2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Mrb kizlar çok kötü durumdayım bulantılarim hat safhada ne yesem kusuyorum 5 dk bile bulantisız zamanim yok.ne yapacam ben böyle çok erken başladı umarim devam etmez yoksa yemek yiyemediğim için çok halsizim önerileriniz varmı.dr aradım ilaç ver dedim çok erken dedi vermedi

Canım limon denedin mi bir nebze olsun rahatlatır seni

Bu zaten nucize yaratcak bişey değil tabiki sadece normal folik asit yerine bi yumurtanın gelişimi için daha fazla şey varmış içinde.İnşallah faydasını görürüz evet 38tl aldm bende pahalı canım
valla canım mucize yaratacak diye çok umuitliydimm de. Erken soldu ümidim.. hayrlisi deyip bkliycez artık. Şimdi bişey merak ediyorum Bn yumurtlama zamanımı çok iyi hissedebiliyorum. Ağrım oluyor akıntı oluyor. Ağrının en fazla, akıntinin en fazla oldugüzel zamn mi çatlıyor işte onu bilemiyorum. O akıntı ve ağrının fazla olduğu zamanda mi çalışmalar yapmalıyım. Bilgisi olan varsa beni de bilgilendirin ne olurr.

Kelebekcikk34 cnm doktor tam olarak ne dedi anlatsana merak icindeyim
Canım benim ya :) ben doktora girdim tabiki dayanamadım ağladım anlatırken cok destek oldu öncelikle bana ,hormon testi verdi ama pazartesi alıcam onları bana bu moodan çık dedi yeni ilk bebek düşünüyomusun gibi gel buraya dedi hamile kaldığımda iğne kullancakmışım pıhtılaşma için şimdilik inofolic verdi pazartesi çıkcak hormon ve enfeksiyon sonuçları.

O zaman yada o zamanın 1 gece öncesi yapmış olman lazım bence çünkü yumurt 24 saat spremde 24 saatten fazla yaşıyo rahimde illaki karşılaşırlar diye düşünüyorum o gün yapınca.inş inş karşılaşsınlar.

Canim ya kiyamam geçici bi durum dayan .. yat dinlen hep

Cnm benim ya okurken duygulandim biraz rahatlamissindir ama

Cnm benim ya okurken duygulandim biraz rahatlamissindir ama
Ah canım bugün beni bi gördeydiniz halimi içerde elimde evraklar etrafım hamile dolu biri cinsiyet öğrenmiş mutluluktan ağlıyor ben kaldım öyle doktor bana dedi ver evraklarını ilk çekindim vermek istemedim sonra evrakları görünce senin bebek kaybın mı var ? Dedi ben ağla ağla doktor yanıma geldi bana aynen şöyle dedi bu acının merhemi ancak yine bir bebek...cok zordu benim için inşallah herşey artık güzel olur buna cok ihtiyacım var ya...

Canım akıntı başladığı günden itibaren çalışmalara başla ağrının en fazla olduğu günde yumurtanın çatladığı gün diye biliyorum o gün ve o günden sonra ki 2 günde ilişki olsun çünkü sperm daha fazla yaşıyo ama yumurta 24 saat canlı kalabiliyo gerisi Allah'a kalmış bişey bide yumurtanın gelişmesi için bal tarçın çörekotu kürünü araştır onu dene derim bende işe yaradı bayaa

Sağol canm. Deneyécegim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…