2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ay inanmıyorum sen ben sen sonra ilaca başladın sen oldun ben hala bekliyorum şaka gibiyim ya . Bu arada hakkında hayırlısı inşallah canim vardir elbet bi hayır
Amin canım sağol bakalım bu ay rahim filmim var önümüzde ki hafta perşembe çekilicek bakalım sonuç ne olucak

Kuzumm belirtilerin neydi

Ben bu ay hiç ümitli degildim oluruna bıraktım hep en güçlü belirtilerim kusmalarim baş dönmesi oldu sonra idrar testi yaptim 2 gun önce net cikti gogus agrisi ve kasik agrisida vardi bide cok siddetli bel agrisi.Belirtilerin farkindaydim da vucudum kandiriyo beni sandim yine dun doktoruma gittim betada güzel cikti cok şükür Bence sadece oluruna biraktiginda ve Allah a teslim oldugunda geliyo

Anladimmm kuzummmm zaten rabbime teslim olmaltan baska caremiz yokkk bende her ay takmiyacam diyorum ama nafileee ozellikle yumurtlama sonrasii acabalar basliyor masallah sanaaa kuzummm rabbim hayirli ewlat versin kucagina almayi nasip etsinnnn

Anladimmm kuzummmm zaten rabbime teslim olmaltan baska caremiz yokkk bende her ay takmiyacam diyorum ama nafileee ozellikle yumurtlama sonrasii acabalar basliyor masallah sanaaa kuzummm rabbim hayirli ewlat versin kucagina almayi nasip etsinnnn

oyle oldugu zaman ac kur-an oku ben oyle yaptim namaza basladim ofistede rahatim sorun olmuyo inşallah sağ sağlim kavusurum bebeğime ben düşükte yaptim çünkü cok aci bisey

Mucize2107 birde sen kafana takiyosun ya olcagi varsa da olmuyo benin doktorum diyo ki kafaya takmayi biraktigin an hamile kaliyosun zaten bende bu ay cok bunalmistim sıkıldım oluruna biraktim hacet namazida kildim hep dua ettim yani

bende kafama takmamak için uğraşıyorum..işyerinde sürekli bi iş çıkarıyorum uğraşım olsun da kafama takılmasın diye ama olmuyor gerçekten bu takıntı hali eşime de yansıyo ister istemez akışına bırak hayırlısı neyse o olsun diyo eşim ama aklım dinlemiyo işte

Aynen kızlar bende çok taktım ama bu ay biraz daha rahattım çünkü daha fazla Rabbime teslim oldum hiç bi zaman isyan etmedim neden olmuyo vs.demedim ama aklımı kurcalayan şeyler vardı tabii nefis taşıyoruz şeytan aklımızı çeliyo ama ben perşembe rahim filmi çekilicem bu bana bi engeldi bekle bekle daha çok stres yapmıştım şimdi Allah izin verirse filmim çekilicek ve sonrasına bakıcaz böyle beklemek daha zor acabalar artıyo bakalım hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun mübarek cuma günü hepimize dua ediyorum kalın sağlıcakla Allaha emanet olun

Kızlar benim çok yakın arkadaşım çocuk doktoru hamilelikten 6 ay önce kesinlikle folic asit alınması gerektiğini hep söyler. Bebek için en önemli vitaminmiş ben onun yüzünden ekimden beridir folic asit kullanıyorum.

Bugün gelen giden yok canim ama umut da yok.cunku sabah idrar testi yaptim ve negatifi gordum. Gelisme olursa bildiririm tekrar. Cok üzgünüm çok..
Üzülme cnm ya inan bende üzülüyorum hayırlısı olsun inşallah hepimiz hamile kalırız ya inanın çok istiyorum bende istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…