- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.561
Ayyyyyy cnmm çok sevindim ay nasıl ogrendin esi ne nasıl dedin bisey yaptin mi anlat anlatçok şükür bebeğim benimle ❤❤
O da bi çeşit kist sanirim bildiğim kadarıyla ondan uzun sürüyor işte cnmPolikistik over var cnm
Kuzum bendee namazim evlendigim gunden bu yana sukurler olsunki birakmadim hergun tesbihlerimi cekiyorum kenzul ars okuyorum buradaki herkeside katiyorum dualarima rabbimden umit kesilmez inaniyorum olacagina iste vaktini bekliyorumMucize2107 birde sen kafana takiyosun ya olcagi varsa da olmuyo benin doktorum diyo ki kafaya takmayi biraktigin an hamile kaliyosun zaten bende bu ay cok bunalmistim sıkıldım oluruna biraktim hacet namazida kildim hep dua ettim yani
Yok canim parayla aliyorsunCanım sağlık ocagi bedava mi veriyor folik asiti
Bende çok merakliyim ama sonra negatifi görüp k.cimizin Üstüne oturuyoruzHahahaaaa canimmm sen beni guldurdun allahta seni guldursun neyapayim bi balik burcu olarak merakimdan duramiyorum
Bakalım nasıl çıkacak sonuc bizi haber et mutlakaSağol canım bat 20 nisan perşembe rahim filmi çekilicek bakalım sonuç ne olucak ameliyatmı yoksa yola devammı? Bayaa heycanlıyım
Sorma cnm bende aynı dün görmedin mı daha yunurtlama ya günler var heyecandan gebercem bu gidişle zor hamile kalirimAnladimmm kuzummmm zaten rabbime teslim olmaltan baska caremiz yokkk bende her ay takmiyacam diyorum ama nafileee ozellikle yumurtlama sonrasii acabalar basliyor masallah sanaaa kuzummm rabbim hayirli ewlat versin kucagina almayi nasip etsinnnn
Sen ne kadardır istiyordun tatlım yaMucize2107 birde sen kafana takiyosun ya olcagi varsa da olmuyo benin doktorum diyo ki kafaya takmayi biraktigin an hamile kaliyosun zaten bende bu ay cok bunalmistim sıkıldım oluruna biraktim hacet namazida kildim hep dua ettim yani
Yani sağlık ocagi al diyor sende gidip alıyorsun öyle mi yoksa reçete falan mı yaziyorYok canim parayla aliyorsun
Ayyyyyy cnmm çok sevindim ay nasıl ogrendin esi ne nasıl dedin bisey yaptin mi anlat anlat
Ne güzel yaa rabbim bize de nasip etsin inşallah. Çok sevindim seninki kaç haftalık acaba kusma falan yasamissin ya genelde geç oluyor kusmaBen gece kustum baya sonra basim falan donuyodu hafif hafif sabahlari bende o gecenin sabahinda idrar testinde gayet net gordum tabi bi 10 dk kendime gelemedim sonra aksamina esimi bekledim yemek hazirladim falan sonra hediye paketi icinde bebek ayakkabisiyla yaptigim testi koydum ❤ tabi benim kocam şok inanamadi bi önce öyle dün betam yapildi sonuc guzel dedi doktorum haftaya kese icin gidicem nasipse insallah
Kuzum bendee namazim evlendigim gunden bu yana sukurler olsunki birakmadim hergun tesbihlerimi cekiyorum kenzul ars okuyorum buradaki herkeside katiyorum dualarima rabbimden umit kesilmez inaniyorum olacagina iste vaktini bekliyorum
Kuzum bendee namazim evlendigim gunden bu yana sukurler olsunki birakmadim hergun tesbihlerimi cekiyorum kenzul ars okuyorum buradaki herkeside katiyorum dualarima rabbimden umit kesilmez inaniyorum olacagina iste vaktini bekliyorum
Evet canım yumurta tembelliğine sebep oluyor o yüzden adet gecikmesi oluyor zaten yumurtalıkta oluşan birden fazla ufak kistler işteO da bi çeşit kist sanirim bildiğim kadarıyla ondan uzun sürüyor işte cnm
Cok cok sukurArkadaşlar Allah a binlerce kez şükürler olsun hamileyim
Ne güzel yaa rabbim bize de nasip etsin inşallah. Çok sevindim seninki kaç haftalık acaba kusma falan yasamissin ya genelde geç oluyor kusma
Canm yazdirirsan cok uyguna gelir ki normalde 5 tl fiyati...Canım sağlık ocagi bedava mi veriyor folik asiti
Ah ahhh onu deme bende oyleyim ve seni cok iyi anliyorum kuzum simdi diyince baktim silik cikmis senin ovulasyon kuzum ben 10.gunden basladim normalde 14.gun yumurtlamam lazimdi 19.gun catladi yumurtam sans isi birazda insallah erken catlar il disina cikmadanSorma cnm bende aynı dün görmedin mı daha yunurtlama ya günler var heyecandan gebercem bu gidişle zor hamile kalirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?