2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Amin canım sağol bakalım bu ay rahim filmim var önümüzde ki hafta perşembe çekilicek bakalım sonuç ne olucak
Hayırlısı olsun inşallah canım ben şu an çok kizginim doktorun verdiği ilaç yüzünden şu an hasta olamıyorum belki tamamen etkiledi ve bundan sonra ne olacak belli değil ben çok bıktım artık doktor yüzü görmek istemiyorum artık bıraktım ne olursa olur

Kizlar peki adetimiz düzensizse ne zaman test yapmalıyız? 32/34/36 bnm kafasına göre geliyor. Sanki göğüslerim normalden daha farklı şiş . Ara ara da midem bulanıyor. Ayın 28 ini kendime sinir belirledim ama test yapmamak ve moralimi bozmamak için zor tutuyorum kendimi.

Valaaa ben inofolic şase suya katilanindan aldim 27 liraydi doktorum yazilmiyor dedi kendin alican bende oyle yaptim

@Saman Alevi bugün doktor banada inofolic combi yazdı
Bnde inofolic kombi aldım. 38 liraydı netten okumuştum bi çok kişi kullandıktan sonra hamile kalmış ama tabi kesin bişey yok. Bi doktorumuz da bi etki etmez dedi. İyice kafam karıştı. Yapacak bişey yok o kadar para verdim. mecbur icecemm. Sonuçta zararı yok.

Kaç gün oldu canım adet olmayalı bide test yaptınmı kan testi vs.

Bu zaten nucize yaratcak bişey değil tabiki sadece normal folik asit yerine bi yumurtanın gelişimi için daha fazla şey varmış içinde.İnşallah faydasını görürüz evet 38tl aldm bende pahalı canım

Cnm adetini düzenleme ye bak ne kadar da bi adet oluyorsun eğer 40 günden fazlaysa hamile kalmak zorlasiyor bende de duzensizlik var ama bu ay kur falan yaptim daha erken adet olacagima inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…