumurtlama sonrasii acabalar basliyor masallah sanaaa kuzummm rabbim hayirli ewlat versin kucagina almayi nasip etsinnnn
Üzülme cnm ya inan bende üzülüyorumBugün gelen giden yok canim ama umut da yok.cunku sabah idrar testi yaptim ve negatifi gordum. Gelisme olursa bildiririm tekrar. Cok üzgünüm çok..
Canım sağlık ocagi bedava mi veriyor folik asitiCanim ya folik asiti saglik ocagina gitsen..gebelik dusunuyorum dersen direk veriyor...ben oyle almistim...dr um rahmi besliyor..bebek gelisimi icin de cok cok onemli demisti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?