2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

evet 30 10 5,50 TL Kargo var alsammı bilemedım artık heves kalmadı testlerden akısınamı bıraksam

İnsallah guzel haberleri beraber alırız canım. Bekleyelim bakalim haklisin:)

neden adet günü bekleniyor ki hiç anlamıyorum varsa gebelik öncesindede belli olmalı neden sadece adet geçince ortaya çıkıo ay sinirlerm bozuldu 3 gün var adete ama cok sacma diilmi negatif çıkıo testler buna rağmen hala varmı yokmu belli değil

Yumurtlama zamanını biliyo musun canım

evet 30 10 5,50 TL Kargo var alsammı bilemedım artık heves kalmadı testlerden akısınamı bıraksam
Sen bilirsin cnm ben 5 ovu kullandim bile. Gerçi bisey anlamadim ama. 10 gebelik testi içinde o para verilir. Eczaneden 10 tane alsan 5 liradan 50 lira yapar

Benim adete 2 gün varken belli olmuştu cnm testte

Herkese merhaba, usutmusum hher yanim agriyor yatiyorum. Calismada yapamiyoruz hicbir yanim tutmuyor. Yumurtlamaya da az kaldi umarim o zmna kadar toparlanirim. Kizlar en guzeli kanda baktirmak.

BÖYLE SANKİ DİZLERİMLE TAŞ TASIMISIM GİBİ KOLLARIMI KALDIRINCA BİR AĞRI VAR KASIK BÖLGEME BİRSEY YERLESTİRMİŞLER GİBİ AGRILAR BATMALAR SIRT AGRISAI MİDE AGRISI BÖYLE OLMAZ Kİ AMA HADİ GEÇ 3 GÜN YA ADET OLSAK YA DA ANLASAK TEST Mİ YAPSAM

varsa evde yap cnm benm gbi husrana augramazsn ıns

Canim ovu testiyle yapiyorsan ikinci çizginin cok koyu olmasi lazim. Su durumda sonuc ne yazikki negatif. Belki daha erken oldugundan da olabilir. Ben de gecen ay yapmıştım ovu testiyle ayni böyle olmustu. Ama adet oldum. Sonra arastirdim ki ikinci cizginin cok koyu olmasi gerektigini ogrendim.

Anladım canım Demek ki bu ay da gol değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…