- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.601
Anladım canım ne biliym hamile kalicz diyede sağlığı bozmak istemiyorum ne yapicagmi bilmiyorum
Himm olabilir aslında hayırlı olsun cnm tekrardan
İnşallah canm adetim bitsin basliym o zamnmerak etme faydasini gorursun hicbi zararida yok aklin kalmasin bende kullaniyorum hamileyimde
Hayırlısı olsun inşallah canım ben şu an çok kizginim doktorun verdiği ilaç yüzünden şu an hasta olamıyorum belki tamamen etkiledi ve bundan sonra ne olacak belli değil ben çok bıktım artık doktor yüzü görmek istemiyorum artık bıraktım ne olursa olurAmin canım sağol bakalım bu ay rahim filmim var önümüzde ki hafta perşembe çekilicek bakalım sonuç ne olucak
Valaaa ben inofolic şase suya katilanindan aldim 27 liraydi doktorum yazilmiyor dedi kendin alican bende oyle yaptim
Bnde inofolic kombi aldım. 38 liraydı netten okumuştum bi çok kişi kullandıktan sonra hamile kalmış ama tabi kesin bişey yok. Bi doktorumuz da bi etki etmez dedi. İyice kafam karıştı. Yapacak bişey yok o kadar para verdim. mecbur icecemm. Sonuçta zararı yok.@Saman Alevi bugün doktor banada inofolic combi yazdı
Tamam canım haber veririmmBakalım nasıl çıkacak sonuc bizi haber et mutlaka
Kaç gün oldu canım adet olmayalı bide test yaptınmı kan testi vs.Hayırlısı olsun inşallah canım ben şu an çok kizginim doktorun verdiği ilaç yüzünden şu an hasta olamıyorum belki tamamen etkiledi ve bundan sonra ne olacak belli değil ben çok bıktım artık doktor yüzü görmek istemiyorum artık bıraktım ne olursa olur
Bu zaten nucize yaratcak bişey değil tabiki sadece normal folik asit yerine bi yumurtanın gelişimi için daha fazla şey varmış içinde.İnşallah faydasını görürüz evet 38tl aldm bende pahalı canımBnde inofolic kombi aldım. 38 liraydı netten okumuştum bi çok kişi kullandıktan sonra hamile kalmış ama tabi kesin bişey yok. Bi doktorumuz da bi etki etmez dedi. İyice kafam karıştı. Yapacak bişey yok o kadar para verdim. mecbur icecemm. Sonuçta zararı yok.
Kaç gün oldu canım
40 günü geçti olmayali canım testler negatif cnm 2 çıktı bugün sonuçKaç gün oldu canım adet olmayalı bide test yaptınmı kan testi vs.
InsaaalllaaahhhHahahaaa tam 9 aydir o k.cin uzerine oturuyorummm insallah orurmayz son olur
Canimmm insaallhhh birdaha ki aya..Kızlar hasta oldum eşim de umutluydu ama bu ay da olmadı
Aynen cem şimdi elbise falan alicam hazırlık yapicam benim kafa bayagi dağılır bu ay insallah:))Olmuyorsada uzulme vardir rabbimin bi bildigin hayirlisi oylemis diye dusun
Canim lütfen bunu da yapar misin yeni aya umutlu girelim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yeni bat 21 NISANInsaaalllaaahhh
Sağol canım benim AMİN hayırlısıyla inşallah yeni ay hepimiz için hayırlı mutlu olur inşalLahCanimmm insaallhhh birdaha ki aya..uzulme moralini yuksek tut canmmm
Cnm adetini düzenleme ye bak ne kadar da bi adet oluyorsun eğer 40 günden fazlaysa hamile kalmak zorlasiyor bende de duzensizlik var ama bu ay kur falan yaptim daha erken adet olacagima inaniyorumKizlar peki adetimiz düzensizse ne zaman test yapmalıyız? 32/34/36 bnm kafasına göre geliyor. Sanki göğüslerim normalden daha farklı şiş . Ara ara da midem bulanıyor. Ayın 28 ini kendime sinir belirledim ama test yapmamak ve moralimi bozmamak için zor tutuyorum kendimi.
Neyi yapayım cnm anlamadim bati dediysen hemen yeniliyorum yazdığınızi görür görmezCanim lütfen bunu da yapar misin yeni aya umutlu girelim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yeni bat 21 NISAN
Evet bat 21 NİSAN canım bunuNeyi yapayım cnm anlamadim bati dediysen hemen yeniliyorum yazdığınızi görür görmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?