- 14 Şubat 2017
- 324
- 309
- 53
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
İnsallah guzel haberleri beraber alırız canım. Bekleyelim bakalim haklisin:)Bi an gebelik testi sandım heyecanlandim ilk hamile haberi geldi dedim içimden :) Tatlım ovulasyondan pek anlamadığım için ben yorum yapamıcam inşallah hamilesindir az kalmış zaten bata 3 güncük :) güzel haberler bekliyoruz
İnşallah canım ya hayırlısıylaİnsallah guzel haberleri beraber alırız canım. Bekleyelim bakalim haklisin:)
Ya ayni hamilelik testi gibi bu testler ben hic kullanmadmdaİnşallah canım. 3 gün var aslinda belki d adettir birden fazla heyecan yapmamam lazim. Yorumun icin tesekkur ederimm
Yumurtlama zamanını biliyo musun canımneden adet günü bekleniyor ki hiç anlamıyorum varsa gebelik öncesindede belli olmalı neden sadece adet geçince ortaya çıkıo ay sinirlerm bozuldu 3 gün var adete ama cok sacma diilmi negatif çıkıo testler buna rağmen hala varmı yokmu belli değil
Sen bilirsin cnm ben 5 ovu kullandim bile. Gerçi bisey anlamadim ama. 10 gebelik testi içinde o para verilir. Eczaneden 10 tane alsan 5 liradan 50 lira yaparevet 30 10 5,50 TL Kargo var alsammı bilemedım artık heves kalmadı testlerden akısınamı bıraksam
Benim adete 2 gün varken belli olmuştu cnm testteneden adet günü bekleniyor ki hiç anlamıyorum varsa gebelik öncesindede belli olmalı neden sadece adet geçince ortaya çıkıo ay sinirlerm bozuldu 3 gün var adete ama cok sacma diilmi negatif çıkıo testler buna rağmen hala varmı yokmu belli değil
Benim adete 2 gün varken belli olmuştu cnm testte
REGL OLACAK GİBİ HİSSEDİP HAMİLE KALAN VAR MI(( BAT 3 GÜN KALDI
Sen bilirsin cnm ben 5 ovu kullandim bile. Gerçi bisey anlamadim ama. 10 gebelik testi içinde o para verilir. Eczaneden 10 tane alsan 5 liradan 50 lira yapar
ÇOK GARİP YA HAYIRLISI OLSUNbende şuan öleyim bütün göstergeler adet olmam yönünde benimde 3 gün kaldı adete
BÖYLE SANKİ DİZLERİMLE TAŞ TASIMISIM GİBİ KOLLARIMI KALDIRINCA BİR AĞRI VAR KASIK BÖLGEME BİRSEY YERLESTİRMİŞLER GİBİ AGRILAR BATMALAR SIRT AGRISAI MİDE AGRISI BÖYLE OLMAZ Kİ AMA HADİ GEÇ 3 GÜN YA ADET OLSAK YA DA ANLASAK TEST Mİ YAPSAM
Canim ovu testiyle yapiyorsan ikinci çizginin cok koyu olmasi lazim. Su durumda sonuc ne yazikki negatif. Belki daha erken oldugundan da olabilir. Ben de gecen ay yapmıştım ovu testiyle ayni böyle olmustu. Ama adet oldum. Sonra arastirdim ki ikinci cizginin cok koyu olmasi gerektigini ogrendim.Kızlar bat 24 şubat. Biraz önce camasirimda kahverengi pembe gibi lekeler gördüm. Ya adet geliyor ya da yerlesme kanamasi. Heyecanlandım ya. Ovulasyon testi yaptım simdi durum bu yorumlar mısınız rica etsem? Eki Görüntüle 1957073
Anladım canımCanim ovu testiyle yapiyorsan ikinci çizginin cok koyu olmasi lazim. Su durumda sonuc ne yazikki negatif. Belki daha erken oldugundan da olabilir. Ben de gecen ay yapmıştım ovu testiyle ayni böyle olmustu. Ama adet oldum. Sonra arastirdim ki ikinci cizginin cok koyu olmasi gerektigini ogrendim.
Belli olmaz öyle düşünme. Çünkü hamilelikte lh hormonu ne zaman salgilanmaya başlıyor bunu bilmiyorum. Sanirim adetvtarihlerimiz ayni. Benim de 24 subatAnladım canımDemek ki bu ay da gol değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?