2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kiyamam sabır arkadasim sabir bebeğin sana gelecek allah'ın izniyle

Canım doktor 11. günden sonra yumurta büyür dedi bana ovülasyon için lazım olur :)
Canım bende duzensizlik var ama geçen ay 33.gunde çatladı bu ay 11.gun yaptım çok silik çizgi çıktı bu ay kur falan yaptim daha erken adet olurum gibime geliyor. Pazar günü yapicam testi heyecanla bekliyorum bakalim

selam kızlar...size bir şey sormak istiyorum, adetim 2 gün geçti idrar testi aldım negatifti...yine de bir ihtimal gebe olabilir miyim?yaklaşık 10 gündür de acayip bir baş ağrısı, bel ağrısı, iki taraflı kasık batmaları,göğüs hassasiyeti ve uçlarda kaşıntı,devamlı açlık hissi ve göbek deliğine yakın bir batmayla sızı arası bir şey oluyor tüm bunlar beni acaba mı diye muallağa düşürüyor?aslında varsa da geç öğrenmek isterdim ama bende daha önceden kan pıhtılaşması ve buna bağlı düşüklerim olduğu için iğne başlamam gerekiyor...eğer hala olmazsam pazartesi falan doktora gitmeyi düşünüyorum ama sizlere bir sormak istedim

İnşallah canım inşallah oldum çıktım iki deligim var Henüz Dr u goremedim açıklamasina dair. Sol ve göbekte n girmişler Evet Dr hast psikolojik olarak etkiliyor Ama sonunu dusubunca güzel kelebeğim git ihmal etme; ))

Gunaydin kizlar ben henuz adet olmadim testte yapmadim bekliyorum suanda ins vardir bebek rabbim herkese nasip etsin bana da nasip etsin ins

Kizlar test alsam gun icinde her hangi bir saat icinde yapabilir miyim yoksa alip yarin ilk idrarla mi yapayim eger gun icindekide saglikli sonuc veriyosa yapacam bugun esimden gizli

Kizlar test alsam gun icinde her hangi bir saat icinde yapabilir miyim yoksa alip yarin ilk idrarla mi yapayim eger gun icindekide saglikli sonuc veriyosa yapacam bugun esimden gizli

Varsa gün içinde silik de olsa çıkıyomuş canım ama sabah idrarı daha konsantre olduğu için sabahki daha net sonuç veriyor diyorlar

Hanimlar adetime bir hafta var henuz. 5 gundur lekeleniyorum 2 gundur miktari artti. Kanamam var ama adet gibi yogunda degil. Dun kan testi yaptirdim negatif cikti. Anlamiyorum bu kanamanin sebebini. Yerlesme kanamasi olsa kanda cikmazmiydi? Adetimin gecmesini beklesem mi dr gitmek icin. Kimyasal gebelik geciriyor olabilirmiyim acaba?

Ben günumu gecmedimde aynı belirtilerden yaşıyorum ben regliye bağladım inşallah sen hamişş sindir

Sıkışıp bekle inşallah hamişş sindir:) güzel haberler alırız inşallah

Hamile olabilirsin bence erken gebelik testi alıp öğren eğer varsa bir an önce iğneni olursun

Ağrı acı oldu mu geçmiş olsun

Ay cnm hadi inşallah bebeğin seninledir ne zaman alcan testi

Benim de bir hafta var adetime. Senin kac gun var. Sanmiyorum hamile oldugumu cikardi kanda diye dusunuyorum. Sen test felan yaptin mi canim
Yok canım test yapmama gerek buay uzayan akıntı gelmedi sıvı beyz akinti geldi süt gibi ağrı başladı yakar gibi doktora gittim enfeksiyon tedavisi verdi enfeksiyon ve mikroskopik kurutucu ilaç verdi fitil ve ağrı kesici ilaç kullandım regli günüm 27 si
Hayırlısı Allah dan inşallah sen hamişş sindir inşallah güzel haberler alırız

Bence adetini bekle cnm. Ped takacak kadar geliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…