- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.581
Valaaa ben inofolic şase suya katilanindan aldim 27 liraydi doktorum yazilmiyor dedi kendin alican bende oyle yaptimYani sağlık ocagi al diyor sende gidip alıyorsun öyle mi yoksa reçete falan mı yaziyor
Hahahaaa tam 9 aydir o k.cin uzerine oturuyorummm insallah orurmayz son olurBende çok merakliyim ama sonra negatifi görüp k.cimizin Üstüne oturuyoruz
Insallahhh dua et bana arkadasimmmm cok ihtiyacim varsadece kendini dinlemeyi birak bence bide acabalari getirme aklina
Kuzular immunace takviye hapı kullandınız mı duydunuz mu içinde alfabe gibi vitaminler var iyot folik asit kalsiyum magnezyum çinko falan var alsam mı acaba ? İnofolic combi mi alsam kafayı yedim iyice ya hap içmeyen dra gitmeyen kendime şaşıyorum ne oluyo bana biri beni durdursun
Tmm cnm sagolSaglik ocagina gidip dr a soyluyorsun hamile kalmak istedigini ..o da yaziyor.folbiol .5 tl birsey fiyati..
Himm olabilir aslında hayırlı olsun cnm tekrardanbende erken basladi 5 haftaligim daha
Cnm.ben sordum daha önce 25 30 lira falan dedi arkadaşlarCanm yazdirirsan cok uyguna gelir ki normalde 5 tl fiyati...
Ayy evet cnm inşallah bende onu dusunuyorum işte daha fazla heyecan yapiyorum şehir dışına çıkmadan olsa bitse diye ama nasip artikAh ahhh onu deme bende oyleyim ve seni cok iyi anliyorum kuzum simdi diyince baktim silik cikmis senin ovulasyon kuzum ben 10.gunden basladim normalde 14.gun yumurtlamam lazimdi 19.gun catladi yumurtam sans isi birazda insallah erken catlar il disina cikmadan
Yaaa bende bu ay çok umutluyum bu arada hayırlı olsun canim inan çok sevindim RABBİM bekleyenlere nasip etsin. Bugün adetin son günü artık hazirlaliklara baslamam gerek bu folik asidi kullanmak istiyorum kızlar acaba zarari varmı kararsız kaldım ve eczaneye gidip folik asit mi istemem lazmCnm.ben sordum daha önce 25 30 lira falan dedi arkadaşlar
Insallahhh dua et bana arkadasimmmm cok ihtiyacim var
Yaaa bende bu ay çok umutluyum bu arada hayırlı olsun canim inan çok sevindim RABBİM bekleyenlere nasip etsin. Bugün adetin son günü artık hazirlaliklara baslamam gerek bu folik asidi kullanmak istiyorum kızlar acaba zarari varmı kararsız kaldım ve eczaneye gidip folik asit mi istemem lazm
Anladım canım ne biliym hamile kalicz diyede sağlığı bozmak istemiyorum ne yapicagmi bilmiyorumcanim en iyisi pregnio fol onu al hiçbi zarari yok faydasi var herseyden fazla
Olmuyorsada uzulme vardir rabbimin bi bildigin hayirlisi oylemis diye dusunAyy evet cnm inşallah bende onu dusunuyorum işte daha fazla heyecan yapiyorum şehir dışına çıkmadan olsa bitse diye ama nasip artik
Gecen tv de canan karatay dedi ozellikle bebek sahibi olamazsnz diye ...saglik ocaklari artik d vitamni eksikligine de bakiyorlar.o yuzden baktirin...ben gunde 2 saat yuruyorum eylulden beri .buna ragmen cikti bende...Evet doğurganlık için d vitamini cok önemliymiş öğlen güneşe çıkmalı artık bahar nasılsa
Hakkinda hayirlisi hangisi ise o olsun canimAyy evet cnm inşallah bende onu dusunuyorum işte daha fazla heyecan yapiyorum şehir dışına çıkmadan olsa bitse diye ama nasip artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?