2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Cnm ben inofolic aldım sonra Dr gittiğimde sordum faydası olur mu diye onun etkisi kanıtlanmamış dedi ne kadar doğru bilmiyorum

Ayy evet cnm inşallah bende onu dusunuyorum işte daha fazla heyecan yapiyorum şehir dışına çıkmadan olsa bitse diye ama nasip artik

Cnm.ben sordum daha önce 25 30 lira falan dedi arkadaşlar
Yaaa bende bu ay çok umutluyum bu arada hayırlı olsun canim inan çok sevindim RABBİM bekleyenlere nasip etsin. Bugün adetin son günü artık hazirlaliklara baslamam gerek bu folik asidi kullanmak istiyorum kızlar acaba zarari varmı kararsız kaldım ve eczaneye gidip folik asit mi istemem lazm

canim en iyisi pregnio fol onu al hiçbi zarari yok faydasi var herseyden fazla

Kızlar normal folik asit alacaksanız ya folidoce içinde b12 de var yada özellikle folio cünkü içinde yinr b12 iyot d vitamini falanda var ben cok araştırdım gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.b12 bizim içindr bebek içinde cok önemli 2si bir arada almak daha mantıklı

Canim ben 2 ay da b12 ignesi oluyorum..folbiol u soylemem en hafifi olmasi.dr um ozellikle bunu verdi.o yuzden siz kendi maddi durumunuza gore alin kizlar...onemli olan folik asiti alabilmeniz...vitamin degerlerinize baktirin.d vitamininize ozellikle..

Evet doğurganlık için d vitamini cok önemliymiş öğlen güneşe çıkmalı artık bahar nasılsa
Gecen tv de canan karatay dedi ozellikle bebek sahibi olamazsnz diye ...saglik ocaklari artik d vitamni eksikligine de bakiyorlar.o yuzden baktirin...ben gunde 2 saat yuruyorum eylulden beri .buna ragmen cikti bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…