- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.621
Tmm cnm düzenledim bile:)Evet bat 21 NİSAN canım bunu
Çok teşekkürler hadi bakalım hayırlısı neyse o olsunTmm cnm düzenledim bile:)
Ohhh ohhh enguzelini yapiosun sefan olsunAynen cem şimdi elbise falan alicam hazırlık yapicam benim kafa bayagi dağılır bu ay insallah:))
Canım limon denedin mi bir nebze olsun rahatlatır seniMrb kizlar çok kötü durumdayım bulantılarim hat safhada ne yesem kusuyorum 5 dk bile bulantisız zamanim yok.ne yapacam ben böyle çok erken başladı umarim devam etmez yoksa yemek yiyemediğim için çok halsizim önerileriniz varmı.dr aradım ilaç ver dedim çok erken dedi vermedi
valla canım mucize yaratacak diye çok umuitliydimm de. Erken soldu ümidim.. hayrlisi deyip bkliycez artık. Şimdi bişey merak ediyorum Bn yumurtlama zamanımı çok iyi hissedebiliyorum. Ağrım oluyor akıntı oluyor. Ağrının en fazla, akıntinin en fazla oldugüzel zamn mi çatlıyor işte onu bilemiyorum. O akıntı ve ağrının fazla olduğu zamanda mi çalışmalar yapmalıyım. Bilgisi olan varsa beni de bilgilendirin ne olurr.Bu zaten nucize yaratcak bişey değil tabiki sadece normal folik asit yerine bi yumurtanın gelişimi için daha fazla şey varmış içinde.İnşallah faydasını görürüz evet 38tl aldm bende pahalı canım
Denedim cnm bu seferde yanma yaptı sadece çubuk kraker iyi geliyo gibi .Canım limon denedin mi bir nebze olsun rahatlatır seni
Canım benim ya :) ben doktora girdim tabiki dayanamadım ağladım anlatırken cok destek oldu öncelikle bana ,hormon testi verdi ama pazartesi alıcam onları bana bu moodan çık dedi yeni ilk bebek düşünüyomusun gibi gel buraya dedi hamile kaldığımda iğne kullancakmışım pıhtılaşma için şimdilik inofolic verdi pazartesi çıkcak hormon ve enfeksiyon sonuçları.Kelebekcikk34 cnm doktor tam olarak ne dedi anlatsana merak icindeyim
O zaman yada o zamanın 1 gece öncesi yapmış olman lazım bence çünkü yumurt 24 saat spremde 24 saatten fazla yaşıyo rahimde illaki karşılaşırlar diye düşünüyorum o gün yapınca.inş inş karşılaşsınlar.valla canım mucize yaratacak diye çok umuitliydimm de. Erken soldu ümidim.. hayrlisi deyip bkliycez artık. Şimdi bişey merak ediyorum Bn yumurtlama zamanımı çok iyi hissedebiliyorum. Ağrım oluyor akıntı oluyor. Ağrının en fazla, akıntinin en fazla oldugüzel zamn mi çatlıyor işte onu bilemiyorum. O akıntı ve ağrının fazla olduğu zamanda mi çalışmalar yapmalıyım. Bilgisi olan varsa beni de bilgilendirin ne olurr.
Çok sağol canimm. Çok teşekkür ederimm..O zaman yada o zamanın 1 gece öncesi yapmış olman lazım bence çünkü yumurt 24 saat spremde 24 saatten fazla yaşıyo rahimde illaki karşılaşırlar diye düşünüyorum o gün yapınca.inş inş karşılaşsınlar.
Canim ya kiyamam geçici bi durum dayan .. yat dinlen hepMrb kizlar çok kötü durumdayım bulantılarim hat safhada ne yesem kusuyorum 5 dk bile bulantisız zamanim yok.ne yapacam ben böyle çok erken başladı umarim devam etmez yoksa yemek yiyemediğim için çok halsizim önerileriniz varmı.dr aradım ilaç ver dedim çok erken dedi vermedi
Selam cnm iyiyim cok şükür ovu zamanlarim yaklaşıyor onu bekliyorum sende ne var ne yok yoktun ne zamandır?Bu arada merhaba kızlar nasılsınız durumlar nasıl
Cnm benim ya okurken duygulandim biraz rahatlamissindir amaCanım benim ya :) ben doktora girdim tabiki dayanamadım ağladım anlatırken cok destek oldu öncelikle bana ,hormon testi verdi ama pazartesi alıcam onları bana bu moodan çık dedi yeni ilk bebek düşünüyomusun gibi gel buraya dedi hamile kaldığımda iğne kullancakmışım pıhtılaşma için şimdilik inofolic verdi pazartesi çıkcak hormon ve enfeksiyon sonuçları.
Ah canım bugün beni bi gördeydiniz halimi içerde elimde evraklar etrafım hamile dolu biri cinsiyet öğrenmiş mutluluktan ağlıyor ben kaldım öyle doktor bana dedi ver evraklarını ilk çekindim vermek istemedim sonra evrakları görünce senin bebek kaybın mı var ? Dedi ben ağla ağla doktor yanıma geldi bana aynen şöyle dedi bu acının merhemi ancak yine bir bebek...cok zordu benim için inşallah herşey artık güzel olur buna cok ihtiyacım var ya...Cnm benim ya okurken duygulandim biraz rahatlamissindir ama
Canım doktor 11. günden sonra yumurta büyür dedi bana ovülasyon için lazım olur :)Selam cnm iyiyim cok şükür ovu zamanlarim yaklaşıyor onu bekliyorum sende ne var ne yok yoktun ne zamandır?
Canım akıntı başladığı günden itibaren çalışmalara başla ağrının en fazla olduğu günde yumurtanın çatladığı gün diye biliyorum o gün ve o günden sonra ki 2 günde ilişki olsun çünkü sperm daha fazla yaşıyo ama yumurta 24 saat canlı kalabiliyo gerisi Allah'a kalmış bişey bide yumurtanın gelişmesi için bal tarçın çörekotu kürünü araştır onu dene derim bende işe yaradı bayaavalla canım mucize yaratacak diye çok umuitliydimm de. Erken soldu ümidim.. hayrlisi deyip bkliycez artık. Şimdi bişey merak ediyorum Bn yumurtlama zamanımı çok iyi hissedebiliyorum. Ağrım oluyor akıntı oluyor. Ağrının en fazla, akıntinin en fazla oldugüzel zamn mi çatlıyor işte onu bilemiyorum. O akıntı ve ağrının fazla olduğu zamanda mi çalışmalar yapmalıyım. Bilgisi olan varsa beni de bilgilendirin ne olurr.
Sağol canm. Deneyécegim. :)Canım akıntı başladığı günden itibaren çalışmalara başla ağrının en fazla olduğu günde yumurtanın çatladığı gün diye biliyorum o gün ve o günden sonra ki 2 günde ilişki olsun çünkü sperm daha fazla yaşıyo ama yumurta 24 saat canlı kalabiliyo gerisi Allah'a kalmış bişey bide yumurtanın gelişmesi için bal tarçın çörekotu kürünü araştır onu dene derim bende işe yaradı bayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?